Dėl teroro Paryžiuje kalta Prancūzijos valdžia

Autorius: Šauksmas.lt Šaltinis: http://sauksmas.lt/del-teroro-... 2015-11-20 23:36:39, skaitė 2001, komentavo 0

Dėl teroro Paryžiuje kalta Prancūzijos valdžia

Tokios nuomonės yra Sirijos prezidentas Bašaras Asadas ir socialinio tinklo „Vkontakte“ įkūrėjas Pavelas Durovas.

Sirijos prezidentas Bašaras Asadas pareiškė, kad Prancūzija negali kovoti su terorizmu, kol ji yra sąjungininkė Kataro ir Saudo Arabijos, praneša arabų portalas Al-Mojadin.

„Negali Prancūzija kovoti su terorizmu, kol ji yra sąjungininkė Kataro ir Saudo Arabijos“,- pasakė jis.

Sirijos prezidentas pažymėjo, kad dėl šios priežasties Sirija negali keistis su Prancūzija žvalgybos duomenimis, nes Prancūzijos sąjungininkės Kataras ir Saudo Arabija remia teroristus.

Socialinio tinklo „vkontakte“ sukūrėjas Pavelas Durovas „Instagram“ paskyroje parašė:

“Aš prisijungiu prie visų liūdinčių dėl žuvusiųjų pačiame gražiausiame pasaulio mieste. Ir manau, kad Prancūzijos vyriausybė neša tokią pačią atsakomybę už šią tragediją, kaip ir IVIL, kalta jų politika ir nesąžiningumas, kas ir atvedė į tragediją. Savo nepamatuotais mokesčiais jie atima pinigus pas tuos, kas sunkiai dirba Prancūzijoje ir juos švaisto beprasmiams karams Artimuosiuose Rytuose, o taip pat sukūrimui parazitinio socialinio rojaus migrantams ir Šiaurės Afrikos. Gėda matyti Paryžių socialistų rankose, kurie savo trumparegyste gadina tokią gražią vietą. Aš tikiu, kad jie ir jų politika išeina visiems laikams ir šitas miestas vėl švytės visu grožiu – saugus, turtingas ir gražus. Tegyvuoja Prancūzija!“

Reikia palinkėti ir mūsų Tėvynei Lietuvai atsikratyti tais politikais ir tomis partijomis, kurios aklai vykdo beprotišką ir nusikalstamą Briuselio imigracijos politiką.

Petras Gulbinskas

Šauksmas