Mindaugas Puidokas demaskavo valdančiųjų melą apie Ukrainoje planuojamas įteisinti vienos lyties asmenų partnerystes

Autorius: minfo.lt Šaltinis: https://minfo.lt/aktualijos/st... 2022-08-04 23:38:00, skaitė 321, komentavo 2

Mindaugas Puidokas demaskavo valdančiųjų melą apie Ukrainoje planuojamas įteisinti vienos lyties asmenų partnerystes

Seimo narys Mindaugas Puidokas savo feisbuko puslapyje demaskuoja valdančiųjų melą apie Ukrainos prezidentą Volodymyrą Zelenskį. Lietuviškuose portaluose publikuojama informacija, esą V.Zelenskis ketina Ukrianoje įteisinti partnerystę. M.Puidokas pateikia oficialų ukrianietišką šaltinį, kuriame cituojama visai kita prezidento pozicija. Susipažinkite su Seimo nario žinute:

,,Ką sakė ir ar taip tikrai sakė V. Zelenskis!? Lietuvą valdantiems liberalkonservatoriams matyt nesvarbu... Štai prisidengdamas melu ir pasinaudodamas Ukrainoje vykstančiu karu, kaip patyręs sorošinių universitetų parengtas propagandistas Tomas V. Raskevičius tos pačios lyties partnerysčių politinius Laisvės partijos siekius prilygina civilizacijų susidūrimui ir pusių pasirinkimui! Pasak jo gaunasi, jei palaikom jo siekius - renkamės Vakarus, o jei jau ne - Rusiją... Tiesa ta, kad Ukrainoje, kaip ir Lietuvoje tokiems siekiams nepritaria absoliuti dauguma žmonių, o peticiją pasirašė vos 28.000, kai šalyje gyvena kelios dešimtys milijonų balso teisę turinčių žmonių.

Man rūpi tiesa. Cituoju, ką realiai atsakydamas į peticiją, kuria siūloma įteisinti tos pačios lyties asmenų santuokas Ukrainoje pasakė V. Zelenskis: 

"Ukrainos šeimos kodeksas apibrėžia, kad šeima yra pagrindinis visuomenės vienetas. Šeimą sudaro asmenys, kurie gyvena kartu, kuriuos sieja bendras gyvenimas, turi abipuses teises ir pareigas. Pagal Ukrainos Konstituciją santuoka grindžiama laisvu moters ir vyro sutikimu (51 straipsnis). Ukrainos Konstitucija negali būti keičiama karo ar nepaprastosios padėties sąlygomis (Ukrainos Konstitucijos 157 straipsnis). Tuo pačiu metu Vyriausybė nagrinėjo sprendimų dėl Ukrainoje registruotų civilinių partnerysčių įteisinimo variantus, kaip dalį žmogaus teisių ir laisvių įtvirtinimo ir užtikrinimo. "

Lietuvoje jau taip pat seniai imtasi analogiškų variantų ir seniai siūloma suteikti teisę į paveldėjimą, medicininius duomenis ir kt. Nesutinkame tik suteikti teisines galimybes partnerystes prilyginti santuokoms, nes tokiu būdu atsirastų per Europos Žmogaus teisių teismą laimėti bylas ir gauti teisę tos pačios lyties asmenis įvaikinti vaikus. Visose Europos šalyse, kur tas įteisinta viskas vyko būtent pagal tokį algoritmą, nes visur žmonės priešinosi ir dauguma nepalaikė degradaciją visuomenei nešančių projektų. 

Realybė ta, kad nusispjaunama į visuomenės daugumos narių nuomonę ir buldozeriu šie dalykai stumiami į mūsų gyvenimą. Mokyklose Lietuvoje ši ideologija jau skleidžiama vaikams ir to tik daugės, jei nebus ryžtingai tėvų pasipriešinta! Atidžiai sekite, ko mokomi jūsų vaikai ir nesileiskite apgaudinėjami. Lietuvos naujieji komunarai laisviečiai jau ėmėsi darbo ir tikrai lengvai nesustos..."

Ukrainietiškas šaltinis, kurį galite nesunkiai išsiversti.

Lrytas.lt straipsnis