R.Šimašius vilniečiams įgriso iki gyvo kaulo

Autorius: „Vakaro žinių" Elito naujienos Šaltinis: https://www.respublika.lt/lt/n... 2022-04-05 13:29:00, skaitė 209, komentavo 1

R.Šimašius vilniečiams įgriso iki gyvo kaulo

„Paskelbęs, kad nesieks trečiosios Vilniaus mero kadencijos, Remigijus Šimašius pasielgė apdairiai. Jeigu siektų, vietoj trečiosios kadencijos turbūt gautų smagų spyrį į sėdimąją. Mat vilniečiams ir antrosios užteko, kad suprastų, jog su tokiu meru toli nenuvažiuosi nei perkeltine, nei tiesiogine prasme." , - ironizuoja dienraštis „Vakaro žinios" „Elito naujienose".

Apie tai, kad nesieks perrinkimo, Šimašius paskelbė jau senokai. Tuo metu vilniečiai dar nežinojo, kad kai kuriose srityse meras ruošiasi visai nedirbti, o kitose - prisidirbti. Dabar jau žino, kad Šimašius nė neketino dirbti šilumos ūkyje, todėl vilniečius kankina milžiniškos sąskaitos už šildymą. Sostinės gyventojai dabar jau žino ir tai, kiek meras pridirbo gatvėse. Jos per antrąją kadenciją gerokai susiaurėjo, o miesto centras vairuotojams apskritai tapo sunkiai pasiekiamas. Tai kur su tokiu meru nuvažiuosi? Nauja visuomenės apklausa rodo, kad vilniečiai suprato: niekur. Jos duomenimis, Šimašius rinkimuose prarastų 43 proc. 2019 m. rinkimuose gautų balsų ir pralaimėtų antrajame ture. Kitaip sakant, būtų išmestas iš savivaldybės už pakarpos. Žinoma, tokiu atveju geriau tyliai išsėlinti pačiam, ką Šimašius ir ruošiasi padaryti.