"Smoking Gun": JAV vyriausybė, laisvasis žodis, didžiosios technologijos

Autorius: Anonimusas Šaltinis: https://rwmalonemd.substack.co... 2022-07-31 21:58:00, skaitė 379, komentavo 4

CDC susimokė su "Big Tech", kad užkirstų kelią COVID "vakcinos" informuotam sutikimui

Gydytojai, dirbantys priešakinėse linijose ir teikiantys ankstyvojo COVID gydymo paslaugas bei keliantys susirūpinimą dėl COVID genetinių vakcinų saugumo ir veiksmingumo, jau seniai įtarė, kad JAV vyriausybės Sveikatos ir žmogaus teisių apsaugos departamentas susitarė su "Big Tech", kad cenzūruotų, šmeižtų, apšviestų dujomis ir išplatintų visus, kurie nukrypsta nuo vyriausybės patvirtinto pasakojimo šiais klausimais. Tačiau dabar pagaliau turime svarių įrodymų, patvirtinančių šį akivaizdų JAV vyriausybės teisės į žodžio laisvę pažeidimą.

Kodėl jums tai turėtų rūpėti?

Nes dabar turime galutinių įrodymų, kad COVID-19 genetinės "vakcinos" nėra nei visiškai saugios, nei veiksmingos užkertant kelią viruso infekcijai, dauginimuisi ir plitimui. Iš tikrųjų daugėja įrodymų, kad šie ESA autorizuoti produktai, kuriuos įpareigojo tiek vyriausybės, tiek privati pramonė, yra susiję su padidėjusia ligų ir mirties nuo COVID-19 rizika. 

Be to, JAV vyriausybė susitarė su "Big Tech", kad pacientai ir JAV piliečiai negalėtų gauti tikro informuoto sutikimo dėl šių eksperimentinių produktų, kurie buvo teikiami pagal skubaus naudojimo leidimą (EUA), rizikos. Šios COVID genetinės "vakcinos" susijusios su rizika nervų sistemai, kraujo krešėjimo rizika, reprodukcine rizika (sumažėjęs spermos kiekis, menometroragija ir kiti menstruacijų sutrikimai), širdies rizika, imuninės sistemos pažeidimais, latentinio DNR viruso reaktyvacijos rizika ir daugeliu kitų nepageidaujamų reiškinių, įskaitant mirtį. Ši rizika kyla ir suaugusiesiems, ir vaikams. Jei jums arba jūsų pažįstamam asmeniui per 60 dienų nuo šių produktų injekcijos pasireiškė šie ar kiti su vakcinomis susiję nepageidaujami reiškiniai, turėtumėte žinoti, kad JAV vyriausybė veikė sąmoksle su "Big Tech", siekdama užkirsti kelią informuotam sutikimui dėl šios rizikos prieš skiriant produktus. 60 dienų yra aiškiai dokumentais patvirtinta sintetinės pseudouridino turinčios "mRNA" liekanų organizme trukmė, taip pat šiuose produktuose koduojamo toksiško baltymo "Spike" gamybos trukmė.

JAV Teisių bilis
I pataisa

    Kongresas neturi teisės leisti įstatymų, kuriais būtų draudžiama steigti religiją ar laisvai ją išpažinti, ar ribojama žodžio ar spaudos laisvė, ar žmonių teisė taikiai susirinkti ir teikti peticijas vyriausybei dėl žalos atlyginimo.

America First Legal FOIA

Organizacija "America First Legal" (AFL) paskelbė dokumentus, gautus iš Ligų kontrolės ir prevencijos centro (CDC) pagal Informacijos laisvės akto (FOIA) prašymą. Gautuose dokumentuose, nors ir labai redaguotuose, pateikiami konkretūs įrodymai apie CDC ir socialinės žiniasklaidos bendrovių sąmokslą cenzūruoti žodžio laisvę ir propaguoti Bideno administracijos propagandą.

Išvados apibendrintos AFL pranešime spaudai, kuriame pateikiamos išvados iš 256 puslapių dokumentų, gautų pagal FOIA. AFL byla yra viena iš daugelio šiuo metu nagrinėjamų teisinių bylų dėl Baideno administracijos sąmokslo su "Big Tech". Atskleisdamas visą informaciją, noriu pasakyti, kad esu susijęs su kai kuriomis iš jų.

"America First Legal" prezidentas Stephenas Milleris pateikė tokį pareiškimą:

"Šie sprogstamieji dokumentai, gauti "America First Legal" bylinėjantis su Bideno administracija, įtikinamai įrodo, kad "Big Tech" neteisėtai susimokė su federaline vyriausybe, kad nutildytų, cenzūruotų ir užgniaužtų amerikiečių žodžio laisvę ir pažeistų jų teises, kurias numato Pirmoji pataisa. Valdžiai aiškiai draudžiama cenzūruoti konkuruojančias ar kitokias nuomones arba nutildyti savo politinius oponentus nepriklausomai nuo to, ar ji tai daro tiesiogiai, ar pasitelkia išorinę korporaciją savo drakoniškiems, totalitariniams tikslams pasiekti. AFL nesiliaus kovojusi su neteisėtu didžiųjų technologijų ir didžiosios vyriausybės sąmokslu paminti jūsų balsus ir Teisių bilį", - sakė Stephenas Milleris.

Su 286 puslapių dokumentais, kurie buvo paskelbti gavus FOIA, galima susipažinti čia.

Dėl "Twitter". Konkrečios išvados, padarytos remiantis šiais dokumentais, yra šios:

Dėl "Facebook". Konkrečios išvados, padarytos remiantis šiais dokumentais, yra šios:

  • Tiesioginis CDC pareigūnų ir socialinės žiniasklaidos bendrovių bendradarbiavimas, kai CDC siunčia nuorodas į "Facebook", kad šie pranešimai būtų pažymėti kaip dezinformacija (p. 55-57). 
  • 15 mln. dolerių vertės "Facebook" reklamos kreditai kaip "nepiniginė dovana" HHS ir CDC dėl vakcinų, socialinės distancijos, kelionių ir prioritetinių komunikacijos pranešimų - galimai pažeidžiamas Kovos su trūkumais įstatyme numatytas savanoriškų paslaugų apribojimas (31 U.S.C. § 1342) (104, 116-119 psl.). 
  • CDC prašo padėti užtikrinti, kad nebūtų blokuojami "patikrinami informacijos šaltiniai", nes Valstybinio sveikatos departamento pranešimai buvo blokuojami kaip dezinformacija apie vakcinas. (101-102 psl.).
  • Sukurtas COVID-19 pranešimų apie dezinformaciją kanalas, skirtas CDC ir Census teikti pranešimus "Facebook", ir surengtas "mokymų susitikimas" dėl pranešimų apie dezinformaciją kanalo (106, 245 psl.)
  • Maitinti CDC "Facebook" remiamais tyrimais apie COVID vakciną (120-205 psl.)

Dėl "Google". Konkrečios šiais dokumentais pagrįstos išvados:

AFL savo pranešime spaudai pateikia tokį komentarą:

AFL pagaliau iš CDC gauti įrašai atskleidžia, kokiu mastu Bideno administracija yra pasirengusi vykdyti antikonstitucinę ir kitokią neteisėtą veiklą, visiškai nepaisydama Amerikos piliečių teisių. AFL ir toliau teikia Bideno administracijai svarbius priežiūros prašymus, kad Amerikos žmonėms atskleistų, kokių veiksmų ši administracija kasdien imasi, kurie kenkia teisinei valstybei ir Amerikos piliečių laisvėms. AFL aiškiai pareiškė, kad bet kuri korumpuota vyriausybinė agentūra, bandanti slėpti dokumentus, turėtų būti pasirengusi imtis teisinių veiksmų.

Akivaizdu, kad tokiam elgesiui galo nematyti.

Žr. susijusią naujieną, apie kurią rašė Gregas Piperis (Greg Piper) iš "Just the News":

Po Musko pasitraukimo "Twitter" atnaujina mokslininkų, lyčių ideologijos kritikų valymą

Ivy lygos epidemiologas vėl nušalintas nuo pareigų praėjus mažiau nei dviem savaitėms po atstatydinimo, kuris įvyko po teisinio grasinimo. Jam pateikus apeliaciją, "Twitter" keičia kaltinimą genomikos mokslininkui iš COVID dezinformacijos į "įžeidžiantį elgesį".

io laisvo žodžio sparnas internete džiūgavo, kai milijardierius Elonas Muskas, aštrus socialinės žiniasklaidos cenzūros kritikas, pareiškė, kad įsigis "Twitter" už 44 mlrd. dolerių. 

Tačiau šio mėnesio pradžioje pasitraukęs iš sandorio dėl to, kad "Twitter" tariamai nepakankamai apskaito nepageidaujamas paskyras, "Tesla" vadovas galėjo padrąsinti socialinės žiniasklaidos platformą atnaujinti ar išplėsti agresyvų elito nuomonę įžeidžiančių tviterio žinučių moderavimą.

Nuo tada, kai žlugo Musko sandoris, "Twitter" įvedė daugybę laikino sustabdymo ir blokavimo priemonių medicinos ekspertams ir lyčių ideologijos kritikams, įskaitant vieną, kurią neseniai atnaujino.

Nors "Twitter" viešai reikalavo, kad Muskas užbaigtų sandorį, ji taip pat galėtų bandyti priversti jį sumokėti 1 mlrd. dolerių baudą už pasitraukimą, jei norėtų išsaugoti lankstumą kovojant su tariama COVID-19 dezinformacija, įžeidžiančiu elgesiu ir "neapykantos kupinu elgesiu".

Organizacijos "Judicial Watch" prezidentas Tomas Fittonas, kelis mėnesius nušalintas nuo pareigų už tai, kad hidroksichlorochiną pavadino "saugiu vaistu", sakė, kad pastebėjo "nepaprastai išaugusį sekėjų skaičių" savo paskyroje po to, kai E. Muskas paskelbė apie numatomą pirkinį.

"Manau, kad "Twitter" nervinasi" po teisinio susitarimo su naujai atstatydintu buvusiu "New York Times" žurnalistu Aleksu Berensonu, kuris parodė, kad "Twitter" nesilaikė net savo pačios taisyklių", - sakė T. Fittonas "Just the News".

Pasak Fittono, nepageidaujamų paskyrų skaičius yra "tik poaibis" galimo sukčiavimo, kaip rodo tariamas "Twitter" atsisakymas atskleisti informaciją apie savo sustabdymo procesus Musko deramo patikrinimo metu.

"Jie meluoja Kongresui", akcininkams, reguliavimo institucijoms ir naudotojams, teigė jis.

Ivy lygos epidemiologas Andrew Bostomas trečiadienį atsibudo ir sužinojo, kad jo paskyra antrą kartą per mėnesį buvo sustabdyta dėl tariamos COVID dezinformacijos.

Bendrovė "Twitter" atnaujino A. Bostomo paskyros galiojimą praėjus kelioms valandoms po to, kai liepos 14 d. gavo teisinį įspėjamąjį laišką iš buvusio D. Trumpo administracijos teisininko Jameso Lawrence'o, kuris taip pat atstovavo A. Berensonui ir neseniai prie klientų pridėjo deplatformuotą naudotoją Danielį Kotziną.

"Nesu tikras, kodėl "Twitter" staiga tapo toks agresyvus prieš tokias paskyras kaip daktaro Bostomo... jo veiksmai man neturi jokios prasmės nei teisiniu, nei komerciniu požiūriu", - trečiadienį "Just the News" sakė Berensonas, paklaustas, kokį vaidmenį galėjo suvaidinti Musko pasitraukimas.

Kalifornijoje įsikūrusio "Twitter" draudimai "gali pažeisti Kalifornijos įstatymus ir Kalifornijos konstituciją - kuri saugo tam tikrą kalbą privačioje nuosavybėje" - tačiau jie taip pat prieštarauja pelningam įsipareigojimui tarnauti kaip "viešajai aikštei, įsipareigojusiai užtikrinti žodžio laisvę", sakė Berensonas.