Keli žodžiai apie „Grėsmių nacionaliniam saugumui vertinimą 2022“

Autorius: Algimantas Lebionka Šaltinis: http://lebionka.blogspot.com/2... 2022-05-02 02:51:00, skaitė 361, komentavo 19

Keli žodžiai apie „Grėsmių nacionaliniam saugumui vertinimą 2022“

Balandžio 29 dieną buvo su pompa pristatytas GRĖSMIŲ NACIONALINIAM SAUGUMUI VERTINIMAS 2022”, kurį parengė Antrasis operatyvinių tarnybų departamentas prie Krašto apsaugos ministerijos ir Lietuvos Respublikos valstybės saugumo departamentas.

Susipažinus su šio dokumento turiniu, kyla nerimo jausmas: ar šito rašinėlio autoriai turi parengę kažką rimto, ko mums neskelbia, arba šiose žinybose dirba kompetencijos neturintys žmonės, kurie tik imituoja veiklą, o valstybė ir jos saugumas yra ne jų pasaulio dimensija?

Kiekvienos valstybės pamatas, leidžiantis jai vystytis ir klestėti, yra jos ekonomika. Ant šio pamato stūkso politikos antstatas, kurio funkcija yra užtikrinti, kad sklandžiai funkcionuotų valstybės institutai. Jei šis antstatas kenkia šalies ekonomikai – skandalas!

Jeigu valdžia griauna valstybės ekonomiką, naikina socialinės apsaugos sistemą, naikina šeimą, švietimą, praskolina valstybę, narkotizuoja visuomenę, naikina lietuvių kalbą, vykdo lietuvių tautos pakeitimą išeiviais iš kitų valstybių ar net kontinentų, griauna šalies justiciją, suprantama, kad būtent tokia valdžia, atėjusi abejotino skaidrumo rinkimų keliu, ir yra grėsmė nacionaliniam saugumui Nr.1.

Kai kurie iš valdančiosios koalicijos partijų vadovų yra 100% Lietuvos valstybės priešai. Toks yra Gabrielius Landsbergis, kurio Taivanio afera atnešė valstybei daugelio milijardų eurų nuostolius, tokia yra A.Armonaitė, kuri galimai pavogė iš valstybės 19 milijonų eurų per „Novaturo“ aferą.

Kreivų veidrodžių karalystėje, kurioje, mano nuomone, pasiklydo ataskaitos kūrėjai, valstybės naikinimas, kurį jau dveji metai vykdo valdantieji, nėra, jų nuomone, valstybės pamatų griovimas, nėra grėsmė nacionaliniam saugumui.

Šitoje paralelinėje kognityvinio disonanso karalystėje priešais padaryti valstybės patriotai,  Konstitucijos gynėjai, tarp kurių - Šeimų sąjūdis, jo aktyvistai, keli liaudies žurnalistikos atstovai.

Šioje iškrypusioje koordinačių sistemoje pavojumi įvardijami dešinieji, jie prilyginami IVIL ir kitoms teroristinėms islamistų organizacijoms!

Esu Sąjūdžio steigiamojo suvažiavimo delegatas, daug jėgų atidavęs tam, kad Lietuva taptų nepriklausoma. Prisipažinsiu, net baisiausiame sapne tuomet nesapnavau, kad 32-siais Nepriklausomybės metais mano mylima Tėvynė turės valdžioje atvirus valstybės priešus, jos duobkasius, o saugumo tarnybos tarnaus šitiems Lietuvos naikintojams.

https://www.vsd.lt/wp-content/uploads/2022/04/LT-el-_.pdf