Mečka Laurinkus: opozicijos lyderiai turi būti naikinami

Autorius: Mečka Šaltinis: https://www.delfi.lt/video/lai... 2022-05-23 02:32:00, skaitė 492, komentavo 4

Mečka Laurinkus: opozicijos lyderiai turi būti naikinami

Daiva Žeimytė:

Visgi tas informacinis karas yra galingas ginklas, ir jeigu niekaip nebus kažkaip tai sakykim kažkokie tai neįvesti, ne apribojimai, bet reagavimas atitinkamas atitinkamu metu, nu tai tos grėsmės jos iš tiesų...

Mečka Laurinkus:

Galingas ginklas yra, tokiu momentu, jeigu apie tai pasisako autoritetingi zmones, nu arba tariamas, bet zinomi ir taip toliau. Sitie kas, ka mes, na cia ivardinta, stengiasi cia susireiksminti ne vienus metus, nu tikrai, ju ... as abejoju, kad yra zmoniu kurie jais tiki.

Dabar suprantate, kodėl VSD prispaudė iš pradžių Stano su Zvonkumi, o dabar Selą? na ir supratama visą ilgą eilę taip vadinamų marginalų, t.y. Sekso ekspertė iškratyta, Lekstutis, Venckienė nuteista, Kedys nužudytas, Paleckis pasodintas po bandymo patekti į seimą, Pociūnas iškrito pro langą, Celofanas pasodintas. Bet kas, kas bando tapti įtakingu apeidamas sistemos kontrolę ir numatytą kelią, yra iš karto sunaikinamas. Jei žmogaus nėra kaip sukontroliuoti teismais, kalėjimu ir negalima nužudyti kaip Kedžio - tenka kitaip stabdyti jo bandymus perimti įtaką iš sistemos. Geras pvz yra Paksas kuris 20 metų kovojo su sistema. Ir jis darė būtent tai, ko iš jo norėjo sistema - bergzdžiai švaistyti savo gyvenimo metus ir nekelti pavojaus sistemai.

Sistemai ir įtakingai visuomenės daliai visiškai priimtina ir patogu, kai represuojama opozicinė visuomenės dalis. Tai nėra demokratija.