9/11 naujoji pasaulio tvarka (FOTO su informacija gale)

Autorius: Anonimusas Šaltinis: https://911nwo.com/... 2022-07-18 20:14:00, skaitė 512, komentavo 2

9/11 naujoji pasaulio tvarka (FOTO su informacija gale)

9/11, G5 (Pasaulinė vyriausybė, persekiojanti genocidą, GESTAPO) ir išdavikiškas karas prieš tiesą, laisvę ir žmoniją

Šios įžanginės citatos paaiškina dabartinę Amerikos Respublikos ir pasaulio padėtį:

 

Rugsėjo 11-osios išpuoliai buvo JAV karinių oro pajėgų (USAF) ir Tarptautinio sionistų nusikalstamo sindikato (IZCS) vidaus darbas. 2001 m. rugsėjo 11 d. išpuoliui prieš bokštus dvynius Niujorke ir Pentagoną Vašingtone buvo pasirinktas inscenizuotas Gladio stiliaus netikros vėliavos išpuolis. Šį išpuolį įvykdė JAV karinės oro pajėgos, pavaldžios sionistų kontroliuojamai nusikalstamai grupuotei Jungtiniame štabų vadų komitete (Joint Chiefs of Staff, JCS) ir Slaptojoje šešėlinėje vyriausybėje (Secret Shadow Government, SSG).

Rugsėjo 11-osios išpuolį suplanavo, parengė ir vykdė (žydų ir (arba) dviejų Izraelio ir Amerikos piliečių) neokonų aukščiausio lygio politikos formuotojai, Izraelio žvalgyba ir jų valstybiniai sajanimai, pasitelkdami nedidelę nusikalstamą grupuotę JAV karinėse oro pajėgose, NORAD ir JCS. Tai faktai, kurių nebegali paneigti joks protingas žmogus, išnagrinėjęs visus turimus įrodymus.

Ir bet kuriam protingam žmogui, išnagrinėjusiam išankstinį pranešimą apie WTC-7 sugriovimą, yra visiškai aišku, kad visa ataka buvo iš anksto parengta Londone ir Izraelyje ir kad WTC-7 buvo iš anksto užtaisytas įprastiniais griovimo užtaisais.

... Dabar vyksta naujasis Amerikos karas. Jis vyksta Amerikos viduje. Jis vadinamas "karu su terorizmu". Priešas esate JŪS! Tai inscenizuotas, netikras karas, kurį sukūrė Tarptautinis sionistų nusikaltėlių sindikatas (IZCS). Šis naujasis karas su terorizmu turi priešą. Tas priešas yra Amerikos žmonės, jūs ir aš.... Šis naujasis karas su terorizmu buvo socialiai sukonstruotas taip, kad nuolat būtų vykdomas eilinių amerikiečių žeminimas ir provokacijos, provokuojančios daugelį... priešintis ir verčiančios juos klijuoti nesutinkančiųjų etiketes.

Kai jie tampa nesutinkančiaisiais, jie įtraukiami į Krašto saugumo departamento (DHS) pagrindinį teroristų sąrašą, kuris, kaip žino aukščiausio lygio informatoriai, yra tikslinis žudikų sąrašas, skirtas vėliau sunaikinti visus laisvę mylinčius amerikiečius, norinčius atkurti Amerikos konstitucinę respubliką.

Šiuo metu pagrindiniame sąraše yra daugiau kaip dešimt milijonų amerikiečių, ir jis kasdien didėja, į jį įtraukiama tūkstančiai naujų asmenų. Gavę bilietą už vairavimą ar bet kokį areštą (net jei vėliau bus įrodyta, kad esate nekaltas), greičiausiai būsite įtrauktas į šį Pagrindinį teroristų ir žudikų sąrašą..... Dabar visi nesutinkantys asmenys laikomi "valstybės priešais". O visi, kurie nori atkurti Amerikos Respubliką, taip pat bus laikomi "vidaus teroristais".

DHS (Krašto saugumo departamentas) yra teroristinė grupė, kurią subūrė Amerikos ir Izraelio dvigubos pilietybės išdavikai ir kuri sukurta tironizuoti, gaudyti ir galiausiai panaudoti prieš amerikiečius, kad juos masiškai žudytų. Todėl jie vadinami naujuoju Amerikos gestapu - neobolševikinės raudonosios čekistinės teroro mašinos dalimi.

.....Karas su terorizmu akivaizdžiai yra apgavystė. Tačiau jis buvo didžiausia nauda Amerikos gynybos kompleksui, nes šiam karui išleista daug kartų daugiau grynųjų Amerikos mokesčių mokėtojų dolerių nei bet kuriam kitam karui istorijoje, įskaitant Antrąjį pasaulinį karą ar Vietnamo karą.

Kitas būdas pradėti karą - kurti ir finansuoti vadinamąsias užsienio teroristų grupes. Tai brangiai kainuojantis veiksmas, kuris trunka ne vienerius metus ir gali pareikalauti tiek pat darbo, kiek ir karas.... Tačiau priešus reikalingiems karams galima susikurti, jei jums technologiškai padės tauta, turinti šimtametę patirtį kuriant savo priešus. Ši tauta yra Londono Sitis (Finansų rajonas) - atskira nacionalinė valstybė, kaip ir Vatikanas, esanti Anglijoje.

Ne veltui Anglija šimtmečiais buvo vadinama "Klastinguoju Albionu". Jie garsėjo gebėjimu kurstyti chaosą tautų, kurias nori kontroliuoti, viduje, taikant standartinę gerai išvystytą strategiją "Skaldyk ir valdyk". Jie yra ilgalaikių provokacijų tarp skirtingų tautų, turinčių konkuruojančių ekonominių interesų, kūrimo ekspertai. Jie tai daro siekdami sukurti paplūdimio viršūnę, iš kurios galėtų kontroliuoti gamtinių išteklių ir sukaupto turto išvežimą.

Nacionalinė valstybė Izraelis buvo sukurta kaip ilgalaikė provokacija daugybei Vidurio Rytų amžinųjų karų. Štai kodėl buvo priimta Balfūro deklaracija. Štai kodėl Londono miestas sukūrė Naująjį Izraelį ir atėmė žemę iš palestiniečių, kad sukurtų chazarų judėjų atsivertėlių (dar vadinamų "netikrais hebrajais") tautą, rasiškai paranojišką grupę, kurios protas buvo kontroliuojamas, kad tikėtų iliuzija, jog jie yra senovės Abraomo hebrajų kraujo.

IZCS tiki prevenciniais smūgiais prieš gojus (ne žydus) ir jų institucijas. Sionistai (kurių daugelis nėra judėjai) taip pat kontroliuoja judėjų protus, kad šie patikėtų, jog turi užgrobti Amerikos politinę sistemą ir prevenciškai sutriuškinti krikščionybę bei Amerikos gojų kultūrą.

.... RIMTAS UŽKEIKIMAS, RASINĖ PRANAŠUMO ILIUZIJA UŽVALDĖ DAUGELĮ JUDĖJŲ, KAD IR KUR JIE GYVENTŲ, BET YPAČ TUOS, KURIE GYVENA DIDŽIAJAME IZRAELYJE, KUR PLEVĖSUOJA LIUCIFERIO ŠEŠIAKAMPIO VĖLIAVA. NESVARBU, TIESA TAI AR NE, BET AUKŠČIAUSI SIONISTŲ LYDERIAI TIKI, KAD ŠI ŠEŠIAKAMPĖ VĖLIAVA REIŠKIA DEMONIŠKŲ PUOLUSIŲ ANGELŲ ŽVĖRIŲ KRAUJO LINIJŲ SUSIJUNGIMĄ IŠ VIRŠAUS SU ŽMONIŲ MOTERIŠKOMIS KRAUJO LINIJOMIS IŠ APAČIOS. JIE TIKI, KAD DĖL TO JIE TAMPA SAVO DIEVO LIUCIFERIO "IŠRINKTAISIAIS", TAIP PAT ANTŽMOGIAIS ARBA IŠ DALIES DIEVAIS.

Išvada: Jei esate amerikietis arba gyvenate Amerikoje, vienaip ar kitaip netrukus tapsite JŲ NAUJUOJU PRIEŠINinku. Taip, nuo šiol, jei gyvenate Amerikoje, esate JAV Vyriausybės ir jos karo agentų DHS, TSA, FEMA, Abėcėlės ir JAV kariuomenės paskirtas priešas šiame naujajame kare su terorizmu (kuris yra karas prieš Amerikos žmones, nepriklausančius "federalinei šeimai").

Jei esate (IZCS sukurtos ir kontroliuojamos) "federalinės šeimos" narys, siūlome paskaityti ir pasidomėti "ilgųjų peilių naktimi" (operacija "Kolibris") ir įvairiais Lenino, Stalino ir Mao valymais. Galbūt turėtumėte persvarstyti (laikytis) duotos priesaikos ginti JAV Konstituciją nuo VISŲ UŽSIENIO IR NAMŲ PRIEŠŲ.....

Prestonas Džeimsas (Preston James, PH.D.), 2014 m., YOU are THE ENEMY (Veterans Today)

 

"Izraelis stovėjo už visų keturių Rugsėjo 11-osios įvykių - šio lemtingo mūsų tautos istorijos įvykio - frontų: ir JAV vadovaujamos karinės invazijos į užsienį ir "vidaus saugumo valstybės aparatas".

(Hugh Akins, "Synagogue Rising", 2012 m.)

 

"Mes (žydai ir Izraelis) kontroliuojame Ameriką, ir amerikiečiai tai žino." Arielis Šaronas, Izraelio ministras pirmininkas, 2001 m. spalio mėn., atsakydamas į klausimą apie Rugsėjo 11-ąją.

 

(Rugsėjo 11-oji) buvo galinga operacija, kurią parengė pasaulinės mafijos specialiosios pajėgos, siekdamos įtraukti JAV į karą prieš musulmonų pasaulį... Pasaulinė mafija vykdo pasaulinę politiką. SSRS žlugo, toks pat likimas buvo parengtas ir JAV. Tokie žmonės kaip Rotšildai, Oppenhaimeriai ir Morganai turi ilgalaikių planų.

...visa tarptautinio terorizmo sistema dirba fašizmui. Ispanijoje, Prancūzijoje, Vokietijoje, Jungtinėse Valstijose, Pietų Amerikoje, Indonezijoje, Malaizijoje, Rusijoje ir Irake vyksta sprogimai. Tai vyksta visame pasaulyje. Išvada labai paprasta: patys žmonės norės, kad juos valdytų kas nors panašus į (Čilės fašistą generolą) Augustą Pinočetą... Visa tarptautinio terorizmo sistema stumia žmoniją link kieto fašistinio režimo priėmimo.

Rusijos generolas Konstantinas Petrovas

 

"Izraelis pasinaudojo Amerika kaip paleistuve.... Jie kontroliuoja mūsų vyriausybę, žiniasklaidą ir šios šalies finansus.... Per savo lobistus Izraelis parodė visišką valdžią Jungtinių Valstijų Kongrese... Mes vykdome Izraelio ekspansionistinę politiką, ir visi bijo tai pasakyti... Jie kontroliuoja didžiąją dalį mūsų užsienio politikos, jie daro įtaką didžiajai daliai mūsų vidaus politikos. Jie kontroliuoja didžiąją dalį žiniasklaidos, kontroliuoja didžiąją dalį šalies prekybos ir galingai valdo abi Kongreso institucijas. Jie valdo Kongresą... Izraelis kasmet gauna milijardus iš Amerikos mokesčių mokėtojų, o mano apygardos žmonės netenka pensijų išmokų...., o jei praveri burną, į tave nusitaikoma. Buvau pagrindinis Amerikos ir Izraelio viešųjų reikalų komiteto taikinys... Mes ištyrėme ir nustatėme 2 atskirus atvejus, kai AIPAC šnipinėjo Ameriką....

Man rūpi, kad mokesčių mokėtojai ir Jungtinių Valstijų piliečiai turėtų kontroliuoti savo vyriausybę, o ne užsienio subjektą... Bet jei sprendi tikrąsias Amerikos problemas, tampi taikiniu."

Džeimsas Traficantas jaunesnysis, JAV Atstovų Rūmų narys (Ohajas) (1941-1941 m.; pašalintas iš Atstovų Rūmų ir 8 metus kalėjęs kalėjime už tai, kad atstovavo Jungtinių Valstijų, o ne Izraelio ir žydų interesams.

 

Išdavystė niekada neklestės, kokia to priežastis?
Jei ji klestėtų, niekas nedrįstų jos vadinti išdavyste.

Seras Džonas Haringtonas

 

Čia mes nebijome sekti paskui tiesą, kad ir kur ji vestų, ir toleruoti bet kokią klaidą, jei tik protui paliekama laisvė su ja kovoti.

Tomas Džefersonas

 

Daktaro Websterio Tarpley tyrimai (įrodo), kad "9/11" operacija buvo labai svarbus Amerikos verslo, kariuomenės ir valdžios institucijų produktas. Šioje visiškai slaptoje operacijoje dalyvavusių agentūrų ("tarpžinybinių agentūrų") sąrašas išties pribloškiantis. Tarp jų, be kitų agentūrų, yra:

  • Baltieji rūmai ir viceprezidentas Richardas Cheney
  • NORAD = Šiaurės Amerikos aerokosminės gynybos vadavietė (Vikipedija: jungtinė Jungtinių Amerikos Valstijų ir Kanados organizacija, užtikrinanti Šiaurės Amerikos perspėjimą, oro erdvės nepriklausomybę ir gynybą).
  • NEADS = Šiaurės rytų oro gynybos sektorius
  • SEADS = Pietryčių oro gynybos sektorius
  • CŽV
  • DIA (Gynybos žvalgybos agentūra),
  • FTB
  • JAV kariuomenė
  • JAV karinis jūrų laivynas
  • JAV jūrų pėstininkų korpusas
  • JAV karinių oro pajėgų bazės: Andrews AFB, Nellis AFB, Nevada; Offutt AFB, Nebraska; Barksdale AFB, Luiziana; Minot AFB, Šiaurės Dakota; Whiteman AFB, Misūris, Wright-Patterson AFB, Dayton, OH; Keflavik AFB, Islandija, Dobbins AFB, Džordžija;STRATCOM = U. S. Strategic Command (Wikipedia: United States 12) Strateginė vadovybė (USSTRATCOM) - viena iš devynių Jungtinių Amerikos Valstijų gynybos departamento (DoD) suvienytųjų kovinių vadaviečių. Jai pavesta vykdyti kosmoso operacijas (pavyzdžiui, karinių palydovų), informacines operacijas (pavyzdžiui, informacinį karą), priešraketinę gynybą, pasaulinį vadovavimą ir kontrolę, žvalgybą, stebėjimą ir žvalgybą (C4ISR), pasaulinį smūgį ir strateginį atgrasymą (Jungtinių Valstijų branduolinis arsenalas) bei kovą su masinio naikinimo ginklais).
  • AWACS = Oro perspėjimo ir kontrolės sistema
  • Pentagonas MASCAL - Pentagono "masinių aukų projektas" (nenumatytų atvejų pratybos, kurias gynybos sekretorius surengė 2000 m. spalio 24-26 d. Pratybų metu avarinio reagavimo grupės, gynybos apsaugos tarnybų nariai ir JAV vyriausybės pareigūnai turėjo atlikti ekstremaliųjų situacijų imitacijas, ruošiantis galimai lėktuvo katastrofai į Pentagoną).
  • Kovinių oro pajėgų vadavietė
  • JAV kosmoso vadavietė
  • JAV SOCOM: JAV specialiųjų operacijų vadavietė
  • JAV CENTCOM: JAV Centrinė vadavietė
  • USJFCOM: JAV Jungtinė pajėgų vadavietė
  • NRO (ANGL: NRO: Nacionalinis žvalgybos biuras (National Reconnaissance Office)
  • FEMA (Federalinė nepaprastųjų situacijų valdymo agentūra)
  • U.S. Coast Guard (JAV pakrančių apsauga)
  • FAA (Federalinė aviacijos administracija)
  • JAV transporto departamentas (U.S. Department of Transportation)
  • JAV kariuomenė P2OG: Proaktyvių prevencinių operacijų grupė
  • Niujorko meras Rudolph Giulliani
  • Niujorko ugniagesių ir policijos departamentai
  • NY OEM: Nepaprastųjų situacijų valdymo biuras
  • Niujorko policijos ir ugniagesių departamentai
  • Niujorko miesto
  • "Fiduciary Trust Co. of WTC", 97-as aukštas, pietinis bokštas
  • Pensilvanijos vietos pirmosios pagalbos tarnybos ir ekstremaliųjų situacijų vadovai
  • Vestmorlando valstija, Pensilvanija (Šanksvilis)
  • Majamio Dade apygardos policijos departamentas.
  •  Fort Belvoir, Fort Monmouth, NJ,
  • Kanados vyriausybė

 

Praėjus kelioms savaitėms po 2001 m. rugsėjo 11 d., ėmiau interviu iš Rusijos prezidento Vladimiro Putino patarėjos ekonomikos klausimais Tatjanos Karagnajos. Ji pasakojo, kad rusai iš anksto žinojo apie Jungtinėms Valstijoms rengiamą išpuolį. Apie tai pranešiau 2001 m. liepos mėn. Rusijos Vladimiro Putino patarėja įspėjo Rusijos verslininkus iki rugpjūčio pabaigos išvežti savo investicijas iš Jungtinių Valstijų, nes bus įvykdyta ataka. (Ji sakė), kad išpuolį įvykdys šešėlinė grupuotė, kuri kontroliuoja trilijonus dolerių; grupuotę sudaro turtuoliai, žvalgybos agentūros, slaptos draugijos ir religiniai kultai.

Rick Wiles, Trunews.com podkastas, 2018 m. rugsėjo 11 d.

 

"Netoli ta diena, kai visi žemės turtai, visi žemės lobiai taps Izraelio vaikų nuosavybe".

Žydas ir aukštasis masonas Cremieux, L'Alliance-israelite-universelle įkūrėjas ir prezidentas (1860 m.); iš knygos "Gyvatės takas", Inquire Within (1936 m.).

 

1781 m. britų generolo Kornvolio (Cornwallis) pranešimas, kai jis pasidavė amerikiečių generolams Vašingtone:

"Amerika bus tariamai laisvės citadelė, tačiau milijonai jos gyventojų, patys to nežinodami, bus ištikimi Karūnos pavaldiniai. Jūsų bažnyčios bus naudojamos žydų religijai mokyti, ir mažiau nei po dviejų šimtų metų visa tauta dirbs dieviškajai pasaulinei valdžiai. Ta vyriausybė, kurią jie laikys dieviška, bus Britų imperija. Visos religijos bus persmelktos judaizmo, masėms to net nepastebint, ir visos jos bus po nematoma visa matančia Didžiojo masonerijos architekto akimi". (Ir iš tiesų pats Džordžas Vašingtonas buvo masonas ir per netikrą religiją atidavė tai, ką buvo laimėjęs su savo armija).

 

 

2013 m. vasario 24 d. Tinklalapio administratoriaus Dr. Eric T. Karlstrom atliktas atnaujinimas:

Geras tyrėjas leidžiasi į atradimų kelionę. Vadovaudamasis Tomo Džefersono tradicijomis, jis seka paskui tiesą ir duomenis, kad ir kur jie vestų. Jis sąžiningai praneša savo išvadas, neatsižvelgdamas į tai, ar jos atitinka jo išankstines nuostatas ar ankstesnius įsitikinimus.

Štai antraštės to, ką atradau per 12 metų trukusius 9/11 ištakų tyrimus:

  1. Oficialioji Rugsėjo 11-osios įvykių istorija yra apgaulė, mitas, sukčiavimas ir melas, kuris buvo daug kartų paneigtas. Iš tikrųjų tai sąmoningas mūsų intelekto įžeidimas.
  2. Rugsėjo 11-ąją suplanavo ir įvykdė aukščiausio lygio karinės ir žvalgybos agentūros Izraelyje ir JAV, Didžiojoje Britanijoje (galbūt ir Didžiojoje Britanijoje), bendrininkaujant įvairioms žiniasklaidos priemonėms (ypač "Fox" ir CNN) pasaulio finansinės galios struktūros vardu.
  3. Taigi Rugsėjo 11-oji yra vienas iš kelių etapų perversmo, kurio metu konstitucinė valdžia palaipsniui buvo pakeista autoritarine (pasauline / Naujosios pasaulio tvarkos) valdžia, etapų.
  4. Rugsėjo 11-oji yra tik vienas iš daugelio valstybės surežisuotų ir valdomų, suklastotos vėliavos, sintetinio terorizmo įvykių arba juodųjų operacijų, įskaitant sprogdinimus Oklahomoje, 7/7 sprogdinimus Londone ir t. t., kuriuos įvykdė šalies ir užsienio specialiosios karinės pajėgos, naudodamos "nekonvencinio karo" metodus pagal "ketvirtosios kartos karą" - palyginti naują karinę doktriną, pagrįstą "karine revoliucija" (angl. Revolution in Military Affairs, RMA), kuri įvyko JAV devintajame ir dešimtajame dešimtmetyje.
  5. Inscenizuoti, valstybės remiami terorizmo įvykiai yra skirti visuomenės sąmonei traumuoti ir suskaldyti. Jie sudaro vieną iš didžiulės socialinės inžinerijos įmonės, sutelktos Tavistoko žmogiškųjų santykių institute Londone, Anglijoje, ir daugybės jam pavaldžių organizacijų visame pasaulyje, sudedamųjų dalių.
  6. "Rugsėjo 11-osios tiesos judėjimas" nuo pat pradžių buvo smarkiai infiltruotas ir kontroliuojamas tų pačių (karinių ir žvalgybos) jėgų, kurios vykdė operaciją. "Rugsėjo 11-osios operacijos" "dangstymo" / žalos kontrolės etapas tebesitęsia. Taikomos "proto karo" technikos, kai slapti agentai infiltruojami į "Tiesos judėjimą" ir sėja sumaišties, disharmonijos, dezinformacijos ir kt. sėklas.
  7. Egzotiški nukreiptosios energijos ginklai, susiję su Teslos technologija, kuri yra esminis revoliucijos kariniuose reikaluose aspektas ir buvo akivaizdžiai panaudota griaunant bokštus dvynius, tikriausiai kartu su bombomis pastatuose ir galbūt mini atominėmis bombomis.
  8. Į bokštus dvynius ir Pentagoną nesudužo jokie lėktuvai. Atvirkščiai, lėktuvų, kuriuos žmonės matė įskrendančius į bokštus dvynius, vaizdai televizorių ekranuose buvo sukurti kompiuterių ir (arba) vaizdo klastotėmis, o vėliau žiniasklaidos priemonės juos transliavo visuomenei kaip tikrus.
  9. "Rugsėjo 11-osios operacija" buvo sumanyta Izraelio, JAV ir Anglijos aukščiausio lygio analitiniuose centruose ir karo žaidimų kambariuose kaip sudėtinga psichologinė operacija prieš pasaulio žmones. Tokiose psichologinėse operacijose naudojami nusistovėję masinėmis traumomis pagrįsti protų kontrolės metodai, apie kuriuos visuomenė vis dar dažniausiai nežino.
  10. Vienas iš tiesioginių operacijos "9/11" tikslų buvo netikro "pasaulinio karo su terorizmu" panaudojimas iš anksto suplanuotiems, itin brangiems ir nežmoniškiems agresijos ir kolonijinės okupacijos karams užsienyje (Irake, Afganistane, Sirijoje, Libijoje, Jemene ir kt. ), taip pat vis drakoniškesnės, aukštųjų technologijų ir globalinės (Naujosios pasaulio tvarkos) totalitarinės policinės valstybės, kurią vadinu GOG'S NEW GESTAPO (Global Organized Gang Stalking Neuro-Warfare Groups' Electronic Surveillance, Slavery, Tracking, Targeting, Torture, Terrorism, Tyranny, and Psyops Operstions), įvedimą šalyje ir užsienyje.

Rozos Koire knygoje "Už žaliosios kaukės: Jungtinių Tautų darbotvarkė 21" (Behind the Green Mask: U.N. Agenda 21) pateiktas toks teiginys paaiškina bendrą strategiją:

Teroras mūsų šalyje laikomas išoriniu (Rugsėjo 11-oji), vidiniu (juodligės istorija, "batų sprogdintojas") ir pasauliniu (klimato kaitos istorija)..... Ši istorija pateisina kontrolę, t. y. JAV patriotų aktą, sustiprintą vidaus stebėjimą, kratas, neskraidančių asmenų sąrašus, žemės naudojimo, energijos naudojimo, transporto ir švietimo apribojimus bei indoktrinaciją.

Dabar tyrėjams ir visuomenei turėtų būti akivaizdu, kad Rugsėjo 11-osios nusikaltimas, kaip ir JFK nužudymas, neturi būti kada nors išaiškintas. Kaip ir Kenedžio nužudymas, pati operacija yra surežisuotas įvykis, skirtas visuomenės protui kontroliuoti, remiantis traumomis. Kaip ir Kenedžio nužudymo atveju, oficialus 911-osios atakos tyrimas buvo farsas. Tokiu būdu valdžios elitas perduoda žinią, kad jie yra aukščiau Dievo, tautų ir žmonių įstatymų.

Manau, kad pirmiau minėti teiginiai dabar jau yra įrodyti be jokių pagrįstų abejonių. Įvairiuose šios svetainės straipsniuose ir interviu pateikiu daugybę įrodymų, patvirtinančių šiuos teiginius.

Operacija "911" šokiravo ir apkvailino visą pasaulį. Noriai prisipažįstu, kad 2002 ir 2006 m. rašytuose straipsniuose, kuriuose bandžiau atsijoti prieštaringus liudijimus ir teiginius, siekdamas "išspręsti" 911 žmogžudystės paslaptį, vis dėlto buvau apgautas kai kurių operacijos elementų. (Pavyzdžiui, nesupratau, kad buvo naudojami nukreiptosios energijos ginklai ir vaizdo klastotės iki maždaug 2007-2008 m., kai šiuos aspektus atskleidė kiti tyrėjai). Vis dėlto išsaugojau šiuos dokumentus šioje svetainėje, nes manau, kad jie atspindi tuo metu visuomenei prieinamas žinias ir informaciją. Mes visi galime būti apgauti šių operacijų metu, o norint atskirti tikrus įrodymus nuo melagingų, pakištų įrodymų, reikia nemažai atkaklumo ir ryžto. Sudėtingas melo tinklas apsaugo nusikaltėlius. Tačiau dėl kruopštaus tūkstančių nepriklausomų tyrėjų darbo, manau, kad 911 nusikaltimas dabar iš esmės yra išaiškintas.

Dabar taip pat siūlau keturis papildomus scenarijus (hipotezes), kuriuos, mano nuomone, rodo dabar turimų įrodymų visuma:

  1. Valdančioji grupuotė / socialiniai inžinieriai / karinės žvalgybos agentai, kurie organizavo ir toliau manipuliuoja Rugsėjo 11-osios teroro operacija, yra tarptautinė. Ši vadinamoji "Naujoji pasaulio tvarka", "Slaptoji ranka" arba "Slaptoji vyriausybė" įsiskverbė į beveik visų pasaulio šalių, įskaitant JAV, vyriausybes ir jas užgrobė.
  2. Ši "paralelinė vyriausybė" vykdo ilgalaikį pasaulinio viešpatavimo planą, apimantį "vienos pasaulinės vyriausybės" arba "pasaulinės supervalstybės" sukūrimą, kuri turėtų būti valdoma tik šios saviškių grupės ir tik jai. Šis planas gerai išdėstytas daugelyje istorinių dokumentų, įskaitant Bavarijos iliuminatų planą, kurį 1776 m. Majerui Amšeliui Rotšildui pristatė Adamas Veišauptas (Adam Weishaupt). Markso ir Engelio "Komunizmo manifeste", Siono senolių protokoluose ir daugelyje Jungtinių Tautų dokumentų (įskaitant Jungtinių Tautų Darbotvarkę 21 arba XXI a. darbotvarkę) iš esmės išreiškiami identiški tikslai ir strategijos.
  3. Valdančiojo elito planuose ir sugalvotuose įvykiuose esama okultinio aspekto. Atrodo, kad jie yra satanistai, naudojantys įvairių rūšių "masinius ritualus", kurie per visą istoriją apėmė karo ir teroro organizavimą. Rugsėjo 11-oji gali būti labai dramatiškas "masinės ritualinės žmogžudystės" pavyzdys.
  4. Pasaulio valdantysis elitas įvardijamas įvairiais vardais. Bene glaustiausiai juos apibūdino Jėzus Kristus, kuris juos įvardijo kaip "Šėtono sinagogą, kuri sakosi esanti Izraelis, o nėra, bet meluoja". (Apreiškimo 3, 9).
  5. Galiausiai cituoju Efraimą Halevį, buvusį Mossado (Izraelio slaptosios tarnybos) vadovą, vėliau vadovavusį Jeruzalės Hebrajų universiteto Strateginių ir politinių studijų centrui. Straipsnyje, parašytame ir išspausdintame 2005 m. liepos 7 d., t. y. dar prieš sprogdinimus Londone, Halevi teigė:

Vakar Londono transporto sistemoje vienu metu įvykę keli sprogimai buvo įvykdyti nusikaltėlių, kurie turėjo didelių operatyvinių pajėgumų. Jie nuėjo ilgą kelią nuo 1998 m. įvykdytų dviejų išpuolių prieš Amerikos ambasadas Nairobyje ir Dar-Es-Salaame bei 2001 m. rugsėjo 11 d. lėktuvų atakų.

Kadangi šis straipsnis buvo parašytas prieš tai, kai iš tikrųjų įvyko 7/7 sprogdinimai, Halevi čia iš esmės prisipažįsta, kad jis ir Jeruzalės Hebrajų universiteto Strateginių ir politinių studijų centras dalyvavo planuojant 7/7 sprogdinimus, 1998 m. sprogdinimus prieš Amerikos ambasadas ir Rugsėjo 11-osios išpuolius.

Efraimas Halevis toliau giriasi: "Buvo kruopščiai planuojama, renkama žvalgybinė informacija, sudėtingai parenkamas laikas ir beveik tobulai įvykdoma...".

2005 m. Nobelio ekonomikos mokslų premija taip pat buvo paskirta Izraelio matematikui Robertui J. Aumannui (Robert J. Aumann), vienam iš Hebrajų universiteto Jeruzalėje Racionalumo centro įkūrėjų. Straipsnyje, pavadintame "Kaip Izraelis kariauja žaidimų teorijos karą", autoriai teigia:

"Izraelio strategai remiasi žaidimų teorijos modeliais, kad užtikrintų numatytą atsaką į inscenizuotas provokacijas ir manipuliuojamas krizes. Karo vedimas "apgaulės būdu" (Mossado šūkis) dabar yra matematinė disciplina.... Toks "tikimybinis" karo planavimas leidžia Tel Avivui naudoti serijines provokacijas ir laiku surežisuotas krizes kaip jėgos didinimo priemonę Izraelio įtakai visame pasaulyje didinti... Įgudusio agento provokatoriaus taikinys gali būti asmuo, įmonė, ekonomika, įstatymų leidžiamoji valdžia, tauta ar visa kultūra, pavyzdžiui, islamas. Gerai sumodeliavus provokaciją, numatoma reakcija gali tapti net galingu Izraelio arsenalo ginklu."

Šio straipsnio ("Kas valdo pasaulį?") autorius daro išvadą:

"Dauguma Vakarų šalių tapo Didžiojo Izraelio tautų sandraugos dalimi. Didžiąją dalį mūsų biurokratinių vyriausybių galime pripažinti "totalitarizmu" ir klaidingai vadinti komunizmu, tačiau tikrovė yra kiek kitokia, kaip mums paaiškino amerikiečių rabinas Stivenas Vaisas (Stephen Wise), kuris 1923 m. pasakė: "Kai kas tai vadina komunizmu, bet aš tai vadinu judaizmu.....". Paprastai tariant, mūsų Vakarų kultūrą uzurpavo judaizmas".


WTC bokštai dvyniai ir WTC 7 pastatas (47 aukštų dangoraižis) buvo naujos kartos dangoraižiai su naujais konstrukciniais sprendimais.

Pagal Niujorko statybos kodeksą, norėdamas gauti leidimą statyti dangoraižį, projektuotojas turi pateikti Statybų departamentui projektą, kad ateityje ir avarijos atveju būtų galima nugriauti dangoraižį. Šeštojo dešimtmečio pabaigoje, kai buvo pasiūlyta statyti bokštus dvynius, nebuvo patirties griaunant dangoraižius tokiais konstrukciniais sprendimais. Norint nugriauti neįtikėtinai stiprius plieninius bokštus dvynius, reikėjo kažko naujo. Buvo rastas naujas: branduolinis griovimas požeminiu termobranduoliniu sprogimu. Devintojo dešimtmečio pabaigoje autorius Dmitrijus Aleksejevičius Chalezovas sužinojo, kad Pasaulio prekybos centro bokštuose dvyniuose Niujorke buvo įmontuota vadinamoji "avarinė branduolinio griovimo sistema". Tikroji "branduolinio griovimo sistema" buvo pagrįsta galingais termobranduoliniais užtaisais (apie 150 kilotonų trotilo ekvivalentu), kurie buvo įrengti 50 metrų žemiau žemiausio kiekvieno bokšto pamatų taško.

"Komsomolskaja pravda" šlamštas, darantis gėdą ir žodžiui "tiesa", ir sovietiniams žmonėms brangiam "Komsomoleco" vardui, info makaronai. Planuojamą griovimą vadinti teroristiniu išpuoliu yra tiesioginis melas, pažeidžiantis rusų teises, o klaidindamas visuomenę šis melas griauna Rusijos tarptautinį saugumą.
Atsakymą pateikia Dmitrijus Aleksejevičius Chalezovas, buvęs SSRS pilietis, buvęs vadinamojo "karinio dalinio 46179", dar žinomo kaip "SSRS gynybos ministerijos 12-osios vyriausiosios valdybos specialiosios kontrolės tarnybos", kadrinis karininkas. "Nežinoti" tai reiškia slėpti savo, kaip žurnalisto, privalančio sakyti tiesą, sąžinę.
"Pravdinform" interneto svetainėje taip pat buvo tvarkingai paskelbta ši didelė demaskavimo medžiaga (trueinform.ru - "Rugsėjo 11-oji: termobranduolinis Pasaulio prekybos centro Niujorke nugriovimas. Nauja informacija. | PravdaInform " (23.03.2012)) tačiau daugelio adresų, nuotraukų ir vaizdo įrašų nebėra, nes tais metais jie buvo ištrinti. Išsilydžiusio granito nuotraukos yra didelės raiškos.

2001 m. rugsėjo 11 d. termobranduoliniu būdu buvo sugriauti du bokštai dvyniai WTC ir WTC 7 pastatas. Tokius rezultatus galėjo lemti tik požeminiai branduoliniai sprogimai po kiekvienu iš šių pastatų:

    a) susiformavo požeminės ertmės (iškasos), kurių nuotraukose, padarytose po to, kai sprogimo vietos buvo išvalytos nuo nuolaužų, aiškiai matomi tekančio išlydyto granito pėdsakai;
    b) visa, kas pateko į "gniuždymo" zoną, virto milteliais, yra maždaug 290-310 metrų aukščio bokštų, pastatas Nr. 7 visiškai pateko į "gniuždymo" zoną, todėl jis sugriuvo tiksliau nei bokštai;
    c) viskas, kas buvo "sutriuškinimo zonoje", kuri yra maždaug 350-370 m aukštyje nuo bokštų, virto nuolaužomis ir kartu su nesugadinta viršutine dalimi laisvai krito žemyn, nes apačioje buvo tik smulkūs milteliai;
    d) žmonių, kurie rinko WTC nuolaužas, ligos, kurias gali sukelti tik radiacija.

Vyriausybės tarybose turime saugotis, kad karinis-pramoninis kompleksas neįgytų nepagrįstos įtakos - tiek siekiamos, tiek ir nesiekiamos. Galimybė pražūtingai išaugti netinkamai paskirstytai valdžiai egzistuoja ir išliks. Niekada neturime leisti, kad šio derinio svoris keltų pavojų mūsų laisvėms ar demokratiniams procesams... Tik budrūs ir išmanantys piliečiai gali priversti tinkamai suderinti didžiulį pramoninį ir karinį gynybos mechanizmą su mūsų taikiais metodais ir tikslais, kad saugumas ir laisvė klestėtų kartu.

Prezidento Dvaito D. Eizenhauerio atsisveikinimo kalba, 1961 m. sausio mėn.

Pirmąjį fašizmo etapą labiau tiktų vadinti korporatyvizmu, nes tai yra valstybės ir korporacijų valdžios susiliejimas.

Benito Musolinis, fašizmo išradėjas

Išpuoliai prieš Niujorką ir Vašingtoną buvo Izraelio inžinerijos projektas.... Išpuoliai prasidėjo 8.45 val. ir keturi skrydžiai nukreipiami iš jiems priskirtos oro erdvės, o oro pajėgų naikintuvai nesirodo iki 10.00 val. Radarai trikdomi, atsakikliai neveikia, o IFF - draugo ar priešo atpažinimo- iššūkis. Pakistane, jei į IFF neatsakoma, reaktyviniai lėktuvai iš karto užvedami. Akivaizdu, kad tai buvo vidinis darbas. Ar tai taip pat bus nutylėta tyrimo metu, kaip Kenedžio nužudymas?

Generolas Hamidas Gulas, buvęs Pakistano žvalgybos (ISI) direktorius

Karą Irake sumanė 25 neokonservatyvūs intelektualai, dauguma jų - žydai, kurie verčia prezidentą Bušą pakeisti istorijos kursą..... Per pastaruosius metus; mieste (Vašingtone) atsirado naujas tikėjimas: tikėjimas karu prieš Iraką. Tą karštą tikėjimą skleidė nedidelė 25 ar 30 neokonservatorių grupė, beveik visi jie žydai, beveik visi intelektualai (dalinis sąrašas: Ričardas Perlis, Polas Volfovicas, Daglas Feitas, Viljamas Kristolas, Eliotas Abramsas, Čarlzas Krauthameris), žmonės, kurie yra bendri draugai, puoselėja vieni kitus ir yra įsitikinę, kad politinės idėjos yra pagrindinė istorijos varomoji jėga.

Žydų žurnalistas Ari Šavitas (Ari Shavit) Izraelio laikraštyje Ha'aretz

Šis G. W. Busho vyriausybės planuojamas karas ilgainiui neatitinka pagrindinių Amerikos tautos interesų. Jis tarnauja imperialistiniams Izraelio ir sionistų grupių, kurios dabar turi didelę įtaką Amerikos politikai, interesams.

Irako ministras Tarikas Azizas (Tariq Aziz) 2002 m. interviu CBS žurnalistui Danui Ratheriui (Dan Rather)

 

Užgrobti lėktuvai

Pagal įstatymus ir standartines veiklos procedūras reikalaujama, kad naikintuvai būtų pakeliami perimti užgrobtus arba nuo kurso nukrypusių lėktuvų. Šios procedūros galioja jau daugiau kaip 35 metus ir buvo įgyvendinamos maždaug 100 kartų per metus. Nepaisant to, NORAD per 1 valandą ir 40 minučių, kai rugsėjo 11-osios rytą keturi tariamai užgrobti keleiviniai lėktuvai tariamai skrido ne pagal kursą, nesukėlė nė vieno naikintuvo.

Be to, rugsėjo 11-osios rytą vienu metu vyko net 15 pratybų ar karinių mokymų (Tarpley, 2006, Nuorodos). Tarp šių pratybų buvo "Vigilant Guardian", "Northern Guardian", "Vigilant Warrior", "Northern Vigilance", "Amalgam Warrior", "Global Guardian", "Crown Vigilance", "Apollo Guardian", "Amalgam Virgo", "Timely Alert II" ir AWACS. Pratybose, be kita ko, buvo vykdomi tiesioginiai lėktuvų užgrobimai, oro gynyba nuo užgrobimų, lėktuvų įsirėžimas į pastatus, klaidingų radarų signalų įterpimas į FAA radarų ekranus, F-16 lėktuvų perkėlimas į Kanadą ir Aliaską karinėms pratyboms, branduolinis karas ir avarinis reagavimas į bombų atakas. Be to:

  1. Kiekviename "Boeing 757" arba "767" lėktuve yra apie 3 mln. dalių. Nė vienoje iš keturių tariamai užgrobtų lėktuvų katastrofų vietų nebuvo rasta jokių jų dalių ar juodųjų dėžių.
  2. Keturių tariamai užgrobtų lėktuvų keleivių sąrašuose nebuvo arabų pavardžių.
  3. Jokiose patikrintose saugumo kamerų nuotraukose nėra užfiksuota, kad į minėtus lėktuvus būtų įlipę kokie nors keleiviai.
  4. AA skrydžiai Nr. 11 ir Nr. 77 neregistruoti Transporto statistikos biuro duomenų bazėje, todėl oficialiai užgrobimai niekada neįvyko.
  5. Nors pagal FAA taisykles reikalaujama, kad sudužusių lėktuvų uodegos numeriai būtų išregistruoti per 24 valandas po katastrofos, "American Airlines" 11 ir 77 lėktuvų uodegos numeriai buvo išregistruoti tik 2002 m. sausio 14 d., o "United Airlines" 93 ir 175 lėktuvų uodegos numeriai buvo išregistruoti 2005 m. rugsėjo 28 d.
  6. Žiniasklaidos pranešimuose nurodoma, kad rugsėjo 11-osios rytą "UA" 93-iasis reisas nusileido Klivlende, Ohajo valstijoje, ir keleiviai buvo išlaipinti FEMA įstaigoje, o apie juos daugiau niekas negirdėjo.
  7. Boeing reaktyvinio lėktuvo aliuminio oda yra 1/13 colio storio. Todėl aliumininiai lėktuvai, atsitrenkę į plieninius / betoninius pastatus, turi sudužti, sutrupėti arba subyrėti į gabalus.

 

Žiniasklaidos bendrininkavimas / suklastoti vaizdo įrašai

"911 Octopus" ir "Rugsėjo užuominų" vaizdo įrašų serijoje vaizdo ekspertai analizuoja archyvinę televizijos filmuotą medžiagą, kuri buvo tiesiogiai transliuojama rugsėjo 11 d. ("911 m. žiniasklaidos apgaulė"). Jų ir Eiso Beikerio (Ace Baker) analizės (The Science and Politics of 9/11: Pastabos iš konferencijos Madisone, WI, 2007 m. rugpjūtis) rodo, kad rugsėjo 11-osios rytą keturi skirtingi kanalai rodė keturias skirtingas televizijos realijas. Jų išvada: Rugsėjo 11-osios rytą pasauliui buvo rodomi suklastoti vaizdo įrašai su suklastotais lėktuvais, įterptais į suklastotus skaitmeninius Manhatano vaizdus.

  1. Vienas kanalas rodė "NBC Chopper Live" rodomus pietinio bokšto (WTC 2) vaizdus, tačiau nerodė jokio lėktuvo, kuris būtų atsitrenkęs į bokštą. Puikiai matėsi Pietų bokšte įvykęs sprogimas, tačiau lėktuvo nebuvo.
  2. Vietinė Niujorko stotis WB11 rodė tiesioginės transliacijos stacionarios kameros vaizdus iš to paties stebėjimo taško. Šiame vaizdo įraše matėsi, kaip atrodo, sraigtasparnis, skrendantis iš dešinės ir atsitrenkiantis į pietinį bokštą.
  3. CNN tiesioginiame eteryje reporteris nepastebėjo, kaip lėktuvas judėjo per ekraną. Įvykio vietoje esančio reporterio mikrofonas neužfiksavo smūgio garso.
  4. "Fox News" transliavo vaizdus, kuriuose matėsi stebėtinai "laimingas" greitas priartėjimas kaip tik tuo metu, kai "lėktuvas" priartėjo. Matoma, kaip "lėktuvas" atskrenda iš dešinės ir įsirėžia į pietinį bokštą. Tuomet matome, kaip lėktuvo nosis praskrieja pro kitą bokšto pusę. Diktorius pareiškė: "Tai yra labai gražus vaizdas: "Lėktuvas praskriejo pro kitą WTC bokštą". (Kadangi lėktuvų nosys dažniausiai gaminamos iš plastiko, o WTC bokštai buvo pagaminti iš sunkaus plieno ir betono, būtų neįmanoma, kad lėktuvo nosis įsirėžtų į pastatą ir liktų nepažeista kitoje pusėje).
  5. Tarp oficialaus smūgio laiko (9:03:11 val.) ir seisminių tyrimų metu užfiksuoto "smūgio" (tiksliau - sprogimo) laiko yra mįslingas 17 sekundžių skirtumas. Tiesioginės transliacijos vėlavimas 17 sekundžių yra pakankamas laiko tarpas, kad būtų galima atmesti arba išsaugoti šūvį, bet nepakankamai ilgas, kad būtų galima jį dar kartą patikrinti.
  6. Nė vienas tikras liudininkas nematė, kaip "Boeing" lėktuvai smogė į bokštus dvynius.
  7. NRO (Nacionalinis žvalgybos biuras) ir NGA (Nacionalinė georeferencinės žvalgybos agentūra) šnipinėjimo palydovų agentūros, kurios greičiausiai yra atsakingos už šių suklastotų vaizdo įrašų kūrimą, 2001 m. rugsėjo 11 d. rytą evakavo savo darbuotojus iš WTC dėl suplanuotų ''pratybų'', kurių metu lėktuvai rėžėsi į pastatus.
  8. "BBC News" tiesioginiame televizijos eteryje paskelbė, kad 7-asis WTC pastatas nugriuvo maždaug 45 sekundėmis anksčiau, nei jis iš tikrųjų nugriuvo.

 

Pasaulio prekybos centro pastatai

WTC 1 ir 2 pastatai (atitinkamai šiaurinis ir pietinis bokštai) baigti statyti atitinkamai 1970 ir 1973 m. Kiekvienas pastatas buvo 110 aukštų arba maždaug 1365 m aukščio. Kai buvo pastatyti, šie plieninio karkaso pastatai buvo aukščiausi pasaulyje ir neįtikėtinai gerai sukonstruoti: kiekviename iš jų buvo apie 200 000 tonų plieno, 425 000 kubinių metrų betono, 43 600 langų ir 60 000 tonų aušinimo įrangos. Kiekvienas pastatas svėrė 500 000 tonų. WTC statybos vadovas Hymanas Brownas teigė, kad kiekvienas pastatas buvo "suprojektuotas taip, kad atlaikytų beveik viską, įskaitant uraganus, stiprius vėjus, sprogimus ir lėktuvo smūgį".

  1. Visi septyni WTC pastatai buvo sugriauti ir iš esmės paversti dulkėmis per kelias sekundes. WTC 1, 2 ir 7 bokštai "sudulkėjo" maždaug laisvojo kritimo gravitacijos greičiu; 110 aukštų šiaurinis ir pietinis bokštai - maždaug po 10 sekundžių, o 47 aukštų 7 pastatas - per 6,5 sekundės. Iš tiesų vaizdo įrašai rodo, kad "griovimo banga" (dešinėje) iš tikrųjų nusileido WTC 1 ir 2 greičiau nei laisvojo kritimo gravitacija. Kiekvienu atveju žala netoliese esantiems statiniams už septynių Pasaulio prekybos centro ribų buvo stebėtinai maža. (Žr. vaizdus www.drjudywood.com).
  2. Nors pagal oficialų paaiškinimą - "blyno griūtis" - turėtų susidaryti bent 15 % pradinio statinio aukščio griuvėsių krūva, rugsėjo 11-osios rytą darytose nuotraukose iš esmės nematyti jokios griuvėsių krūvos. (Dr. Woodas pažymi, kad per tą vietą buvo galima pravažiuoti keturiais ratais varoma transporto priemone, www.drjudywood.com). 6 pastatas, buvęs aštuonių aukštų, sukūrė daug didesnę nuolaužų krūvą nei WTC 1, 2 ar 7. Taigi 500 000 tonų sveriantys WTC 1 ir 2 pastatai iš tikrųjų nenukrito ant žemės. Greičiau jie virto dulkėmis ore ir pakilo į viršų bei nuskrido tolyn.
  3. Vaizdo įraše matyti, kaip WTC 1 ir WTC 2 plieninės kolonos ir betonas virsta dulkėmis vykstant procesui, kurį daktaras Vudas vadina "molekuline disociacija".
  4. Aerofotonuotraukose matyti daugybė vertikalių cilindro formos skylių, kurios buvo įsiskverbusios net 8 aukštais žemiau žemės paviršiaus, visoje "Ground Zero" teritorijoje. Šios skylės yra maždaug 24 pėdų skersmens ir įsiskverbia į pamatus, rūsius ir gretimas gatves. Medžiagos, esančios skylių spinduliu, tiesiog išnyko.
  5. Šiaurinio ir pietinio bokštų "kritimo" smūgis sutampa su seisminiais rodmenimis pagal Richterio skalę, kurie buvo atitinkamai tik 2,3 ir 2,1 balo, t. y. maždaug tokie pat, kaip sprogimo karjere. WTC 7 pastato griūtis sutapo su 0,6 Richterio skalės seisminio aktyvumo rodmenimis, t. y. maždaug tokiais pat, kaip ir karjero plaktuko. Šie labai nedideli seisminiai rodmenys rodo, kad visa pastatų masė nenukrito ant žemės. Veikiau apie 90 % pastatų ore virto dulkėmis ir nuskrido.
  6. Iš pradžių pasklidęs į šiaurę iki pėsčiųjų tilto, dulkių debesis staiga sustojo ir pakilo į stratosferą. Dulkės iš šiaurinio bokšto (1 bokšto) pakilo vienu kvartalu toliau į šiaurę nei dulkės iš pietinio bokšto, kuris yra vienu kvartalu į pietus nuo 1 bokšto. Abiem atvejais dulkių debesys staiga sustojo. Rugsėjo 12 d. melsvas "nano dulksna" toliau kilo aukštyn į stratosferą.
  7. 2001 m. spalio 31 d. 1 bokšte vis dar buvo jaučiamas "dūmingumas". Nuotraukose matyti, kad "dulkės ir (arba) dūmai" skyla į vis smulkesnes medžiagas ir kyla į viršų. Dr. Džudi Vud (Judy Wood) pažymi, kad "dūmai" turėjo skausmingą, toksišką kvapą. Ji pilkus ir mėlynus "dūmus" arba "neaiškias dėmeles" vadina "nanodūmais" ir pažymi, kad gravitacijos jėgos neveikia nanodalelių.
  8. "Ground Zero" yra padengta milžinišku kiekiu dulkių ir daugybe nesudegusio popieriaus. Nesudegęs popierius taip pat rodo, kad pastatus sunaikino ne įprasti gaisrai.
  9. WTC 1 ir WTC 2 pamatus ir požemius, nuo pastatų smūgio nenukentėjo. Šie įrodymai ir pačios nuotraukos rodo, kad kiekvienas iš šių 500 000 tonų sveriančių pastatų iš esmės virto dulkėmis ir kad labai nedaug tikrųjų statybinių medžiagų iš tikrųjų pasiekė žemę.
  10. Apie 1400 automobilių ir transporto priemonių, esančių WTC komplekso viduje, buvo surūdiję ir susisukę itin neįprastais būdais. Transporto priemonėse savaime įsiplieskė gaisrai, o variklio blokai bei durų rankenos paprastai dingo iš šių transporto priemonių. Dr. Judy Wood (www.drjudywood.com) šias transporto priemones vadina "skrudintais automobiliais".
  11. Buvo matyti sunkvežimių parkai, gabenantys daugybę tonų grunto ir (arba) purvo į "Ground Zero" ir iš jo. Keletą mėnesių po rugsėjo 11-osios šis gruntas buvo naudojamas toksinėms medžiagoms absorbuoti.
  12. Per kelias dienas ir mėnesius po rugsėjo 11-osios, kai buvo pripilta vis daugiau ir daugiau purvo, griuvėsių krūva prie "Ground Zero" vis didėjo. Dr. Judy Wood daro prielaidą, kad purvo buvo pridėta tam, kad būtų absorbuotos besiskiriančios dalelės, t. y. dūmai.