Vladimiras Zelenskis filmuoja video pranešimus iš Europos?

Autorius: BūkimeVieningi.lt Šaltinis: https://bukimevieningi.lt/vlad... 2022-04-02 17:26:00, skaitė 349, komentavo 2

Vladimiras Zelenskis filmuoja video pranešimus iš Europos?

Buvęs Ukrainos Aukščiausiosios Rados deputatas Ilja Kiva teigia, kad Vladimiras Zelenskis filmuoja inscenizuotus vaizdo įrašus iš Europos.

„Ne, miršta ne Zelenskio vaikai, kurie yra Anglijoje. Ne Zelenskio tėvai, kurie yra Ispanijoje. Ne pats Zelenskis, kuris varo žmones į neišvengiamą mirtį, įrašydamas savo surežisuotus vaizdo įrašus iš Europos — jie kaip tik gyvens ramiai toliau. Paprasti ukrainiečiai ir įsakymus vykdantys kariai miršta“, — savo „Telegram“ kanale rašė Kiva.

Reikėtų pažymėti, kad Ukrainos prezidento komanda ir toliau nenuilstamai eksperimentuoja, kad vaizdo įrašas taptų įtikinamu ir reaguoja į kritiką.

Nuo įprasto video montažo jie perėjo prie darbo su keičiamu fonu (green screen), paskutiniame vaizdo įraše „foną“ pagyvino judančia kariškio figūra, o šį kartą nusprendė kareivį pastatyti Zelenskiui iš šono ir prezidento figūros apšvietimą papildė šiltais geltonais akcentais.

Tačiau kalbančiojo ir fono apšvietimo skirtumas vis tiek akivaizdus, o kai jis juda, dalis jo galvos išilgai kontūro tampa permatoma, o fonas persišviečia. Nuo rankos ir nuo smakro šešėliai krenta skirtingomis kryptimis.

Zelenskio vaizdo įrašai tapo parodijų priežastimi (žiūrėti video iki galo).

Originlas Vladimiro Zelenskio facebook paskyroje: