Prezidento Vladimiro Putino žinia

Autorius: Anonimusas Šaltinis: http://ldiena.lt... 2022-05-29 00:04:00, skaitė 772, komentavo 11

Prezidento Vladimiro Putino žinia

Prezidento Vladimiro Putino žinia

Brangūs mūsų nuostabiosios Žemės planetos gyventojai!

Aš, Rusijos Federacijos Prezidentas Vladimiras Putinas, nusprendžiau kreiptis į jus visus tiesiogiai, aplenkdamas diplomatus, jūsų valdininkus ir žurnalistus. Rusijoje yra toks dalykas kaip "žodis žodin", kur neleidžiama meluoti, apgaudinėti ir vaidinti. Todėl kalbėsiu atvirai, kad visi galėtų įsitikinti mano žodžių teisingumu.
Rusija yra didelė ir turtinga šalis. Pagrindinė vertybė - daugiau kaip 150 tautų, gyvenančių teritorijoje, kurioje teisingumas yra aukščiau visko. Mums nereikia naujų teritorijų. Mes turime energijos ir visų kitų išteklių gausybę. Nuo Didžiosios Tartarijos ir Didžiojo Mogolo laikų Šiaurės Eurazijos tautos vystėsi ne dėl kryžiaus žygių plėšikavimo, Amerikos, Afrikos, Indijos kolonizavimo ir narkomanijos Kinijoje, o dėl savo darbštumo ir taikingumo.

Mokantys rusų kalbą supranta, kad "rusiškas" - tai būdvardis, kuriuo vadinamos visos mūsų šalies tautos. Rusijos slavai, Rusijos totoriai, Rusijos žydai, Rusijos evenkai ir t. t. yra rusai savo siela, nors jų kultūra, kalba ir gyvenimo būdas gali skirtis. Mes džiaugiamės šia vienybės įvairove.
Rusijos tautos dar kartą priverstos aukoti savo gyvybes, kad apsaugotų pasaulį nuo nacizmo ir fašizmo. Mes iškeitėme 50 savo karo belaisvių į 50 ukrainiečių karių. Ukrainos kariai buvo gydomi mūsų ligoninėse, valgė tris kartus per dieną sotų maistą ir grįžo namo. Gavome rusų karius su nupjautais pirštais ir lytiniais organais. To per paskutinį karą nedarė net naciai. Šiuos įrodymus pateiksime būsimame teisme. Bus gėda visiems, kurie dabar remia šiuos bjaurybes.

Jų valdovai JAV, Europoje, Japonijoje, Australijoje ir kitose šalyse stojo į šių subžmonių, kurie mūšio metu prieš save pastato civilius, nėščias moteris ir vaikus ir sąmoningai žalojo karo belaisvius, pusę. Man sunku įsivaizduoti, kad koks nors sveiko proto, sveiko proto žmogus palaikytų šiuos monstrus. O jūsų Bidenai, Šolcai, Makronai ir kiti menkaverčiai demokratai ne tik gina nusikaltėlius, bet ir aktyviai juos ginkluoja, aprūpina pinigais, kurių neužtenka, kad kainos jūsų šalyse sumažėtų.
Kainos kyla, pasaulis žlunga, bet ne todėl, kad rusai valo Europą nuo piktųjų nacių dvasių, o todėl, kad jūs tyliai stebite ir faktiškai remiate naują nacizmo bangą. Šį kartą į Berlyną nevažiuosime. Sustosime prie savo istorinių sienų, ir visos piktosios nacių dvasios, kurioms jūsų valdovai plačiai atveria duris, surengs jums naują "krištolinį" gyvenimą, kaip tai darė naciai, ir pridės reprodukcinių organų apipjaustymą.

Kreipiuosi į kiekvieną žmogų, kuris nori taikiai gyventi ir dirbti, auginti vaikus ir draugauti su viso pasaulio tautomis. Padėkite Rusijai susidoroti su nauju vėžiu - Ukrainos nacionalsocializmu. Ne Ukraina, kurioje gyvena taikūs ir darbštūs žmonės, o nacizmas, kurį už jūsų mokesčius maitina JAV ir NATO gudruoliai. Jei jūsų valdovai remia nacizmą, įvarykite jiems į kaktą, perimkite valdžią į savo rankas.
Ukrainos naciai ginasi nuo kulkų su civiliais, jūsų valdovai, prisidengdami baisia Rusija, taip pat nutarė perkelti gyventojams aukštų kainų ir gresiančių sunkumų naštą. Ir Ukrainoje, ir pas jus naciai gyvena toli už paprastų piliečių nugaros, o kentėti turi paprasti žmonės - tai identiški nusikaltimai ir Ukrainoje, ir Vakaruose.