Tapinai, Minedai, Šimašiai, Bačiuliai ir Šurajevai vienija jėgas prieš Šeimų gynimo maršą

Autorius: BūkimeVieningi.lt Šaltinis: https://bukimevieningi.lt/tapi... 2022-05-14 01:47:00, skaitė 603, komentavo 22

Tapinai, Minedai, Šimašiai, Bačiuliai ir Šurajevai vienija jėgas prieš Šeimų gynimo maršą

Socialiniuose tinkluose antikonstitucine veikla užsiimantys veikėjai skleidžia neapykantos žinutes prieš planuojamą „Šeimų gynimo maršą“. Savo žinutėmis jie ragina „pulti“ sodybos savininkus, kurie nepabūgo duoti leidimo rengti renginį. Kai kurie kalba apie renginio susprogdinimą.

Vieni puola atkalbinėti nuo dalyvavimo, nes, neva, tai rusų organizuojamas renginys, kiti (gėjai) pyksta, kad Lietuvoje vis dar yra tokių „pridurkų“, kurie gina normalias tradicijas. Ir visa tai tėra isterija prieš šį puikų ir galingą renginį.

Šis renginys kaip diklofosas arba Cobra (dabar šis populiaresnis) „nupurkš“ visus kenkėjus ir parodys Lietuvai, kad normalių, mylinčių šeimą, vertinančių normalias tradicijas yra dauguma.

Tai yra taikos ir meilės renginys, kuris daugelį varo iš proto. Šiame renginyje nebus vietos neapykantai, provokacijoms, tai tiesiog nuostabi visos Lietuvos normalių, tradicinių Žmonių šventė.

O tie… lai žviegia ir drabstosi purvais, jų pyktis atsisuks į juos pačius, o į kai kuriuos jau atsisuko. Kur jų šeimos?..

Renginys vyks 28 km nuo Kauno, Jadagonių kaime esančioje „Pušyno stovykloje“, gegužės 15 d., sekmadienį 13 val.

Tai nuostabi vieta apsupta miško, netoli Nemuno. Važiuoti reikia nuo Kauno keliu link Šakių, 3 km už Zapyškio miestelio sukant į dešinę.

Konkreti nuoroda yra čia: https://goo.gl/maps/tFz6rpX8cDVmQQcx5 Esame dėkingi sodybos šeimininkams už pilietiškumą ir drąsą. Tai tvirti, garbingi ir principingi žmonės ir jokie šešiaspalvių „aktyvistų“ organizuoti užsipuldinėjimai skambučiais ir žinutėmis, kurie jau prasidėjo, jų nepaveiks.

Susitikime gegužės 15 – tąją!

Egidijus Paulauskas