413 Vokietijos gydytojai, sveikatos priežiūros darbuotojai ragina nedelsiant sustabdyti vakcinų vartojimą.

Autorius: Anonimusas Šaltinis: https://notrickszone.com/2022/... 2022-08-09 08:54:00, skaitė 472, komentavo 5

413 Vokietijos gydytojai, sveikatos priežiūros darbuotojai ragina nedelsiant sustabdyti vakcinų vartojimą.

Vokietijos leidykla "Hauke" paskelbė 413 gydytojų atvirą laišką Tiuringijos ministrui pirmininkui, kuriame griežtai kritikuojama vyriausybės vykdoma "Corona" politika ir raginama nedelsiant sustabdyti "Covid" skiepijimą dėl "rimto šalutinio poveikio ir žalos".

Visi pasirašiusieji yra iš vienos vienintelės Vokietijos žemės - Tiuringijos - ir juos subūrė baimė dėl "vadinamojo privalomojo skiepijimo įstaigose", kuris, jų teigimu, "jau seniai yra moksliškai nepagrįstas, todėl ir toliau kelia kančias nukentėjusiems asmenims ir jų pacientams".

413 gydytojų peikia vyriausybę už tai, kad ji ignoruoja "vis daugiau kritiškų priemonių ar vadinamųjų skiepų šalutinio poveikio tyrimų" ir kaip "vadinamieji skiepai ir toliau reklamuojami kaip vienintelė "panacėja" nuo SARS-Cov2 viruso".

Gydytojų ir sveikatos priežiūros specialistų grupė taip pat primena vyriausybei, kad ji "kelia pavojų žmonių sveikatai" ir tai daro "precedento neturinčiu mastu". Jie išreiškė didelį susirūpinimą dėl COVID vakcinų saugumo, teigdami, kad jų kenksmingas poveikis šiuo metu gerokai peržengė "įtarimų" rizikos ribas ir: "Kolegos iš mūsų grupės galėtų papasakoti apie didėjantį pacientų, kuriems pasireiškia su vakcinomis susijęs sunkus šalutinis poveikis ir iš to kylanti žala, skaičių."

413 asmenų grupė ragina ištirti vakcinos saugumą ir peikia valdžios institucijas, kad jos tyli, nors buvo gausiai įspėtos, ir rašo: "Tai niekaip nepadeda sustiprinti pasitikėjimo jūsų vyriausybės politika".

Jie priduria: "Žemės valdžios atsakymai į daugybę mažų žemės parlamento narės daktarės Ute Bergner paklausimų "Corona" tema rodo šokiruojantį neišmanymo vaizdą, daugybė duomenų vėl ir vėl yra neprieinami žemės valdžiai. "

Pasirašiusieji taip pat pritaria nuomonei, kad "dalis mokslo, politikos, vadovaujančių žiniasklaidos priemonių, farmacijos pramonės atstovų patyrė nesėkmę".