Algimantas Rusteika: Jie bijo organizuotos piliečių jėgos

Autorius: Algimantas Rusteika Šaltinis: https://minfo.lt/aktualijos/st... 2022-05-06 15:33:00, skaitė 304, komentavo 10

Algimantas Rusteika: Jie bijo organizuotos piliečių jėgos

Lietuvą "papigiaja" pardavinėjanti valdžia iš paskutiniųjų stengiasi, ciniškai naudodamasi ukrainiečių tautos drama, sunaikinti savo antikonstitucinių veiksmų kritikus įvesti cenzūrą ir kelių valstybę privatizavusių grupuočių diktatūrą.

Jie nebijo atskirų, įbaimintų ir nepatenkintų žmonių, jie bijo organizuotos piliečių jėgos. Dabar pagrindinis taikinys - Lietuvos šeimų sąjūdis. Ateinantį Didįjį šeimos gynimo maršą 2022 bandė uždrausti. Kai nepavyko ir žmonės nutarė rinktis ten, kur valdžios draudimai negalioja - stengiamasi žūt būt Lietuvos šeimų sąjūdį atskirti nuo žmonių ir apspjaudyti, tam pasitelkiamas melas, manipuliacijos ir provokacijos.

Paskutinis "topas" - absoliutus feikas, kad Maršas organizuojamas su Rusijos simbolika. Mes to niekada ir niekur neskelbėme ir bet kokias tokias "simbolikas" renginyje draudžiame. Priešiškų šalių simboliką draudžia ir Lietuvos įstatymai, ir niekas nesirengia jų laužyti. Apie bet kokius provokatorius apsauga nedelsiant praneš policijai ir jie bus pašalinti iš renginio.

Nepageidaujame ir politinių partijų atributikos ir reklamos, nes tai visuomenės renginys. Lygiai taip pat ir mūsų vertybėms priešiškų organizacijų aktyvistų, atvykstančių provokuoti, kaip ir 2021 metais į Vingio parką.

Mes apgailėtino jų renginėlio Katedros aikštėje netrukdysim, džiaukitės užvaldytos valstybės administraciniais resursais po Vilniaus mero bliūkštančiu sparneliu, nebedaug jums liko. O mūsų tikrų, prigimtinių šeimų šventės su savo vėliavytėmis ir skiauterėmis negadinkit savo apsilankymais.

O visus kitus, šeimas ir vaikus, senelius ir anūkus, jaunus ir senus, visus neabejingus savo Tėvynės ateičiai kviečiame atvykti. Mūsų šventė įvyks ir mes sutiksime, surasime ir suprasime vienas kitą. Mūsų yra daug, o jų tik melo ginama saujelė. Prigimtinė šeima, tradicinės vertybės, mūsų kalba ir valstybė bus apsaugotos.