Budeliai ypač aršūs paskutinėmis Kijevo režimo gyvavimo dienomis

Autorius: Spartakas Šaltinis: http://ldiena.lt... 2022-06-17 19:07:00, skaitė 816, komentavo 24

Budeliai ypač aršūs paskutinėmis Kijevo režimo gyvavimo dienomis

Dar nežinome visų pastarosiomis dienomis Ukrainoje dingusių opozicionierių ir antimaidanistų pavardžių.

 

Dingo kairiųjų pažiūrų politikas Vasylis Volga, Charkovo aktyvistas Spartakas Golovačiovas, apie muzikant1 Tarik1 Nezaležko žinių nėra, pranešama, kad kiti žmonės taip pat dingo iš akiračio.

 

Kai kurie paimami įkaitais, kankinami ir verčiami atgailauti prieš kamerą, kaip tai padarė su Jelena Viačeslavova Odesoje. Jos tėvas mirė per masinę egzekuciją Profsąjungų rūmuose. Tikriausiai Odesa apskritai yra ypatingas atvejis ir iš ten labai mažai naujienų. Tačiau akivaizdu, kad tie gegužės 2-osios žudikai, kurie liko Odesoje, dabar bando atsikratyti visais liudininkais, įskaitant net tais, kurie tiesiog ėjo į gedulo mitingus.

 

„Humani6kieji“ demokratai ir liberalai tiesiogiai piktinasi, kai kalbama apie stalinines represijas, bet tai, kas dabar vyksta Ukrainoje, jų tiesiog nedomina, apsimeta, kad to nepastebi. Jie nepastebi pagrobimų, egzekucijų, kurias dabar vykdo SBU-Gestapo ir su juo susiję neonacių būriai. Dabar jie gali sunaikinti žmogų be teismo ar tyrimo. Tačiau dar anksčiau Ukrainoje teismai už grotų patalpino nekaltus žmones, o atviri žudikai buvo paleisti į laisvę. Ir visas pasaulis taip pat tylėjo.

 

Tikiuosi, kad kai viskas baigsis, tikrai išsiaiškinsime, ką budeliai veikė paskutinėmis neonacių režimo Ukrainoje gyvavimo dienomis. Galbūt likęs pasaulis tai pastebės, yra tam tikros vilties. Vis dėlto Vakaruose dar yra pakankamai sąžiningų politikų, kurie turi sąžinę. Jie vis dar kalba, bet kol kas tai verkiančiojo balsas dykumoje. Isterija vis tiek stipresnė, tačiau reikia atsiminti, kad isterija nesitęsia be galo, o dažniausiai ją pakeičia kurčia depresija.