Cholopai

Autorius: Algimantas Lebionka Šaltinis: http://lebionka.blogspot.com/2... 2022-05-23 15:00:00, skaitė 416, komentavo 16

Cholopai

Kokią paramą Ukrainos pabėgėliai gauna Lenkijoje - išsiaiškinau: ji yra 66 eurai per mėnesį. Kokią paramą gauna ukrainiečiai Vokietijoje, irgi viešai skelbiama: ji yra 367 eurai. Tik konkrečios paramos sumos, kurią ukrainiečiai gauna kas mėnesį Lietuvoje, man spaudoje taip ir nepavyko rasti. Gal todėl, kad mūsų visa valdžia su „vyšivankinėmis“? Tai, matyt, yra valstybinė paslaptis, nes šita vyšivankinė cholopų valdžia pasirengusi nusimauti paskutines skolintas kelnes ir atiduoti svetimiems. Gal Briuselis pagirs? 

Man neteko nuotraukoje pavaizduotų valdžios ponų matyti su lietuviškais tautiniais rūbais, man neteko su lietuviškais tautinias rūbais matyti nei vieno Lietuvos atstovo Eurovizijos konkurse, šios delegacijos vadovo. Niekada!

AVvXsEi0Jhs5v0RoGSq0lwZTbOxa-sCBwZMShmwMjUtw29YRdY2G-9LcFW3mqJJeZT-FbMq8Hhn416PbGWpdk7BiTlVanWCUiOr13dQMHJCTg1uYyEIi5r2SgC_9gizu4AS29b3pFyJGe-I4utjQs_TODhl1W7t6w69rQG5d0LHNrRzX-IUPR1HckfcqEWvE=w532-h356

Lietuviškoms šeimoms, norinčioms paminėti Tarptautinę šeimos diena, neatsirado vietos Vilniuje, joms teko glaustis kaimo sodyboje pakaunėje, tačiau ukrainiečių šeimoms  buvo skirtas Reformatų skveras sostinės širdyje, Rotušės aikštėje buvo švenčiama idiotiška, kai tai daroma ne Ukrainoje, "Vyšivankės diena". Net sovietų laikais vietos Maskvos subinlaižiai iki tokios beprotybės nenusirisdavo!

AVvXsEhNdd5jYKUTGzw1JzSImZSw0bDVuw1d5gi87x1cWDqyQClM5AjqMxmBovpjz034TODiMh5O78GIWbXpM1fQOJK2cAAVQOJSu9jm7dB-FIGQ2cVkEUu5SpLtEGrCWCL-DpZnVpXoyiKvC0tb8NMwuf2o8HXeYXicu-G-_GX2Jn_vv4_Lsd8PcAy6O_Qn=w528-h351

Ukrainiečiai vyšivankinių cholopų valdomoje Lietuvoje padaryti "šventomis karvėmis". Čia jie gali važinėti automobiliais be techninės apžiūros, o draudimą jiems apmoka turtingoji Lietuvos valstybė. Jiems negalioja kelių eismo taisyklės (žiūr.nuotrauką), o policija, gavusi pranešimą, į piliečių skundą nereaguoja. Jie gali, kaip matome iš nuotraukos, mėgautis prabangiais visureigiais, bet melžti kvailus litvinus, nes vyšivankinėje cholopų valstybėje niekas netikrina jų banko sąskaitų, kaip „neturtingoje“ Vokietijoje.

20220518_180451%20(1).jpg
 

Vakar gavau įdomią žinią iš advokato dr.A.Bartusevičiaus. Jis vakar tapo liudininku, kuomet sutuoktinių pora iš Ukrainos bandė įsipilti pilną baką kuro, Aukštadvario rajone esančioje benzino kolonėlėje, parodę operatorei kažkokį tai dokumentą telefono ekrane. Apgauti akylos operatorės sukčiams nepavyko.

Mums kelis mėnesius pasakojo, kad Mariupolyje besikaunantis su rusais „Azovo“ pulkas yra didvyriai. Realybė buvo kitokia. Šitie „didvyriai“, iš baimės pridėję į kelnes, pasidavė rusams į nelaisvę.

Kunigaikštis Margiris ir Pilėnų gynėjai pasielgė kitaip, nei Azovo "herojai" - jie susidegino, bet nepasidavė. Taip dažnai elgėsi ir mūsų partizanai - susisprogdindavo stribų apsuptuose bunkeriuose, bet nepasiduodavo. Tačiau vyšivankinė cholopų valdžia nešaukia: "Šlovė Lietuvai! Didvyriams šlovė!" Ne, jie taip nešaukia, jie mūsų kalbą, šeimą, Tėvynę už sorošinius sidabrinius pardavinėja!

Tai kaip cholopai su vyšivankėmis? Ar dar šauksite „Slava Ukraine! Herojam slava!“

P.S.

ttps://youtu.be/zw2fB9RCHVs