Jutūbės cenzūra įsisiautėjo!

Autorius: Laurynas Ragelskis Šaltinis: https://www.youtube.com/channe... 2022-03-23 06:26:00, skaitė 608, komentavo 9

Jutūbės cenzūra įsisiautėjo!

Sveiki, draugai!

Karo prieš fašistinių Vakarų marionetę – Ukrainos nacistų ir narkomanų režimą akivaizdoje amerikasosinis video servisas "Jūtūbė" atvirai ėmė aptarnauti fašistų įgeidžius.

Dėl "nežinia kieno" skundų buvo panaikinti iškart trys mano kanalai – abudu lietuviški "LDiena" ir "Laurynas Ragelskis" bei vienas rusiškas, kuris veikė kaip atsarginis kanalui "Litovec RUBIT PRAVDU!"

Kadangi tame rusiškame buvo tik keli video klipai ir sukūriau aš jį prieš kelias dienas – akivaizdu, jog tai elementarus susidorojimas ir cenzūra.

Tokios informacinės blokados sąlygomis, iš tiesų tampa labai svarbi JŪSŲ ir kitų rėmėjų pagalba, nes iš naujo surinkti žiūrovų auditoriją yra pakankamai sudėtinga ir užima laiko.

Dabar aš vėl paleidau naują lietuvišką kanalą "Jutūbėje" – "LDiena • Laurynas Ragelskis" (https://www.youtube.com/channel/UCP-wn_HpPibePGNMSEdEwXQ/), bet akivaizdu, kad reikia ruošti "atsarginį aerodromą" – video servisą, kuriam negalioja VSD ir CŽV "prašymai". Kas tai galėtų pakeisti – dar reikia svarstyti.

O kol kas, dar kartą LABAI DĖKOJU VISIEMS UŽ JŪSŲ PARAMĄ!

LDiena PATREON: https://www.patreon.com/posts/jutubes-cenzura-64119995