Rusijos užsienio reikalų ministras Sergejus Lavrovas „Izvestija“ parašė gana aštrų straipsnį „Apie inscenizaciją kaip Vakarų politikos metodą“

Autorius: Spartakas Šaltinis: http://ldiena.lt... 2022-07-19 20:26:00, skaitė 269, komentavo 2

Rusijos užsienio reikalų ministras Sergejus Lavrovas „Izvestija“ parašė gana aštrų straipsnį „Apie inscenizaciją kaip Vakarų politikos metodą“

Rusijos užsienio reikalų ministras Sergejus Lavrovas „Izvestija“ parašė gana aštrų straipsnį „Apie inscenizaciją kaip Vakarų politikos metodą“, pagrindinės tezės:

– NATO instruktoriai ir Amerikos MLRS ginklanešiai jau dabar vadovauja Ukrainos ginkluotųjų pajėgų veiksmams tiesiai ant žemės, iš tikrųjų NATO jau kariauja su Rusija.

– Šolco reikalavimai Rusijos Federacijai sudaryti sutartį dėl garantijų su Kijevu yra bergždi, toks dokumentas jau buvo, tai Minskas-2, kurį „nužudė“ Vokietija ir Prancūzija.

– Vokietijos kancleris Olafas Šolcas bergždžiai stengiasi, kuomet žlugus Minsko susitarimams reikalauja iš Rusijos naujo susitarimo dėl Ukrainos teritorinio vientisumo ir suvereniteto garantijų. To nebus.

– Vakarai ir Kijevas vis dar neatsako į elementarius klausimus, ar buvo nustatytos žuvusiųjų per provokaciją Bučoje pavardės.

– Vakarai turėtų grįžti iš iliuzijų pasaulio į žemę, jų incenizacijos, kad ir kiek jos tęstųsi, nepasiteisins.

– JAV neturi įrodymų apie taikų biologinių laboratorijų pobūdį Ukrainoje;

— Maskva ragina Vakarus „žaisti sąžiningai“, remiantis tarptautine teise.