Nusižudė dar vienas Klintono bendražygis

Autorius: Anonimusas Šaltinis: https://www.thegatewaypundit.c... 2022-05-27 00:26:00, skaitė 553, komentavo 1

Nusižudė dar vienas Klintono bendražygis

Mirusio H. Clinton patarėjo verslo partneris tvirtina, kad žaidė nesąžiningai, ir reikalauja nepriklausomo tyrimo. Nepriklausoma išorinė agentūra turėtų ištirti keistą buvusio Billo Klintono prezidento patarėjo, siejamo su milijardieriumi iškrypėliu Džefriu Epšteinu, savižudybę, išskirtinai portalui "Radar" teigia buvęs mirusiojo verslo partneris.

59 metų Markas Middletonas buvo rastas įtartinai kabantis ant medžio gegužės 7 d. su šautuvo šūvio skyle krūtinėje ir pigiu "Dollar Store" tipo prailgintuvu ant kaklo. Pragaro išvargintas verslininkas susikūrė savo improvizuotą pasagą įsibrovęs į fermą su stalu. Išgąsdintas verslo partneris, kuris prašė likti anonimu bijodamas mirties, portalui RadarOnline.com pasakoja, kad dviejų vaikų tėvas iš Little Rock buvo artimas buvusiam kariuomenės vadui - atliko svarbų vaidmenį steigiant Clintono prezidentinę biblioteką ir Clintono gimtinės fondą. "Visi, kuriuos čia pažįstu ir kurie dirbo su Marku, žino, kad fiziškai neįmanoma, jog Markas būtų nusižudęs", - RadarOnline.com sako šaltinis. "Jis fiziškai negalėjo laikyti šautuvo ir taip pasielgti su savimi", - pridūrė šaltinis. "Jis nieko neišmano apie ginklus! Jis nekentė ginklų; jis nebūtų galėjęs susirišti kilpos, kad išgelbėtų savo gyvybę! Tas vyras negalėjo pats pasikeisti elektros lemputės. Jis buvo mažiausiai fiziškai įgudęs žmogus, kokį tik esu sutikęs savo gyvenime. Jis buvo labai protingas, puikiai tvarkė dokumentus, teisinius reikalus ir visa kita, bet fiziškai negalėjo savimi pasirūpinti."

"Taigi, jo mirties scenarijus yra visiškai neįtikėtinas visiems, kurie jį pažinojo."

Verslo bendrininkas portalui RadarOnline.com pasakojo, kad Middletonas aktyviai dalyvavo finansinėse investicijose su tais pačiais Little Rock veikėjais, kurie, kaip teigiama, dirbo su Johnu Glasgow, vyriausiuoju "CDI Contractors Inc.", pagrindinės H. Clinton biblioteką stačiusios įmonės, finansų direktoriumi. Glasgow dingo be žinios 2008 m., pranešęs apie finansinius pažeidimus, susijusius su Klintonų bibliotekos statybos išlaidomis, o 2015 m. jo skeleto palaikai buvo rasti Petit Žano valstybiniame parke. Jo mirties priežastis nenustatyta. Teigiama, kad Middletonas sirgo depresija, o tyrėjai jo mirtį pripažino savižudybe, nors jis nepaliko jokio savižudybę liudijančio laiško. RadarOnline.com bandymai susisiekti su Middletono ir Glazgo giminaičiais buvo nesėkmingi. Kaip praėjusią savaitę pranešė RadarOnline.com, Middletonas buvo rastas 1200 akrų ploto "Heifer Ranch" Perryville, Arkanzaso valstijoje - ūkyje, kurį valdo "Heifer International", pelno nesiekianti organizacija, kuri rūpinasi badaujančiųjų maitinimu ir kurios būstinė yra tame pačiame žemės sklype, priklausančiame H. Clintono prezidentiniam centrui Little Rock.

Middleton, supažindinusi iškrypėlį su prezidentu, prisijungia prie vis didėjančios krūvos lavonų, siejamų su Epšteinu, kuris 2019 m. rugpjūtį buvo įtartinai rastas pakartas savo Niujorko kalėjimo kameroje, kur laukė teismo proceso dėl prekybos žmonėmis, neva teikusiais jaunų merginų paslaugas įtakingiems politikams ir verslininkams, tarp kurių, kaip kalbama, buvo ir princas Endriu.

Tarp kitų - artimiausias Epsteino bendrininkas Jeanas-Lucas Brunelis, 76 metų prancūzų modelių ieškotojas, tapęs suteneriu, kuris buvo rastas pakibęs savo kalėjimo kameroje Paryžiuje, Prancūzijoje, ir 55 metų Clintono ir Epsteino bičiulis Steve'as Bingas, kuris, kaip įtariama, nusižudė 2020 m. iškritęs iš 27 aukštų pastato Los Andžele. Dešimtojo dešimtmečio pradžioje dirbdamas prezidento H. Clintono specialiuoju patarėju pas tuometinį personalo vadovą Thomasą Macką McCarty, S. Middletonas, kaip pranešama, susidraugavo su E. Epsteinu ir mažiausiai septynis kartus kvietė jį į Baltuosius rūmus. Midltonas, kuris vadovavo sėkmingam oro kondicionavimo verslui Little Rock ir dirbo Klintono prezidentinės kampanijos finansų direktoriumi, taip pat skrido privačiu Epšteino lėktuvu, pramintu "Lolitos ekspresu", kartu su prezidentu ir iškrypėliu, kai jų draugystė klestėjo.

Kaip teigiama paskelbtuose pranešimuose, 1994 m. Middletonas buvo Klintono rinkimų kampanijos direktorius, kai siekdamas gauti lėšų iš buvusio "Victoria's Secret" savininko Leso Veksnerio (Les Wexner), kuris buvo pasamdęs pagarsėjusį iškrypėlį kaip finansų patarėją, susipažino su Epšteinu. Praėjus metams po to, kai 1995 m. paliko Baltuosius rūmus, Middletonas tapo tarptautinių sandorių sudarinėtoju, o vėlesnis tyrimas parodė, kad jis piktnaudžiavo galimybe patekti į vadovybės kabinetą, kad padarytų įspūdį verslo klientams.

Nepaisant skandalo, verslo partneris sako, kad Middletonas niekada nenustojo užkulisiuose bendradarbiauti su Klintonu ir buvo pripažintas elitinės Mažojo Roko bendruomenės, kurioje jis sėkmingai valdė šilumos ir oro kondicionavimo verslą, ramsčiu. "Jis niekada nenutraukė ryšių su Klintonu - nebuvo jokios spragos", - sakė verslo partneris. "Markas labai aktyviai dalyvavo čia, Arkanzase, ypač per pastaruosius 10 metų, visose valdybose, kokias tik galite įsivaizduoti, ligoninių bankai labai stipriai kišosi į politiką čia."

2021 m. birželį "Arvest Bank" paskelbė, kad finansų vedlys prisijungė prie jo direktorių valdybos penkerių metų kadencijai, rašoma laikraščio "Sentinel-Record" pranešime, kuriame giriamasi daugybe jo pasiekimų valstijoje. Vis dėlto, nepaisant jo artimų ryšių su H. Clinton, buvusi prezidentė apie jo mirtį aktyvioje "Twitter" paskyroje nepranešė.

"Markas ištrinamas iš Arkanzaso verslo naujienų", - sakė verslo bendradarbis. "Apie šį žmogų buvo parašyta daugiau nei 20 000 straipsnių - jis buvo savaitės etalonas spaudoje. Straipsniai dingsta. Viskas apie Marką ištrinama. Ir tai baisu."

"Noriu, kad slaptumas liautųsi!" - pridūrė šaltinis. "Visi, kurie pažinojo Marką, žino, kad jis nenusižudė. Jis tiesiog to nepadarė. Kažkas kitas yra atsakingas ir tai turi būti ištirta!"

Pilnas sąrašas Clintono bendradarbių, kurie tariamai paslaptingai mirė arba nusižudė prieš duodami parodymus, įskaitant Jeffrey Epsteiną

  1.  Jamesas McDougalas - Clintonų nuteistas "Whitewater" partneris mirė nuo akivaizdaus širdies smūgio, būdamas vienutėje. Jis buvo pagrindinis liudytojas Keno Starro tyrime.
  2.  Mary Mahoney - buvusi Baltųjų rūmų praktikantė buvo nužudyta 1997 m. liepos mėn. kavinėje "Starbucks" Džordžtaune... Nužudymas įvyko iškart po to, kai ji turėjo viešai papasakoti apie seksualinį priekabiavimą Baltuosiuose rūmuose.
  3.  Vincas Fosteris - buvęs Baltųjų rūmų patarėjas ir Hillary Clinton kolega Little Rock'o advokatų kontoroje "Rose Law". Mirė nuo šautinės žaizdos galvoje, pripažinta savižudybe.
  4.  Ronas Brownas - prekybos sekretorius ir buvęs DNC pirmininkas. Pranešama, kad žuvo nuo smūgio per lėktuvo katastrofą. Tyrimui artimas patologas pranešė, kad Browno kaukolės viršuje buvo skylė, primenanti šautinę žaizdą. Mirties metu Browno atžvilgiu buvo atliekamas tyrimas ir jis viešai kalbėjo apie savo norą susitarti su prokurorais. Kiti lėktuve buvę žmonės taip pat mirė. Po kelių dienų nusižudė skrydžių vadovas.
  5.  C. Victoras Raiseris II - 1992 m. liepos mėn. per privataus lėktuvo katastrofą žuvo C. Victoras Raiseris, vienas svarbiausių Clintono lėšų rinkimo organizacijos veikėjų.
  6.  Paulas Tulley - Demokratų nacionalinio komiteto politikos direktorius, rastas negyvas viešbučio kambaryje Little Rock , 1992 m. rugsėjo mėn. Klintono apibūdintas kaip "brangus draugas ir patikimas patarėjas".
  7.  Edas Vilis (Ed Willey) - Klintono lėšų rinkėjas, rastas negyvas 1993 m. lapkričio mėn. giliai miške Vašingtono valstijoje nuo šautinės žaizdos galvoje. Nuspręsta, kad tai savižudybė. Edas Vilis mirė tą pačią dieną, kai jo žmona Kathleen Willey pareiškė, kad Bilas Klintonas ją glamonėjo Baltųjų rūmų Ovaliajame kabinete. Edas Vilis dalyvavo keliuose Klintono lėšų rinkimo renginiuose.
  8.  Jerry Parksas - Klintono gubernatoriaus apsaugos komandos vadovas Litl Roke... Nušovė jį automobilyje negyvenamoje sankryžoje prie Litl Roko Parko sūnus sakė, kad jo tėvas kūrė dosjė apie Klintoną Jis esą grasino atskleisti šią informaciją. Po jo mirties bylos buvo paslaptingai išvežtos iš jo namų.
  9.  Džeimsas Bunchas - mirė nuo savižudybės dėl šautinės žaizdos. Buvo pranešama, kad jis turėjo "Juodąją žmonių knygą", kurioje buvo įtakingų žmonių, lankančių prostitutes Teksase ir Arkanzase, pavardės
  10.  Jamesas Wilsonas - 1993 m. gegužės mėn. rastas negyvas dėl akivaizdžios savižudybės pakariant. Pranešama, kad jis buvo susijęs su "Whitewater".
  11.  Kathy Ferguson - buvusi Arkanzaso kareivio Danny Fergusono žmona, 1994 m. gegužės mėn. rasta negyva savo gyvenamajame kambaryje su šautine žaizda galvoje. Buvo nuspręsta, kad tai savižudybė, nors buvo keli supakuoti lagaminai, tarsi ji būtų kažkur išvykusi. Danny Fergusonas buvo vienas iš kaltinamųjų kartu su Billu Clintonu Paula Jones byloje Kathy Ferguson buvo galima Paula Jones kaltę patvirtinanti liudytoja.
  12.  Billas Sheltonas - Arkanzaso valstijos kariškis ir Kathy Ferguson sužadėtinis. Kritiškai vertino savo sužadėtinės savižudybę, 1994 m. birželio mėn. buvo rastas negyvas nuo šautinės žaizdos, kuri taip pat buvo pripažinta savižudybe, savo sužadėtinės kapo vietoje.
  13.  Gandy Baugh - Klintono draugo Dano Lassaterio advokatas, mirė iššokęs pro aukšto pastato langą 1994 m. sausio mėn. Jo klientas buvo nuteistas už narkotikų platinimą.
  14.  Florence Martin - CŽV buhalterė ir subrangovė, buvo susijusi su Barry Seal, Mena, Arkanzaso valstijoje, oro uoste, narkotikų kontrabandos byla. Mirė nuo trijų šautinių žaizdų.
  15. Suzanne Coleman - kaip pranešama, turėjo romaną su H. Clintonu, kai jis buvo Arkanzaso generalinis prokuroras. Mirė nuo šautinės žaizdos pakaušyje, pripažinta savižudybe. Mirties metu buvo nėščia.
  16. Paula Grober - Klintono kurčiųjų kalbos vertėja nuo 1978 m. iki mirties 1992 m. gruodžio 9 d. Ji žuvo per vieno automobilio avariją.
  17. Danny Casolaro - tiriamosios žurnalistikos žurnalistas, tyręs Menos oro uosto ir Arkanzaso plėtros finansų tarnybos veiklą. Jis persipjovė riešus, matyt, viduryje savo tyrimo.
  18. Polas Vilčeris (Paul Wilcher) - advokatas, kartu su Kasolaro tyręs korupciją Menos oro uoste ir 1980 m. "Spalio staigmeną", 1993 m. birželio 22 d. rastas negyvas ant tualeto savo bute Vašingtone.
  19. Jon Parnell Walker - "Resolution Trust Corp." "Whitewater" tyrėjas. 1993 m. rugpjūčio 15 d. mirtinai iššoko iš savo buto Arlingtone, Virdžinijos valstijoje, balkono. Jis tyrė "Morgan Guaranty" skandalą.
  20. Čarlzas Meisneris (Charles Meissner) - prekybos sekretoriaus padėjėjas, suteikęs Džonui Huangui specialų leidimą dirbti su slapta informacija, netrukus žuvo nedidelėje lėktuvo katastrofoje.
  21. Barbara Wise - Prekybos departamento darbuotoja. Glaudžiai bendradarbiavo su Ronu Brownu ir Johnu Huangu. Mirties priežastis: Priežastis: nežinoma. Mirė 1996 m. lapkričio 29 d. Jos sumuštas, nuogas kūnas buvo rastas užrakintas jos kabinete Komercijos departamente.
  22. Dr. Stanley Heardas - Nacionalinio chiropraktikų sveikatos priežiūros patariamojo komiteto pirmininkas, žuvęs kartu su savo advokatu Steve'u Dicksonu per nedidelę lėktuvo katastrofą. Daktaras Heardas ne tik dirbo Klintono patariamojoje taryboje, bet ir asmeniškai gydė Klintono motiną, patėvį ir brolį.
  23. Baris Sealas (Barry Seal) - narkotikus vartojęs TWA pilotas iš Menos Arkanzase, mirtis nebuvo nelaimingas atsitikimas.
  24. Johnny Lawhornas jaunesnysis - mechanikas, jo remonto dirbtuvėse palikto automobilio bagažinėje rado Billui Klintonui išrašytą čekį. Jis buvo rastas negyvas po to, kai jo automobilis atsitrenkė į elektros stulpą.
  25. Stenlis Huginsas - tyrė "Madison Guaranty". Jo mirtis buvo tariama savižudybė, o ataskaita niekada nebuvo paskelbta.
  26. Heršelis Penktadienis (Hershell Friday) - advokatas ir Klintono lėšų rinkėjas, žuvo 1994 m. kovo 1 d., kai sprogo jo lėktuvas.
  27. Kevinas Ivesas ir Donas Henris - žinomas kaip "berniukų ant bėgių" atvejis. Pranešama, kad berniukai galėjo užklupti Menos Arkanzaso oro uoste vykdomą narkotikų operaciją. Prieštaringai vertinamas atvejis, pirminiame pranešime apie mirtį teigiama, kad dėl užmigimo ant geležinkelio bėgių. Vėlesniuose pranešimuose teigiama, kad du berniukai buvo nužudyti prieš tai, kai atsidūrė ant bėgių. Daugelis su šia byla susijusių asmenų mirė dar nespėjus jų parodymams pateikti Didžiajai žiuri.
  28. Keithas Coney - žuvo, kai jo motociklas atsitrenkė į sunkvežimio galą, 1988 m. 7 d.
  29. Keithas McMaskle'as - mirė, peiliu subadytas 113 kartų, 1988 m. lapkričio mėn.
  30. Gregory Collins - Mirė nuo šautinės žaizdos, 1989 m. sausio mėn.
  31. Jeffas Rhodesas - 1989 m. balandžio mėn. nušautas, subadytas ir rastas sudegintas šiukšlyne.
  32. Džeimsas Milanas - rastas be galvos. Tačiau koroneris nusprendė, kad jo mirtis įvyko dėl natūralių priežasčių".
  33. Ričardas Vintersas - įtariamasis dėl Iveso ir Henrio mirčių. Jis buvo nužudytas per 1989 m. liepos mėn. įvykdytą apiplėšimą.
  34. majoras Williamas S. Barkley, Jr.
  35. kapitonas Scott J . Reynoldsas
  36. seržantas Brian Hanley
  37. seržantas Tim Sabel
  38. generolas majoras Williamas Robertsonas
  39. pulkininkas William Densberger
  40. Pulkininkas Robertas Kelly
  41. Spec. Gary Rhodes
  42. Steve'as Willisas
  43. Robertas Williamsas
  44. Conway LeBleu
  45. Todd McKeehan

Keith Coney , Keith McMaskle, Gregory Collins,  Jeff Rhodes, James Milan - TURĖJO INFORMACIJOS APIE IVES/HENRY BYLĄ.

Major William S. Barkley, Jr., Captain Scott J . Reynolds, Sgt. Brian Hanley, Sgt. Tim Sabel, Major General William Robertson, Col. William Densberger, Col. Robert Kelly, Spec. Gary Rhodes, Steve Willis,  Robert Williams, Conway LeBleu, Todd McKeehan - KLINTONO ASMENS SARGYBINIAI.