Arkadij Vinokur bando pateisinti palestiniečių genocidą

Autorius: Remember Palestine Šaltinis: http://ldiena.lt... 2022-08-08 03:33:00, skaitė 452, komentavo 5

Arkadij Vinokur bando pateisinti palestiniečių genocidą

Izraelio gandonas, kvalifikuotas granatsvadininkas, galimai palestiniečių žudikas Arkadij Vinokur bando dykai pavažiuoti ant Rusijos-Ukrainos konflikto.

Arkadij Vinokur feisbuke rašo:

Putino propagandonai kritikuoja Izraelį, naikinantį teroristų organizaciją Islamo Džihadą (Islamic Jihad) Gazoje. Sako, leiskite teroristams  raketomis naikinti  Izraelio civilius ir  miestus. Na, visiškai taip pat, kaip ruSSistai naikina Ukrainą.

Primename, kad Izraelis jau virš 70 metų naikina palestiniečių tautą. Pradėjo nuo milijono palestiniečių išvarymo iš namų, apiplėšimo, NT ir žemių atėmimo be teisės sugrįžti. Ir toliau pamažu vis didina savo kolonistų plotus ir mažina palestiniečių plotus.

Lietuvoje žydai sėkmingai organizuoja lietuvius vardan žydų interesų. Arkadij Vinokur rengia jau 18-tą mitingą prie Katedros. Tuo metu Daniel Lupshitz kartu su Andriumi Tapinu organizavo didžiulę agresyvią pasekėjų gaują, iš kurios ne tik siurbia pinigus, bet ir siunčia terorizuoti vieną ar kitą ambasadą. Dar pridėkite Jonasą Ohmaną ir pamatysite, kad lietuvius neformaliai valdo svetimšaliai. Ir lietuviai žviegia iš džiaugsmo. Kaip tikri gyvuliai.