Ričardas Lekavičius: Šviesa...

Autorius: Ričardas Lekavičius Šaltinis: https://minfo.lt/gyvenimas/str... 2022-04-27 01:00:00, skaitė 300, komentavo 4

Ričardas Lekavičius: Šviesa...

Seniai ką berašiau ir besirengiant prisėsti parašyti dar daugiau visko nutiko, bet daugelio nutikimų neliesiu, nes jie beverčiai ir aprašyti kolegų.

Aš neketinu prisitaikyti prie visiškai nesuprantančių dvasinių dalykų ir todėl nebus smulkių paaiškinimų.

Paskutiniais metais teko daug prisidėti prie kovos prieš lietuviškuosius globalistų pakalikus, griaunančius Lietuvos valstybę ir naikinančius Tautą. Tie metai suteikė daug galimybių - įgyti patirties ir supratimo, pažinti nuostabių žmonių, dar atvėrė akis apie daugumos žmonių tamsumą ir nesupratimą elementarių dalykų (galiu palyginti su jaučių banda; kur paduosi šieno, ten jie ir atsiguls, ir nesvarbu, kad šalia patogus tvartas su šiltu guoliu, jiems per sudėtinga tiek suprasti, svarbu prikimštas pilvas). 

Mes nesame tik mėsa ir kaulai, mes turime sielą, kurią reikia puoselėti, maitinti, kartais pakankinti, į pasaulį žiūrėti dvasingai. Esu jau rašęs: visatoje, žemėje yra proto tiek, kiek yra, nei daugiau, nei mažiau. Kol žmonės informaciją laikė knygose, ji buvo saugi ir neatiminėjo proto iš žmonių. Dabar viskas kitaip, duomenų saugyklos savotiškai gyvos ir jos saugo, skaičiuoja, sistemina ir tuo pačiu iš žmonijos vagia protą. Žemė dar turbūt niekada neregėjo tokio žmonijos bukumo kaip dabar, užtenka pažiūrėti į dabartinę Jūsų valdžią ir faktas pasitvirtina, Jūsų parašiau ne atsitiktinai, ši LT valdžia tikrai ne mano, aš nuo jos atsiriboju ir ignoruoju.

Ilgą laiką tikėjau ir dariau tai, kas mano jėgose, kad vesti žmones į šviesą. To daryti nereikia, žmogaus, kuris mato tik po kojomis, jį reikia palikti ten kur yra. Šviesa jį sudegins, pribaigs. Reikia eiti į šviesą tik pačiam ir būti aukščiau, kad išdrįsę pakelti akis, matytų esančius aukščiau ir norėtų ten patys kopti. Dedantiems pastangas ir keliantiems rankas į dangų reikia ištiesti ranką, kad turėtų į ką įsitverti. Jokiu būdu nereikia atverti širdies ir savęs išdalinti visiems, daugumai to nereikia, o save alini visapusiškai. Ateityje bus kitaip; pasaulio nepakeisi staiga, vadinasi reikia prisitaikyti pačiam.

Norinčius dėvėti veido kaukes pasiūlysiu ir po antrą.
Norinčius vakcinuotis būtinai paskatinsiu ir dar pavėžėsiu iki vakcinacijos centro.
Mėlynai-geltoniems padovanosiu po vėliavėlės kotą, kad galėtų ir pamojuoti.
Nori keisti lytį, būtinai ieškosim galimybės, kaip tai padaryti greičiau ir pigiau.
Skatinsiu politikus, kad kuo greičiau priimtų visus įstatymus, reikalingus sugriauti valstybę.
Ir taip toliau ir toliau.

Kada visi norintys "pasiskandins pelkėje", tada likusius bus galima pakviesti ir ištiesti ranką ateiti į šviesą.
Galima rašyti ir rašyti, bet tai nieko nekeičia. Kas prabudo ir nušvito, tie aukštai, kas ne - lai dar murkdosi purve. Kuo gilesnė ir ilgesnė klampynė bus, tuo šviesesni iškops.
Linkiu visiems atrasi gyvenimo esmę ir prasmę. Dažniau žiūrėti į dangų, nei po kojomis.