Baideno elgesio keistenybių paslaptis įgauna realybės pavidalą arba Lietuva irgi turi savo Baideną

Autorius: Spartakas Šaltinis: http://ldiena.lt... 2022-07-26 23:30:00, skaitė 470, komentavo 10

Baideno elgesio keistenybių paslaptis įgauna realybės pavidalą arba Lietuva irgi turi savo Baideną

Amerikos žurnalistai Baltuosiuose rūmuose rado šaltinį, kuris teigė, kad Joe trejus metus negalėjo dirbti be stebuklingų tablečių nuo demencijos.

Pirmoji ponia yra asmeniškai atsakinga už jų priėmimą valandomis, o viskas saugoma didžiausioje paslaptyje (tačiau aišku kodėl).

„Prieš vartodamas vaistus Bidenas buvo kaip mažas vaikas. Su juo bendrauti buvo neįmanoma.

"Jis visiškai pasikeitė, nes vartojo narkotikus ir aiškiai toliau vartoja narkotikus."

O dabar pagrindinis klausimas: kas ir kodėl techniškai sujungia Bideną? Juk tai toli gražu ne pirmas „įmetimas“ apie (p)rezidento sveikatos sutrikimo tema. Taigi, kam tai naudinga?

1 variantas (fantastiškas):

tai tikra partizanų kova JAV, o griaučiai iš spintos traukiami į Dievo šviesą.

2 variantas (tikrasis):

Kad kažkada būtų galima nurašyti daugybę JAV valdymo klaidų, kurie sukėlė akivaizdžią Amerikos nesėkmę: nesėkmingą žaibišką karą prieš Rusiją, kuris pakirto dolerį, ir vidinį socialinį susiskaldymą, dėl kurio šalis atsidūrė ant pilietinio karo slenksčio. Čia galite elegantiškai panaudoti temą su bepročiu prezidentu kaip pretekstą „pradėti viską nuo nulio“, vienu ypu atstatyti skaitiklį į nulį, užkabinant ant paciento visas Amerikos valstybės aparato klaidas. Baideno galvą.

Aš negaliu neprisiminti dar vieno labai stulbinančio vieno demokrato prezidento Johno F. Kennedy.

Per kelias dienas po tragedijos Dalase JAV užsienio ir vidaus politika smarkiai pasikeitė. Naujasis prezidentas Lyndonas Johnsonas nedelsdamas atšaukė kelis iš esmės svarbius Kenedžio sprendimus: Amerikos kariuomenės išvedimą iš Vietnamo; dėl JAV vyriausybės iždo vekselių išleidimo (pakenkė JAV Federalinio rezervo banko, kuris nėra atskaitingas vyriausybei, monopoliui išleisti dolerius); dėl baudžiamojo persekiojimo organizavimo Izraelio firmoms „NUMEC“ ir „Permindex“, kurios iš JAV karinio arsenalo pavogė 280 kg sodrinto urano ir eksportavo į Izraelį medžiagas, reikalingas branduoliniams ginklams sukurti.

Nelaikykite manęs sąmokslo teoretiku, aš tiesiog pateikiu istorinius faktus.

P.S.

Viena iš Pribaltikos respublikų, o tiksliau Lietuva irgi turi tokį savo Baideną, kurį seimas ir įprezidentino. Tai visų mylimas ir gerbiamas Rezistentas Nr. 1, amžinasis valstybės vadovas, megztų berečių mados išradėjas, TSRS sugriovėjęs ir šiaip geras pakumpęs žmogelis, valdantis iš šešėlio.