JAV, Europa ir Lietuva kovoja su „mirusiu“ Putinu

Autorius: BūkimeVieningi.lt Šaltinis: https://bukimevieningi.lt/jav-... 2022-06-09 15:02:00, skaitė 357, komentavo 10

JAV, Europa ir Lietuva kovoja su „mirusiu“ Putinu

Lietuvoje veikiančios užsienio korporacijų žiniasklaidos priemonės kartas nuo karto praneša apie mirusį Putiną. Jungtinės Karalystės karinė žvalgyba praneša, kad Vladimiras Putinas jau gali būti miręs,- rašoma JAV priklausančiame „TV3“ portale.

Kaip rašo „Mirror“, neseniai viešumoje galėjo pasirodyti Putino antrininkas. Kremlius norėtų kuo ilgiau nuslėpti jo mirtį, bandydami įsikibti į valdžią. Sklido gandai, kad karo kurstytojo sveikata pastaraisiais mėnesiais prastėjo – jo veidas atrodė išpūstas, 69 metų vyras galėjo sirgti kraujo vėžiu. Žvalgybos vadovai teigia, kad Rusijos prezidentas pastaruoju metu sunkiai sirgo, bet greičiausiai jo mirtis bus nuslėpta.

Tas pats „TV3“ portalas rašo, kad Putinas serga vėžiu ir yra labai prastos sveikatos.

Ukrainos karinės žvalgybos vadovas Kyrylo Budanovas sako, kad Rusijos prezidentas Vladimiras Putinas yra prastos tiek fizinės, tiek psichologinės būklės. Pasak jo, V. Putinas serga keliomis sunkiomis ligomis vienu metu, viena iš jų yra vėžys.

Naujausios žinios apie Putiną

„TV3″ praneša, kad „Po trijų ar šešių mėnesių“ Putinas jau gali būti neveiksnus – taip teigia buvęs britų žvalgas.

Buvęs britų žvalgybos (MI6) pareigūnas sako „nematantis“, kad Rusijos prezidentas Vladimiras Putinas galėtų likti valdžioje „po trijų ar šešių mėnesių“, skelbia BBC.

Svarbiausia, kad JAV, Europa ir Lietuva kovoja su Putinu kaip su gyvu ir rašo apie jo priimamus sprendimus. Viename straipsnyje rašo, kaip Putinas kalbasi Makronu, o kitame – kad jis jau miręs.

Panašias „žinias“ skleidžia  „Delfi“, „LRT“, „Diena.lt“, „LRytas“, „15min“ ir kiti JAV korporacijoms pavaldūs portalai. O Putinas vis pasirodo ir pasirodo, svarbiausia – kad gyvas ir sveikas. Žinoma, kad žmonės nematytų gyvo Putino, valdžia uždraudžia rusiškus kanalus, kad jie neskleistų tiesioginių Putino vaizdo konferencijų, nes tai prieštarauja „Lietuvos“ žiniasklaidos naratyvui. Ar jie savo skaitytojus laiko bepročiais? O gal jie tokie ir yra?..

Egidijus Paulauskas