Vakcina nuo raupų gali sukelti pasaulinę raupų (vakcinos) epidemiją

Autorius: Anonimusas Šaltinis: https://palexander.substack.co... 2022-05-25 00:49:00, skaitė 518, komentavo 3

Vakcina nuo raupų gali sukelti pasaulinę raupų (vakcinos) epidemiją

Vakcina nuo raupų, skirta apsisaugoti nuo beždžionių raupų, gali sukelti pasaulinę raupų (vakcinos) epidemiją; perspėju, nebūkite tokie kvaili, supraskite, kad COVID vakcinomis sugadinote m(b)ilijonų žmonių imuninę sistemą.

Ekspertai teigia, kad raupų vakcina nuo beždžionių raupų veiksminga 85 %; tai nėra gera žinia, nes milijonai ir (arba) milijardai žmonių yra susilpnėjusiu imunitetu dėl COVID vakcinos; CDC skambina pavojaus signalu dėl gėjų ir biseksualių vyrų.

    Pirmiausia norėčiau paprašyti prezidento Bideno, kad jis grįžtų į tautą ir atkreiptų dėmesį į savo ankstesnį pareiškimą apie beždžionių raupų riziką, kuris buvo klaidingas ir pasitarnavo tautos išgąsdinimui ("Visi turėtų susirūpinti" dėl beždžionių raupų, perspėja Bidenas"). Bidenas neturėjo jokio pagrindo sakyti tai, ką jis padarė, o tas, kas jam leido sakyti, kad, pvz., para "susirūpinęs dėl beždžionių raupų", turėtų būti atleistas. Tai sukėlė bereikalingą gyventojų susirūpinimą. Senoji žiniasklaida turi būti uždaryta dėl to, kad visiškai neapgalvotai praneša apie šiuos beždžionių raupus, ir akivaizdu, kad ji siekia sukelti paniką ir isteriją, nors plačioji visuomenė, vaikai, mažos rizikos asmenys ir pan. nėra pavojuje. Remiantis viskuo, ką šiandien žinome, baimės kurstymą reikia sustabdyti. 

1) CDC pateikė naujausią informaciją apie rizikos grupę, kurioje daugiausia dėmesio skiriama beždžionių raupams:

"CDC pareigūnai skelbia pavojaus signalą gėjams ir biseksualiems vyrams, nes bendruomenėje plinta beždžionių raupai. PASKELBTA PIRMADIENIS, GEGUŽĖS 23 D., 2022 M. GEGUŽĖS 23 D., 15:12 VAL., ATNAUJINTA PRIEŠ 6 VAL.

Ligų kontrolės ir prevencijos centras pirmadienį perspėjo gėjus ir biseksualius vyrus, kad bendruomenėje, regis, visame pasaulyje plinta beždžionių raupai, ir įspėjo žmones imtis atsargumo priemonių, jei jie artimai bendravo su asmeniu, kuris gali turėti šį virusą, ir saugotis simptomų. CDC pareigūnas daktaras Džonas Bruksas (John Brooks) pabrėžė, kad bet kas gali užsikrėsti beždžionių raupais per artimą asmeninį kontaktą, nepriklausomai nuo seksualinės orientacijos. Tačiau Brooksas teigė, kad daugelis pasaulyje iki šiol užsikrėtusių žmonių yra vyrai, kurie save įvardija kaip gėjus ar biseksualus." 

2) PSO ekspertas: beždžionių raupai greičiausiai išplito per lytinius santykius 2 Europos reivuose

Mes tai žinojome ir tai sakėme. Tai kam tada ta isterija, dezinformacija ir žiniasklaidos dviveidiškumas?  "Žinome, kad beždžionių raupai gali plisti, kai yra glaudus kontaktas su užsikrėtusio asmens pažeidimais, ir panašu, kad lytinis kontaktas dabar sustiprino šį perdavimą"... "Sveikatos apsaugos pareigūnai sako, kad dauguma žinomų atvejų Europoje buvo tarp vyrų, turinčių lytinių santykių su vyrais"... "Labai gali būti, kad buvo žmogus, kuris užsikrėtė, kuriam atsirado pažeidimų ant lytinių organų, rankų ar kur nors kitur, ir tada, kai buvo lytinis ar glaudus, fizinis kontaktas, jis užkrėtė kitus", - iškėlė hipotezę Heymannas. "Ir tada įvyko šie tarptautiniai įvykiai, kurie paskleidė protrūkį visame pasaulyje, JAV ir kitose Europos šalyse."

3) Nepavykusi COVID mRNA vakcina:

Pradėsiu nuo to, nes tai labai svarbu: COVID vakcinos, mRNA platforma, yra visiškai nesėkminga! Ši vakcina kenkia, žudo ir žudo nekaltus sveikus žmones, kurie buvo priversti ją vartoti, kad turėtų duonos ant stalo. Vakcina yra neveiksminga (galite sakyti, kad tai genų pristatymo platforma, injekcija, o ne vakcina, ir aš su tuo sutinku) ir nėra tinkamai saugi. Ji yra pavojinga, todėl dar kartą pareiškiu ir įspėju: nevartokite jos, daugiau nevartokite, jokiu būdu neduokite savo vaikams. Nė vienam sveikam vaikui. Nė vieno! Ši vakcina yra nesterilizuojanti, o ne neutralizuojantys vakcininiai antikūnai (Abs) prisijungia prie viruso smaigalio (viruso užkrečiamumo), tačiau nesustabdo infekcijos ir nepašalina viruso. Tiesą sakant, jis sustiprina ir (arba) palengvina infekciją. Tai sakome jau vienerius metus (Vanden Bossche, Yeadon, McCullough, aš ir kt.). Vakcina Abs ir jos neoptimalus imuninis spaudimas sukelia atrankos spaudimą (darvinistinę natūraliąją atranką), dėl kurio atrenkami tinkamiausi, labiausiai užkrečiami variantai / klaidos, kad vėliau taptų nauju dominuojančiu labiau užkrečiamu variantu. Tarp jų gali būti ir labiau virulentiškas / mirtinas variantas. Tai gali sunaikinti žmoniją, ir jei norime, kad ši pandemija tęstųsi 100 metų, be reikalo naudodami vieną neveiksmingą pastiprinimą po kito, toliau skiepijame šiomis nepavykusiomis mRNA vakcinomis. 

Atminkite, kad turime duomenų (JK, Danijos, Škotijos ir kt.), kurie rodo, jog 2 ir 3 (1 stiprinančioji) injekcija sukelia masinę vakcinuotų asmenų infekciją, dėl kurios jie guldomi į ligoninę ir miršta. Remiantis duomenimis, didžiausia rizika kyla 50 metų ir vyresniems asmenims. Jei norime pakenkti, susilpninti ir "lėtai nužudyti" gyventojus, naudodami IMO "biologinį ginklą", toliau skiepijame mRNA vakcinomis. Ši vakcina veikia kaip biologinis ginklas. Šios vakcinos nedavė jokios naudos, jos tik kenkia, todėl jokiu būdu neduokite savo vaikams šių vakcinų. 

4) PSO pandemijos sutartis:

(Pasauliniai lyderiai vienijasi į skubų raginimą sudaryti tarptautinę pandemijos sutartį) yra didžiulė, ir JAV jokiu būdu negali perduoti PSO, kuri yra nekompetentingų, korumpuotų pareigūnų grupelė, jokios visuomenės sveikatos priežiūros atsakomybės ar sprendimų priėmimo. Šią kalvą mes giname. JAV turi visiškai pasitraukti iš PSO. PSO yra žlugusi visuomenės sveikatos agentūra, kuri šiandien veikia tik švaistydama (korumpuodama ir (arba) piktnaudžiaudama) donorų pinigais ir yra visiškai nepatikima. PSO iš pradžių tvirtino ir tai buvo triuškinantis teiginys, kad Kinijoje nėra COVID viruso perdavimo iš žmogaus žmogui, ir tai buvo grynas PSO melas, blokuojantis Kiniją. Tai pakenkė pasauliui. Jie taip pat gyrė Kiniją už tai, kad ši reagavo į COVID viruso užkardymą, ir tai taip pat buvo grynas melas, nes Kinijos pradinis užkardymas buvo humanitarinė ir katastrofiška nesėkmė. Taip buvo siekiama suklaidinti kitas pasaulio valstybes, kad jos taip pat sėkmingai užblokuotų savo teritoriją ir pasiektų tą pačią sėkmę kaip Kinija, o tai buvo grynas melas. Kinijos sėkmės nebuvo, panašiai kaip dabar (2022 m. balandžio-gegužės mėn.) Šanchajuje ir Pekine dėl beprotiškų NULINIO NULINIO UŽDARYMO (Dr. Redfildas: Kinijos nesėkminga "nulinio KOVID" politika įrodo, kad užraktai neveikia).

Kinijos melas, kad virusas neperduodamas nuo žmogaus žmogui, nors jis buvo perduodamas nuo žmogaus žmogui, jos sienų uždarymas atvykstantiems, tačiau leidimas išvykti iš Kinijos, PSO (Tedrosas), kuris melavo Kinijai ir gyrė nepavykusį atsaką į užkardymą, skirtą apgauti ir priversti pasaulį (JAV) užkardyti virusą, ir Fauci, kuris tuo pačiu metu dalyvavo keliose žiniasklaidos pokalbių laidose, teigdamas, kad amerikiečiams nėra dėl ko nerimauti, rimtai sutrikdė ir pakenkė JAV atsakui. Kinijos, PSO ir Fauci trigalvė hidra buvo sukurta siekiant suklaidinti JAV prezidentą D. Trumpą ir jį suklaidinti, todėl tam tikru lygmeniu turime jį pagirti už tai, kad jis pasipriešino Fauci ir kt. ir uždarė sieną su Kinija, nors aš teigiu, kad ji turėjo būti uždaryta daug anksčiau. Prisiminkime, kad J. Bidenas ir N. Pelosi tuomet (2020 m. pradžioje) buvo vieni iš aukšto rango pareigūnų, kurie dėl šio drąsaus žingsnio peikė D. Trumpą. 

5) Skiepijimas nuo raupų ir beždžionių raupų:

Dabar apie pagrindinį šio paketo tikslą - "beždžionių raupus". Kažkas labai aukštas COVID pandemijų valdymo srityje, aukščiausio lygio intelektualas, priėjo prie manęs ir pasakė: "Pauliau, nemanau, kad tai yra tikra". Jis taip pat pasakė, kad jie puikiai sugeba tai išpūsti ir iš nieko sukelti paniką. Išgalvota. Jis sakė, kad jam reikia pamatyti tikrą atvejį, tikrą vaizdą. Jis nėra įtikintas. Jis pasidalijo savo mintimis, kurios buvo gana įdomios. Jis paklausė manęs, ar aš juo tikiu. Atsakiau, kad "labai tikėtina". Atsižvelgiant į veikėjų, su kuriais mums teko susidurti ir kurie vadovavo šiai pandemijos reakcijai, būrį. Kodėl jie negali sukelti netikro beždžionių raupų protrūkio / epidemijos?

Kai tokie isteriški idiotai kaip Erikas Feiglis-Dingas skuba rašyti visišką klapčiukišką šlamštą, kurį jis 2 metus rašė COVID ir klydo dėl visko, tada jaučiu žiurkių kvapą. Šie idiotai yra visiškai nepatikimi ir gyvena savo psichikos pasaulyje, nes nesupranta, kad niekas neklauso jų skleidžiamo šlamšto. Visą dieną skaitysiu nepriklausomų žurnalistų, tokių kaip Jordanas Šachtelis, rašinius, nes jis tai supranta. Jeffrey Tucker iš Brownstone. Jis supranta, kad visuomenė tiesiog nori tiesos, faktų, jokio melo, jokių nuomonių, jokio šlamšto. Tik sąžiningumo. 

Man atrodo, kad viskas yra įmanoma, jei žvelgsime iš pastarųjų 2 metų ir 2 mėnesių gryno melo, kurį sukūrė vyriausybės ir jų debiliški dviveidžiai COVID ekspertai, perspektyvos. Kad mums nereikėjo nieko, visiškai nieko daryti reaguojant į COVID, nieko. Nė vieno veiksmo. Jokių masinių tyrimų su ydingu PGR testu, jokio masinio karantino ir pan. Nė vieno veiksmo. Jei blogai jautėtės, tiesiog likite namie. Tiesiog visada saugokite pažeidžiamus žmones. Tačiau pažiūrėkite, ką mums padarė žmonės, "darantys mums gera". Žala ir mirtis. Nieko iš to nereikėjo. Ir labiausiai nuniokojanti to dalis buvo ta, kad ne tik užrakinimo lunatikų politika buvo nenaudinga, bet ir tie, kurie ją įgyvendino, gerokai anksčiau žinojo, kad ji nenaudinga.

Aš jam pasakiau, kad žinai ką, brolau, aš taip pat galėjau "patekti ten", į tai, kad piktavaliai diversantai gali sufabrikuoti bet ką, kad pasiektų tamsių niekingų diversinių tikslų. Aš nesu sąmokslo teoretikas ir pats dirbu su tikrais duomenimis ir faktais, todėl man reikia pamatyti šiek tiek daugiau. Turiu pasitikėti, bet šis veikėjų būrys turi nulinį patikimumą. Tačiau esu atviras viskam, o jis yra nepriekaištingas, aukščiausio lygio, todėl jis privertė mane susimąstyti. Turiu keletą minčių ir kol kas tai paliksiu, todėl kol kas įkiškite smeigtuką. Darykime prielaidą, kad tai reali patikimų beždžionių raupų atvejų Europoje ir Šiaurės Amerikoje situacija, kad galėtume diskutuoti. 

Pirma, darant prielaidą, kad tai tikra, turime nusiraminti, apgalvoti šį beždžionių raupų klausimą ir pasinaudoti veiksmingomis visuomenės sveikatos priemonėmis, kurias jau turime. Žiniasklaida, vyriausybės ir nekompetentingi medicinos ekspertai, daužydami baimės būgną, smarkiai perdeda riziką. Atrodo, kad šie beždžionių raupai paplitę tik tam tikroje didelės rizikos grupėje ir dažniausiai perduodami per artimus intymius kontaktus (daugiausia vyrams, turintiems lytinių santykių su vyrais). Šiuo metu optimalu ir teisinga imtis veiksmų (taip pat atnaujinti ortopox virusų diagnostikos galimybes ir atitinkamų sveikatos priežiūros specialistų asmenines apsaugos priemones; taip pat negalima ignoruoti ir stigmatizuoti, o mes turime PSA informuoti MSM apie tai, kokių požymių ir signalų reikia ieškoti). Šis virusas nesunkiai plinta nuo žmogaus žmogui, nes jam reikia labai artimo fizinio kontakto. Žmogus turi turėti artimą fizinį kontaktą su pažeidimais ir (arba) pūslelėmis (pažeidimų ir (arba) pūslelių turiniu). Jis taip pat gali būti perduodamas per kvėpavimo takų lašelius nuo pažeidimų / pūslelių, esančių užsikrėtusio asmens burnoje. Tai reiškia, kad didžiajai daugumai gyventojų iš esmės bus tiesiog labai gerai. Žiniasklaida ir kt. turi liautis skleidusi baimę keliančią panikos pornografiją. 

Jei pažeidimų ir (arba) pūlinukų gali atsirasti ant lytinių organų, gali būti, kad dėl šios priežasties pranešama apie padidėjusią riziką tarp biseksualų ir vyrų, turinčių lytinių santykių su vyrais. CDC neseniai dėl to įspėjo. Atsižvelgiant į lytinio intymumo būdą, tai gali padidinti perdavimo riziką (pažeidimų / pūslelių sprogimas ir pan.), todėl ši rizikos grupė turi būti informuojama ir t. t. Tai gali padėti bent iš dalies paaiškinti padidėjusią riziką tarp gėjų ir biseksualių vyrų ir suteikti galimybę visuomenės informavimo priemonėmis kontroliuoti infekcijos plitimą. Norėtume surinkti duomenis apie panašius santykius turinčias moteris, kad nustatytume, ar riziką didina lytinio intymumo tipas, priklausomai nuo lyties. Neįgudę medicinos ekspertai, užrakinti pamišėliai ir pasauliniai grobuonys vėl tai daro, ir šie ekspertai jau persiorientavo į vakciną nuo raupų ir teigia, kad vakcina nuo raupų yra 85 % veiksminga nuo beždžionių raupų. Tai nebūtinai yra gera žinia, nes milijonai ir (arba) milijardai žmonių dabar yra potencialiai susilpnėjusiu imunitetu dėl vakcinos nuo covid. Nors tai teorinė rizika, pradėdami skiepyti nuo raupų, jei vakcinoje yra raupų ar vakcinos viruso, potencialiai galime vėl įvesti raupus ir vakciną į populiacijas. Tai gali būti katastrofiška. 

Reikia giliai atsikvėpti, gerai viską apgalvoti ir, kaip minėta, sustabdyti šiuos beždžionių raupus naudojant išbandytas ir sėkmingas visuomenės sveikatos sulaikymo priemones, pavyzdžiui, ūmių kontaktų sekimą ir (arba) stebėjimą bei užsikrėtusių ir (arba) simptomus turinčių asmenų izoliavimą. Sutelkime dėmesį į rizikingą elgesį ir NE masinį gyventojų skiepijimą arba "žiedinį" skiepijimą (svarbiausia, kad turime įvertinti, kokios vakcinos apskritai yra prieinamos, nes jei kurioje nors iš jų yra raupų ar vakcinos arba ji replikuojasi (tai reiškia, kad gali daugintis žmogaus ląstelėse), tai gali būti katastrofa; apie tai reikia rimtai diskutuoti) ir NE masinį chaosą tarp bendros mažos rizikos gyventojų, sukeltą beprasmiškų, baimę keliančių žiniasklaidos pranešimų.  

Nėra jokio pagrindo, jokio, jokio, jokio pagrindo masiniam gyventojų / visuotiniam skiepijimui bet kokia vakcina kaip atsakas į beždžionių raupus. t.y, tik nustatytoje rizikos grupėje, pvz., biseksualų, vyrų, turinčių lytinių santykių su vyrais, ir t. t. (asmenys, kuriems gresia pavojus), jei būtų nuspręsta skiepyti. Tai turi būti atidžiai ištirta, nes net ŽIV ir AIDS sergantys asmenys, kurie buvo paskiepyti COVID vakcina, susiduria ne tik su beždžionių raupų rizika, bet ir su dviem kitais iššūkiais: 1) jų imuniteto slopinimas dėl ŽIV infekcijos ir 2) dėl COVID vakcinos sukelto sukrėtimo pažeista / išderinta / pažeista imuninė sistema (įgimta ir įgyta - adaptyvi). Taigi sprendimą skubėti skiepyti ŽIV užsikrėtusius asmenis (arba tam tikras grupes) dėl beždžionių raupų rizikos reikia vertinti labai rimtai. COVID vakcina padarė didžiulę žalą imuninei sistemai, ir mes nežinome, kokia bus reakcija net ir į nesikartojančias vakcinas, jei ŽIV užsikrėtusius asmenis (ar panašius asmenis) bus privaloma skiepyti.

Žinomas imuninės sistemos slopinimas 2 savaites po COVID vakcinos buvo rimtas rūpestis, nes paskiepytieji visada buvo pažeidžiami COVID ir kitų virusinių infekcijų ir (arba) patogenų iškart po skiepo. Šiuo laikotarpiu baltųjų kraujo kūnelių kiekis sumažėja, todėl per pirmąsias 2-3 savaites po vakcinos pasitaiko tiek daug nepageidaujamų reiškinių, hospitalizacijų ir mirčių. Tai, kad CDC, NIH ir kt. neskaičiuoja šių atvejų tarp "paskiepytųjų", buvo padaryta siekiant suklastoti duomenis, kad atrodytų, jog tarp neskiepytųjų kilo pandemija. Dviveidžiai CDC sukčiai pirmąsias dvi savaites po vakcinos įskaičiuoja kaip "neskiepytus", o tai, IMO, yra priemonė apgauti ir manipuliuoti duomenimis. 

Taigi Fauci, Francis Collinsas, Walensky, Bourla ir kt. neinformavo paskiepytų asmenų apie tai, kokie pažeidžiami jie buvo iškart po skiepo. Vis dėlto manau, kad tai daugiau nei tai. Blogiau nei tai. Gali būti, kad dėl COVID vakcinos mes smarkiai pažeidėme savo įgimtą ir įgytą-adaptyvią imuninę sistemą taip, kad paskiepytiems asmenims kyla pavojus susirgti įvairiomis ligomis. Mūsų imuninė sistema dabar gali būti labai pažeista (skiepytų asmenų) dėl COVID vakcinos. Mes apie tai perspėjome (Vanden Bossche, Yeadon, aš ir kt.), ir mūsų nuogąstavimai gali išsipildyti. Vienuolių raupai gali būti viršūnė.

Pradėsiu nuo šio teiginio prieš gilindamasis: Tai, kas pasakysiu, yra svarbiausia. Sutelkite dėmesį į tai, kur yra rizika, o NE į visus gyventojus. Jei ji plinta daugiausia lytiniu keliu ir tarp vyrų, kurie turi lytinių santykių su vyrais, tai taip ir pasakykite, ir mes tinkamai orientuosimės į diskusiją, o ne į politiką. Debatus orientuojame ten, kur yra rizikingas elgesys. Ataskaitoje siūloma: ,,Bendruomenės plitimas daugiausia vyksta miestuose ir daugiausia jį pastebime tarp asmenų, kurie save identifikuoja kaip gėjus ar biseksualus, arba kitų vyrų, turinčių lytinių santykių su vyrais."

Palaikome diskusiją tik apie perdavimo mechanizmus (viruso perdavimo mechaniką), o ne apie seksualines preferencijas ir pan. Atrodo, kad jis perduodamas kaip lytiškai plintanti liga (LPL), todėl visuomenės sveikatos srityje reaguojame kaip į LPL. Ar mes darome ką nors papildomo visuomenėje dėl šių beždžionių raupų? Ne. Ar bijome? Ne. Ar dėvime kaukes? Ar uždarome mokyklas, verslą, visuomenę? Ne. Ar vykdysime kontaktų paiešką? Jei manome, kad tai pagrįsta. Ar skelbiame masinį karantiną? Ne. Nėra reikalo. Ar įsakome slėptis vietoje? Ne. Tiesiog gyvename įprastą gyvenimą ir išjungiame beprotišką sugadintą žiniasklaidą. Štai ir viskas. Išjunkite ją! 

Ji plinta tarp vyrų, turinčių lytinių santykių su vyrais (MSM), daugiausia pagal pranešimus. Kontaktų pėdsakai ten. Dėmesys ten. Nedarykite tabu. Nereaguokite ir nesielkite taip, kad sukeltumėte stigmatizaciją, šmeižtą ir išpuolius prieš MSM. Sustabdykite dabar! Nusiraminkite ir racionaliai diskutuokite. Naudokite įprastas visuomenės sveikatos priemones, kurios veikia, ir dirbkite įprastai. Tikėtina, kad Europos ir Šiaurės Amerikos atvejų padaugėjimą gali lemti kelionės, kurios eksportuoja iš tradicinių židinių. Sutelkite dėmesį ten, kur, atrodo, yra židiniai, ir pasitelkdami tam tikrą informavimo veiklą, tam tikras PSO, tam tikrą ūmią priežiūrą, kad apibūdintumėte. Taip, mes visada stebime "neįprastus" atvejus, ir nors papildomi atvejai Šiaurės Amerikoje ir Europoje kelia tam tikrų klausimų, tai, ką daro žiniasklaida ir kt., yra nepateisinamas baimės kurstymas.

Jei tai yra taip, kaip pranešama, kad daugiausia užsikrečia vyrai, jauni vyrai ir MSM (kai kurie pranešimai susiję su gėjų vakarėliais), tuomet būtų protinga sutelkti dėmesį į šias sritis ir pradėti antros ir trečios kartos stebėjimo sistemą, jei tai kelia tokį didelį susirūpinimą ir jei atvejų daugėja. Vėlgi, jei pranešimų daugiausia tarp MSM. Dabar, kaip ir ŽIV atveju, kai jis atsirado iš pradžių, kas padėjo tiksliau apibūdinti virusą, taigi ir pastangas sutramdyti jo plitimą bei išsiaiškinti, kur jis yra, mes įdiegėme vadinamąsias antrosios ir trečiosios kartos priežiūros sistemas mažos rizikos motinose (prenatalinėse ir antenatalinėse klinikose) ir heteroseksualiuose santykiuose. Nėščioji ir pan. visada yra mažiausios lytiniu keliu plintančių ligų rizikos grupė, atsižvelgiant į tikėtiną jos monogamiją. 

Turime trumpai apžvelgti ŽIV užsikrėtusių asmenų užsikrėtimo riziką ir tai, kaip ji gali būti pamokanti, atsižvelgiant į iki šiol susidariusį užsikrėtimo vaizdą. Žinodami, kad situacija yra ankstyva. Problema, kurią supratome, buvo ta, kad MSM ir biseksualūs asmenys, bendraudami su nehomoseksualiais partneriais, sukelia ŽIV plataus masto (ir į heteroseksualias bendruomenes) plitimą. MSM gali turėti (ir buvo žinoma, kad turi) partnerių, nepriklausančių homoseksualų bendruomenei. ŽIV epidemijos įkarštyje heteroseksualūs vyrai, kurie taip pat lankėsi pas sekso paslaugų teikėjus ir pan. pernešdavo virusą namo mažos rizikos moterims, kurios manė, kad palaiko monogamiškus mažos rizikos santykius. Heteroseksualūs vyrai, kurie lankėsi pas sekso paslaugų teikėjus, taip pat vartojančius švirkščiamuosius narkotikus, taip pat turėjo didesnę riziką užsikrėsti. Taip pat turėjome atkreipti dėmesį į hidrą ir plūduriuojančius migruojančius darbuotojus, kurie yra infekcijos perdavimo grandinės dalis. Taigi, beždžionių raupų, taip pat moterų, besikreipiančių dėl prenatalinių ir nėščiųjų priežiūros paslaugų, stebėjimas biseksualioje bendruomenėje galėtų būti vertingas, kaip ir ŽIV atveju, siekiant suprasti virusą. Tai padės mums suprasti plitimo mastą.

Kai toks virusas kaip ŽIV išplito mažiausios rizikos būsimų motinų populiacijoje, žinojome, kad virusas plačiai plinta dėl jų partnerių rizikingo elgesio. Labai monogamiškos besilaukiančios moterys neturėjo būti užsikrėtusios ŽIV (visada mažiausios rizikos grupė pagal rizikingą elgesį bet kurioje visuomenėje), nebent užsikrėstų nuo savo vyrų, ir mes sekėme atgal, kad suprastume, kas vyksta ir į ką reikia ūmiai sutelkti priežiūrą ir prevencijos bei kontrolės strategijas. 

Vėlgi, nemanau, kad reikia tokios sudėtingos ūmios priežiūros, ir mes galime būti prieš savo jėgas, bet aš tik pateikiu šį paaiškinimą kaip patarimą, brolio patarimą kitam broliui, idiotiškiems JAV, Kanados ir kitų šalių visuomenės sveikatos specialistams, kurie COVID parodė, kad jie yra visiški epidemiologiniai debilai! Visiški šaunuoliai. Akademiškai aplaidūs ir kognityviai nesuderinti. Ta prasme, kad jei židinys yra MSMS, tai ten ir susitelkite, o ne "apsimetinėkite" dėl politikos ir pan. Gryni lėlininkai dėl visko, kiekviena KOVIDĄ ribojanti politika ir veiksmai, kurių ėmėsi šie neveiksnūs Kanados, JAV, JK, Australijos ir kt. sveikatos apsaugos pareigūnai ir vyriausybės, nepavyko, visi uždarymai, visi mokyklų uždarymai, visi kaukių nurodymai, visos slėptuvės vietoje, visa socialinė distancija, viskas. Kiekviena COVID ribojanti politika žlugo! Jie, šie bailūs vyriausybės ir sveikatos apsaugos pareigūnai, žudė žmones savo apgaulingais per daug jautriais RT-PCR testais ir draudimais uždaryti patalpas. Jie nužudė žmones savo uždarymo beprotybe!

Tokia ūmi sustiprinta priežiūra nereikalinga, bet jei už Afrikos ribų virusas išplito labiau, galbūt norėsime sutelkti dėmesį į šias mažos rizikos grupes, kad geriau suprastume išplitimo mastą už MSM grupės ribų, jei tai yra pagrindinė beždžionių raupų plitimo rizikos ir (arba) didelės rizikos grupė. Jei žiniasklaida praneša, kad beždžionių raupų atvejų yra daugiausia. Taip pat galime norėti sutelkti dėmesį į švirkščiamųjų narkotikų vartotojus, kurie yra linkę į kitą rizikingą elgesį. Jei opos plinta nuo žmogaus žmogui tarp asmenų, kurie palaiko glaudžius fizinius kontaktus per lytinius santykius ir t. t., kaip pranešama šiuo metu, ir greičiausiai tarp asmenų, kuriems pasireiškia tam tikri simptomai, tuomet reikėtų diskutuoti ir sutelkti dėmesį į tai. 

Spėju, kad taip neatsitiks, nes žiniasklaida apie tai nekalbės. Šis aspektas bus nuslėptas ir nustumtas į šalį, jei beždžionių raupai taps labiau paplitusia problema. Štai su kokia pūvančia politika ir žaidimais susiduriame. Aš kalbu taip, kaip yra, todėl iš manęs visada gausite tiesą.

Rašau čia kaip infekcinių ligų epidemiologas, COVID ekspertas, turintis pasirengimą bioterorizmo ir biologinio ginklo srityje. Rašau dirbdamas Pasaulio sveikatos organizacijoje, PAHO, Kanados vyriausybėje, IDSA ir JAV vyriausybėje įvairiose epidemiologijos ir EBM srityse. Tai iš tikrųjų rodo, kad galiu būti ir idiotas! Taigi nekreipkite dėmesio į šią mano dalį!

Iš tikrųjų šiek tiek mokiausi pas daktarą Donaldą Hendersoną Džonso Hopkinso bioterorizmo mokykloje, kuris išnaikino raupus. Tai buvo pasirengimas bioterorizmui ir biologiniam karui, jei / kai miestas būtų užpultas cheminiu, radiologiniu ir biologiniu ginklu. Paprašiau daktaro Hendersono vadovauti mano daktaro disertacijai ir jis sutiko, bet dėl finansavimo, geresnio finansavimo, išvykau į McMasterio universitetą pas EBM įkūrėją Guyattą. EBM mokyklą McMasterio universitete dabar reikėtų uždaryti, nes ji parduota didžiajai farmacijai ir dotacijoms. Deja. Šiukšliniai COVID tyrimai ir sukčiavimu sugadinti Pfizer ir Moderna bei FDA tyrimai, senais laikais EBM gigantai būtų ją suplėšę. Daugiau ne, sekite paskui pinigus! 

Taigi, ar beždžionių raupai yra naujasis COVID? Turėtume nusiraminti, nepasiduoti baimės skleidimui ir pripažinti, kad tai vėl ta pati nekompetentinga, nekompetentinga, arogantiška, nelogiška, neracionali, kvaila, absurdiška, netiksli, nesąmoninga, pasipūtusi, debiliška žiniasklaida ir vadinamieji "televizijos medicinos ekspertai". Jie, šie nuolat besipuikuojantys ir be galo kvaili televizijos medicinos ekspertai, parodė siaubingą kompetencijos stoką visais COVID klausimais. Jiems prilygsta tik COVID darbo grupės ekspertai. Tikri idiotai! Ar pakankamai apibūdinau kvapą gniaužiančią nekompetenciją? Ar yra kitų, kuriuos galėčiau panaudoti?

Taigi nusiraminkite. Nėra įrodymų, kad šios beždžionių rauplės kelia grėsmę, kol kas jos labai nelemtos ir, remiantis viskuo, ką šiuo metu žinome, greičiausiai nekels grėsmės visuomenės sveikatai. Ar tai bandymas jus išgąsdinti ir sukelti paniką? Tikėtina. Ar reikia įžvalgumo ir apdairumo? Visada reikia. Bet neperžengiant protingumo ribų. Atsižvelkite į faktus ir "tikimybę". Ar šiandien tai kelia grėsmę visuomenės sveikatai? Ne. Nematau jokios, jokios! Ar žinome, ką daryti, kad suvaldytume beždžionių raupus? Absoliučiai. Kontaktų pėdsakai. Vėlgi, viską, ką šiandien žinau, žino žiniasklaida, kuri kelia bereikalingą baimę ir paniką. Tai, ką jie daro, yra smerktina. 

Iki šiol Europoje ir Šiaurės Amerikoje nebuvo nė vieno mirties atvejo (manau, kad iki šiol mirė beveik 100 žmonių, daugiausia jaunų vyrų). Nustokite meluoti, pone naujienų žiniasklaida ir idiotiškos "medicinos ekspertų" kalbančios galvos televizijoje, kad vaikams gresia pavojus. Klausiu jūsų, kur yra to įrodymų? Kur? Kokie duomenys? Jūs jų neturite ir tai žinote! Kaip visada meluojate, kad sukeltumėte paniką tėvams. Jūs esate bjaurūs gyvuliai! Gryni bjaurūs smirdantys šlykštūs demoniški gyvūnai, bandantys tai daryti, be reikalo gąsdinantys visuomenę.

Taigi, kadangi sužinota daugiau, nusiraminkite ir išjunkite FOX ir CNN. Tie patys idiotai ten jums bruka šiukšles. Debilai idiotai, kaip įprasta žiniasklaidoje. Atsipalaiduokite. Jei yra problemų, dėl kurių reikia susirūpinti, žinote, kad tokie žmonės kaip aš nedelsdami patars. Juk žinote, kad mėgstu rašyti.

Visų pirma, daugiau neskiepykite COVID vakcinomis, atsižvelgiant į tai, ką šiandien žinome apie jų neveiksmingumą ir netinkamą saugumo profilį. COVID yra ir buvo padaryta! Jis tęsiamas dėl to, kad toliau skiepijama nesterilizuojančia, neutralizuojančia vakcina su antikūnais (Abs), kurie yra nukreipti į viruso užkrečiamumą (smaigalį), tačiau gali prisijungti tik prie viruso smaigalyje esančio epitopo, bet ne sterilizuoti (sunaikinti) virusą. Jūs, kaip skiepijamieji, skatinate variantų / kladų / subvariantų atsiradimą. Sakykite NE! Jokių skiepų savo vaikams. Nė vienas JAV, Kanados, Jungtinės Karalystės, bet kurios kitos šalies sveikatos apsaugos pareigūnas nepateikė jokių argumentų, kodėl šios nevykusios COVID vakcinos reikalingos mažos rizikos sveikiems vaikams. Jūs prisidėsite prie vaikų žalojimo ir žudymo šiomis vakcinomis. Jūsų vaikai. Tai kalva, kurią laikote, tai kalva, ant kurios jūs, tėvai, esate pasirengę padėti savo gyvybę. Tai yra tai, dabar ateina visas jūsų gyvenimas, visų mūsų gyvenimas! 

Fauci, Walensky, Bourla iš "Pfizer", Bancel iš "Moderna" ir pats karalius Francis Collinsas iš NIH bei naujasis klounų šou dalyvis, mirksintis Ashishas Jha, rodo, kad jie yra labai nekompetentingi, nekompetentingi, idiotiški ir pirmiausia negalvoja apie žmonių sveikatą ir gerovę. Jie galvoja apie šlovę ir pinigus. Kai kas sako, kad niekšiškai. Nežinau pakankamai, kad galėčiau tai tinkamai pakomentuoti, bet tai aišku. Tai arba grynas neveiklumas, arba piktavališkumas. Vienas iš dviejų arba jų derinys. Spręskite patys. Aš turiu savo minčių.

Taigi, atvirai kalbant, leiskite man pradėti nuo beždžionių raupų, o aš turiu pradėti nuo raupų, nes tai naudojama jūsų panikai sukelti. Vakcina nuo raupų (raupus sukelia variola virusas (variola major arba variola minor), jis priklauso ortopoxvirusų genčiai; žmonės yra vienintelis žinomas rezervuaras) tampa pokalbių ir galimos svarbos beždžionių raupų atsiradimo tema. Masiškai skiepijant gyventojus COVID vakcinomis, yra per daug nežinomųjų, kad būtų galima svarstyti galimybę nuo beždžionių raupų skiepyti raupų vakcinomis; per daug žalos padarė COVID vakcinos. Vakcinos nuo raupų ant neefektyvių ir žalingų COVID vakcinų yra beprotybė! Primenu, kad "skiepijimas vakcinos virusu yra labai veiksminga raupų infekcijos profilaktika, tačiau jis susijęs su keliais žinomais šalutiniais poveikiais, kurie svyruoja nuo lengvų ir savaime pasireiškiančių iki sunkių ir pavojingų gyvybei". 

Turime mąstyti nestandartiškai ir mesti iššūkį tradicinei išminčiai, nes viskas, ką jie padarė (COVID užrakinimo lunatikai), nepasiteisino, o jie ir toliau lieka neišmanėliai. Taigi kritiškas pareiškimas, kad būtų padėtas stalas:

"Didėjant skiepijamų asmenų skaičiui, neišvengiamai didės sergamumas ir mirtingumas nuo vakcinos, o dabartiniai duomenys rodo, kad grynoji žala būtų padaryta, jei raupų vakcina būtų savanoriškai prieinama plačiajai visuomenei."

ŠALTINIS: Belongia & Naleway: Vakcina nuo raupų: gera, bloga ir bjauri.

Pirma, mes, Vanden Bossche, McCullough, aš ir kiti sakėme, kad šios neoptimalios neveiksmingos ir kenksmingos COVID vakcinos turi būti sustabdytos! Absoliučiai. Jų negalima pateisinti. Nulis! Jokių vaikų! Pfizer (Bourla) ir Moderna (Bancel), Fauci, Walensky ir Francis Collins yra nusikaltėliai, nes tai stumia beveik statistiškai nulinės rizikos sveikiems vaikams. Įspėju, kad tai iš dalies daroma siekiant jus įbauginti ir priversti skiepyti vaikus COVID vakcina ir net raupų vakcina. Įspėjame. Jie, mokslininkai, sako gerą žinią, nesakau geros naujienos, jei ėjote manydami, kvailiai, kad galima skiepyti žmones nuo beždžionių raupų vakcina nuo raupų.

Sulėtinkite tempą, čia dalyvauja tie patys veikėjai, tie patys isterikai ir ta pati bendrininkaujanti žiniasklaida! Neskubėkite! 

COVID skiepytų asmenų imuninė sistema yra nusilpusi (dokumentuose užfiksuota), todėl jiems gresia pavojus užsikrėsti latentiniais ir esamais patogenais (ir vėžiniais susirgimais), kuriais anksčiau jie nebūtų užsikrėtę. Labai pagrįstai galima daryti prielaidą, kad būtent COVID vakcina ir tai, ką ji padarė imuninei sistemai, lėmė beždžionių raupų atsiradimą Europoje ir Šiaurės Amerikoje. COVID vakcina paskiepytiems asmenims gali kilti didžiulė beždžionių raupų ir daugybės kitų patogenų ir (arba) virusų rizika.

Be to, tiesa, kad jaunesni nei 40 metų asmenys nėra skiepijami raupų vakcina (vakcina, kurios saugumas abejotinas), tačiau tikrasis klausimas yra katastrofiškas rezultatas, jei raupų vakcina skiepysime milijonus žmonių, kurių imuninė sistema dabar yra pažeista dėl neoptimalios nesterilizuojančios COVID vakcinos. Įspėju, kad paėmę žmones, kurių imunitetas susilpnėjęs, kaip ir COVID vakcinuotų asmenų (pvz., padidėjusi rizika užsikrėsti ir jie užsikrečia po vakcinos), ir dėl to jų imunitetas susilpnėjęs, ir įskiepiję jiems raupų vakciną beždžionių raupų (ortopox viruso) profilaktikai, galite sukelti katastrofą.

Ką tik aprašiau COVID skiepytus asmenis. Imuniteto sutrikimų turinčius skiepytus asmenis. Tuomet raupų vakcina potencialiai gali paskatinti raupų, taip pat vakcinacijos atvejus pakirsto imuniteto, susilpnėjusio imuniteto COVID skiepytiems asmenims, įskaitant jaunus žmones ir vaikus. Šiuo metu tai yra teorinė rizika, tačiau ji gali tapti realybe, jei bus taip, kaip paaiškinau pirmiau. 

Žinoma, kad raupų vakcina (pagrįsta skiepijimu vakcinos virusu) yra labai negailestinga (gali sukelti pačią ortogeno virusinę "raupų" ligą) asmenims, kurių imunitetas yra nusilpęs. Vakcina nuo raupų taip pat gali sukelti progresuojančią vakciną (vakcinos virusą). Vakcinacija sukelia tiek ląstelinį, tiek humoralinį imunitetą variola virusui (prisiminkite, kad raupus sukelia variola virusas). 

"Vakcina nuo raupų yra mažiau saugi nei kitos šiandien įprastai naudojamos vakcinos. Vakcina yra susijusi su žinomu nepageidaujamu poveikiu, kuris gali būti nuo lengvo iki sunkaus. Lengvos reakcijos į vakciną - tai palydovinių pažeidimų susidarymas, karščiavimas, raumenų skausmas, regioninė limfadenopatija, nuovargis, galvos skausmas, pykinimas, bėrimas ir skausmingumas vakcinacijos vietoje. Neseniai atlikto klinikinio tyrimo duomenimis, daugiau nei trečdalis vakcinos gavėjų dėl šių lengvų su vakcina susijusių simptomų praleido kelias dienas darbe ar mokykloje.

XX a. septintajame dešimtmetyje Jungtinėse Amerikos Valstijose su skiepijimu nuo raupų buvo susiję tokie rimti nepageidaujami reiškiniai kaip mirtis (1/mln. skiepijimų), progresuojanti vakcina (1,5/mln. skiepijimų), vakcininė egzema (39/mln. skiepijimų), povakcininis encefalitas (12/mln. skiepijimų) ir generalizuota vakcina (241/mln. skiepijimų). Nepageidaujami reiškiniai buvo maždaug dešimt kartų dažnesni tarp pirmą kartą skiepytų asmenų, palyginti su pakartotinai skiepytųjų. Mirtingumas taip pat buvo keturis kartus didesnis tarp pirmą kartą paskiepytų asmenų, palyginti su pakartotinai paskiepytųjų.

Progresuojanti vakcinija (dar žinoma kaip vakcinijos nekrozė, vakcinijos gangrenozė) apibrėžiama kaip nekontroliuojamas vakcinijos viruso dauginimasis vakcinacijos vietoje, kuris sukelia lėtą ir progresuojančią aplinkinių audinių nekrozę. Paprastai išsivysto palydoviniai nekroziniai pažeidimai, o galiausiai vakcinijos viruso gali būti rasta ir kituose audiniuose bei organuose. Šia liga paprastai suserga asmenys, kurių imuninė sistema yra nekompetentinga. Pagrindiniai progresuojančios vakcinos klinikiniai požymiai yra negyjanti vakcinacijos vieta praėjus daugiau kaip 15 dienų po vakcinacijos ir uždegimo ar imuninio atsako vakcinacijos vietoje nebuvimas. Negydoma progresuojanti vakcinos liga yra mirtina, tačiau kai kuriais atvejais gydymas VIG arba antivirusiniu vaistu cidofoviru gali būti veiksmingas."