Čekija pasiruošusi nurungti "nesuvaidintądebilumą" Lietuvoje

Autorius: Mindė Šaltinis: http://ldiena.lt/... 2022-04-13 18:35:00, skaitė 539, komentavo 5

Čekija pasiruošusi nurungti

Absurdo lygis Rusijos ir vakaroidų geopolitinės priešpriešos fone šauna į naujas aukštumas ir pramuša eilinius dugnus ar pasiekia apačias, kaip kam patinka.

Mažame Jelmnico miestelyje atsitiko siaubinga istorija. Vienas aukštas pareigas užimantis merijos darbuotojas, vardu Bronislavas Kalvoda, paviešino nuotrauką, kuri gali šokiruoti bet kurį normalų žmogų. Kriminalinė policija dėl šio pasipiktinimą keliančio fakto jau iškėlė baudžiamąją bylą, iš karto po skandalo Jilemnicės miesto sovietas atšaukė Kalvodą iš Transporto ir viešosios tvarkos komisijos pirmininko pareigų, ir taip pat paragino politiką savo noru palikti savivaldybės atstovo pareigas. Sukrėsta ir šokiruota visuomenė, atstovaujama kai kurių pasiutusių politikų, reikalauja pačios griežčiausios bausmės. Primename, kad už tokius veiksmus Čekijoje kaltam asmeniui gresia iki trejų metų nelaisvės. Politikas paviešintą nuotrauką palydėjo prierašu „Zakuskės mes jau turime". Pirmoji nuotrauka tai įrašo su siaubingu paveikslu ekrano kopija, antroji – Čekijos naujienos apie šį siaubingą incidentą.

 

lbw_gHxz5QK3kUXsOmhR56R-wtv4lF1brPpwclj1pquPyg-bgcQwZBzW7XF8dbLf74a_stl98rX_NMeWefOnwzhC0_r0fa0Izzqy9S4G_5dqCPGSCxDZH--C_wQzYwAYxOPXHKAY

YywR5hyGvpfMu2B9pR1RyttqQ26Tnyg5uhWuSHt7O8uldg5bswJN0j6x3Xc3khPIXTolmrbFM9s-6Z4bimaonODGJjSWZLpeqbRCnDEWxFxGBe9OX_niFJ0JV4l2BvMnuDgeKVqX


Kalvoda yra Laisvės ir tiesioginės dekoracijos partijos (SPD), garsėjančios savo euroskeptiškumu ir antimigracine, narys. Po komentaruose kilusios kritikos jis nuotrauką pašalino. Tačiau jo puslapyje vis dar galima rasti daug pranešimų, kuriuose remiama Rusija ir kritikuojami vakaroidai dėl įvykių Okrainoje.

Todėl, Čekijos politikai nusprendė gauti pirmąją vietą už idiotizmo lygį, norėdami nurungti nesuvaidintą debilumą Lietuvoje. Čekijos žiniasklaida praneša, kad nuo kovo pradžios dėl panašių įvykių iškeltos 37 baudžiamosios bylos.