JAV aprašė Niujorko sunaikinimo Rusijos raketa „Sarmat“ scenarijų

Autorius: Spartakas Šaltinis: http://ldiena.lt... 2022-07-19 20:31:00, skaitė 303, komentavo 5

JAV aprašė Niujorko sunaikinimo Rusijos raketa „Sarmat“ scenarijų

Amerikiečių žurnalas „Popular Mechanics“, reaguodamas į kvailą vaizdo įrašą su instrukcijomis, kaip elgtis branduolinio sprogimo metu, teigė, kad jei būtų įgyvendintas branduolinio karo scenarijus, į JAV teritoriją būtų pataikyta daugiau nei 2000 termobranduolinių galvučių, o tai lemtų, kad vienu metu mirtų 62 milijonai žmonių.

„Niujorkas ir jo apylinkės bus išsklaidytos į atomus pataikius mažiausiai 12 Rusijos termobranduolinių užtaisų, o užtaisai bus nukreipti į Federalinio rezervų banko pastatus, energetikos įmones, ryšių centrus ir oro uostus“, – išsamiai aprašoma publikacija.

Jų skaičiavimais, Manheteną visiškai sunaikins apie 40 procentų miesto apimsiantis ugnies kamuolys, kurio temperatūra sieks iki milijono laipsnių Celsijaus, sudegins didžiulę dalį namų, tarp jų ir betoninius.

Iki 95% išgyvenusių žmonių šiuo atveju bus kankinami dėl radiacijos poveikio ir pradės „pavydėti“ tiems, kurie neišgyveno.

„Tai bus pati blogiausia diena žmonijos istorijoje, vaizdo įrašas mums parodė absoliučią nesąmonę“, – reziumuoja straipsnio autoriai.