Masinės žudynės Kalifornijoje per Sveikatos departamento kalėdinį vakarėlį. Atspėkite nukauto užpuoliko religinę priklausomybę

Autorius: Blogeris Zeppelinusas Šaltinis: https://www.facebook.com/Bloga... 2015-12-04 13:35:10, skaitė 2854, komentavo 0

Masinės žudynės Kalifornijoje per Sveikatos departamento kalėdinį vakarėlį. Atspėkite nukauto užpuoliko religinę priklausomybę

Masinės žudynės Kalifornijoje per Sveikatos departamento kalėdinį vakarėlį. Atspėkite nukauto užpuoliko religinę priklausomybę.

Ne, tai ne Romos katalikas. Ir ne liuteronas, stačiatikis ar dar koks baptistas. Ir net ne budistas.

Spėkite dar.

Tiems, kam niekaip nepavyko atspėti pranešiu, jog po persekiojimo nušauto užpuoliko Syed'o Farook'o tėvas apibūdino jį, kaip "labai, labai religingą musulmoną".

Kaip aiškėja, jis dirbo tame pačiame departamente sanitarijos inspektoriumi, tikrinančiu restoranų ir barų higienos būklę.

Ir buvo vienas iš, berods trijų kaukėtų ir uniformuotų teroristų, kurie įsiveržė į Sveikatos departamento darbuotojų Kalėdinį vakarėlį ir pradėjo šaudyti iš Kalašnikovų į jo dalyvius. Nukaudami keturiolika taikių žmonių ir sužeisdami dar bent septyniolika.

Policija dar aiškinasi, ar tai buvo ISIS sekėjų išpuolis ar kažkas kito.

Bet jau dabar aišku, kad pagrindine tragedijos priežastimi bus paskelbti ....ginklai. Nes tai mėgstamiausias Obamos administracijos arkliukas.