Gorienė už pinigus gali daug?

Autorius: BūkimeVieningi.lt Šaltinis: https://bukimevieningi.lt/gori... 2022-06-12 22:02:00, skaitė 455, komentavo 4

Gorienė už pinigus gali daug?

Turbūt visiems žinoma tokia veikėja, „opozicinės žiniasklaidos“ atstovė Giedrė Gorienė, kurios valdomame portale komentaras.lt („jau 15 metų už teisybę su jumis“) yra liaupsinama Grybauskaitė bei kiti landsbergių režimo atstovai.

Ši moteriškė yra be galo jautri apkalboms ir dar „jautresnė“ pinigams. Iš vienos pusės, atrodytų, kad moteriškė yra už Lietuvą, už nepriklausomą Lietuvą, bet iš kitos pusės, vis kažkaip prasimuša landsbergių režimo liaupsinimas. Iš kur ir kodėl? Komentaras.lt portale galima rasti šimtus straipsnių, liaupsinančių Grybauskaitę, o paskutinis straipsnis tik įrodo, kad ši „patriotė“ yra tiesiog perkama (arba kažkam atidirbinėja).

Gorienės portale „telpa visi“. Telpa ir Audrius Butkevičius, ir Andrius Kubilius, ir Dalia Grybauskaitė ir visi visi kiti sisteminiai Lietuvos politikai.

Naujausias portalo komentaras.lt šedevras ir „puošmena“ – Andrius Navickas, TS-LKD, konservatorių frakcijos narys bei žinomas landsbergių režimo ilgametis propagandistas. Šį kartą portale talpinamas straipsnis, kurį galima pavadinti „Odė Bayraktarui“.

Peršasi tik dvi nuomonės: arba ši moterėlė yra tiesiog lengvai perkama (na, gal ne pati moterėlė, bet jos žiniasklaidos priemonės), arba ji dirba landsbergių režimui kaip „opozicinė“ žiniasklaida. Tai įrodo ne tik svetainės komentaras.lt straipsniai, bet ir youtube kanalas „Karštas komentaras“, į kurį buvo įsileistas (už atlygį) Kristupas Krivickas kartu su Nagliu Puteikiu, kurie verslininkei pridirbo tiek daug žalos, kad ši nusprendė juos tiesiog ištrinti.

Goriene, ar ne gėda vaidinti patriotę, kai už pinigus parsiduodi landsbergių režimui?

Vaidas Žemaitis Lekstutis