Mėšlas Lianzbergas yra fašistas ir jį reikia atiduoti sugraužti kiaulėms

Autorius: Тува Šaltinis: https://www.delfi.lt/video/akt... 2022-07-23 16:37:00, skaitė 399, komentavo 6

Mėšlas Lianzbergas yra fašistas ir jį reikia atiduoti sugraužti kiaulėms

2016 m. spalio 20 dieną DELFI paskelbė Skvernelio ir Mėšlo Lianzbergo debatus.

Nors Skvernelis ir pasisakė už demokratiją, bet HATO kolaboravimo požiūriu jis nesiskiria nuo konservatorių ir likusių kolaborantų. Pačio Mėšlo Lianzbergo požiūris į demokratiją kiek kitoks.

Aš vis dėl to tikiu atstovaujamąja demokratija. Jeigu mes turim parlamentą, turim seimą į kurį deleguojami žmonės priimti sprendimus, tai kartais nereikia grąžinti atgal tos atsakomybės žmonėms, yra..reikia drąsiai aiškiai priimti tuos sprendimus, kuriuos žmonės yra įgalioję mus priimti.
Kartais tai yra sunku, kartais turintys didelę politinę kainą - gresiantis neperrinkimas, bet vis dėl to reikia tą priimti, kartais taip - galima atsiklausti žmonių - žinoma. Strateginiai klausimai yra politikų atsakomybės klausimas ir čia iš tikrųjų yra labai sunku subalansuoti.

Mėšlas Lianzbergas turi bekondicinį ne tik savo urodo tėvo palaikymą, bet šitas vybliadkų užkratas yra kur kas gilesnis.

Vytautas Lianzbergas:

Iš viso visokių priviso.
Nežino jie ko nori.
Turbūt nedori.
Mes nustatysime, ko reikia
norėti, ko nereikia,
vaike. Bus paprasčiau.
Todėl tau čiau.

Tai paprasčiausas fašizmas. Terminas labai banalus, bet teisingas. Ką daryti? teisingiausia būtų įmesti į gardą su kiaulėmis, kad banda didelių išbadėjusių kiaulių jis gyvą sugriaužtų.