Vaidas Žemaitis. Nuskriaustieji

Autorius: BūkimeVieningi.lt Šaltinis: https://bukimevieningi.lt/vaid... 2022-06-07 16:25:00, skaitė 576, komentavo 55

Vaidas Žemaitis. Nuskriaustieji

Susireikšminusi Giedrė Gorienė pirmadienio vakarą „šovė postą“ apie tai, kaip ją apvogė „Mūsų TV“ (musutv.lt). Norime priminti, kad Giedrė Gorienė ne tik meluoja, bet ir neišmano Youtube vaizdo įrašų dalinimosi taisyklių.

Visų pirma, jos, ir jos verkšlenančio kolegos Artūro Orlausko vaizdo įrašų niekas nevagia, o tiesiog pasidalina – taip, kaip jūs visi galite jais pasidalinti pas save feisbuke ar kituose socialiniuose tinkluose. Žinoma, galima padaryti, kad vaizdo įrašais dalintis nebūtų galima, bet tam reikia nuimti varnelę nustatymuose (kaip parodyta paveikslėlyje) nuo „leisti įterpti“. Visi, kurie socialiniuose tinkluose ar kitose platformose dalinatės jų vaizdo įrašais, anot Gorienės ir Orlausko, esate vagys.

Negana to, kai musutv.lt svetainėje pasidalinama jų vaizdo įrašais, visos peržiūros eina jiems, ir jie nepraranda pajamų už reklamas, o atvirkščiai – jos jiems pasipildo.

Turbūt iš bukumo ir pavydo, arba iš puikybės šie neišmanėliai sugalvojo mus ap*ikti, bet šį kartą apsi**ko patys. Jų vaizdo įrašų nuorodas pašalinome ir daugiau nebesidalinsime bei nepadėsime jiems auginti peržiūrų skaičiaus ir uždirbinėti pinigėlių.

Apie šių našlaičių verkšlenimus plačiau laidoje „Nuskriaustieji“.