Nerijus Cibulskis: Daugumą žmonių valdo egoizmo alkis

Autorius: Nerijus Cibulskis Šaltinis: https://minfo.lt/aktualijos/st... 2022-05-02 13:26:00, skaitė 202, komentavo 0

Nerijus Cibulskis: Daugumą žmonių valdo egoizmo alkis

Kaip reikės gyventi su tuo, kai SUVOKSIME, jog vietoje to, kad pagal LĖLININKO LIEPIMĄ siuntinėti SVETIMUS, reikia patiems išmokti pasiųsti SAVUS?

O kaip be jų gyventi, kai jų nebus kas bus dėl visko KALTAS?

Aš vis dažniau savęs paklausiu kokius absurdus valdžioje esantys "dievukai" turi pradėti daryti, kad žmogus PATS atsisakytų to LĖLĖS vaidmens?

Žinoma, šiukštu negalima sakyti, jog už šias pasekmes atsakingi MES PATYS, nes juk nuo mūsų tai juk niekas nepriklauso, mes viską darėme dėl "SAVO" kilnaus tikslo, kuriuo mus aprūpino LĖLININKAS.

Visą atsakomybę už šią situaciją reikia suversti RUSIJAI, o kad ji......, dėl visko kaltas P..... ir LĖLININKAS šiame procese yra tik ŠVENTA KARVĖ, o LĖLĖS tik akli ir nieko nesuprantantys ir paklusnūs paukštyno gyventojai.

O jūs žinojote, kad ir šioje situacijoje mes galėjome NESUTIKTI, mes galėjome užimti neutralią SAVO poziciją, bet deja už ją LĖLININKAS nemoka "šaibų".

Kaip mes galime NESUTIKTI, jeigu net NESUVOKIAME ką šis žodis reiškia, o ką jau kalbėti apie jo išreiškimą VEIKSMU.

LĖLININKAS juk pats mus IŠMOKĖ, kad LĖLIŲ nesutikimas tai yra MAIŠTAS, MITINGAS, plaukimas per nudažytą balą, užrašai ant asfalto, kruvini menininkų šokiai, eitynės su transparantais ir visos kitos DRESUOTOS visuomenės išraiškos, kurias dar prieš pradėdamos LĖLĖS pačios supranta, kad tai nieko NEPAKEIS.

Tai KODĖL vis tiek jos tai daro?

Tik dėl to, kad jos LĖLĖS, kurios turi vieną pagrindinį tikslą šiame procese, t.y MAITINTI SAVO EGO per savo SVARBĄ ir REIKŠMINGUMĄ galvojant, kad jos ką nors keičia. Nieko kito joms tikrai nereikia, tik ŠERTI savo EGO.

O tam, kad tai padaryti, jos sutiks padaryti VISKĄ, ką LĖLININKAS LIEPS, jam tik reikia jas ĮTIKINTI, kad tai yra jų pačių sprendimas.

DAUGUMĄ ŽMONIŲ VALDO EGOIZMO ALKIS, O TIE KURIE VALDO BANDOS EGOIZMO MITYBOS PROCESĄ, VALDO PAČIA BANDĄ.

Tai KODĖL niekaip negalime pasiųsti SAVŲ?

O gi todėl, kad jie valdo BANDOS egoizmo mitybos procesą, jie sprendžia kam GALIMA maitintis, o kam NE.

Iki. Neo
#Lietuvosrestartas