Simonas Kroydonas: Laukiu naujų Kristupo ir Nąglio jumoristinių laidų Giedrės Gorienės kanale

Autorius: Simonas Kroydonas Šaltinis: https://www.facebook.com/profi... 2022-03-19 01:30:00, skaitė 768, komentavo 24

Simonas Kroydonas: Laukiu naujų Kristupo ir Nąglio jumoristinių laidų Giedrės Gorienės kanale

Sofiniai Ukrainos palaikytojai Nąglis Puteikis su Kristupu Krivicku sumastė mesti iššūkį konservatoriams. Kuris labiau kovos su vatnykais ir kuris labiau sėdėdamas ant sofutės palaikys Ukrainą .

Albinas Januška Puteikiui patarė infiltruotis pas Gorienę.

Kaip sakė taip ir padarė .Pati Gorienė mačiusi šilto ir šalto mėtyta ir vėtyta pasirašė šitam planui,neva aš čia nieko nematau,o pati kvatojasi susirietus ,o Nąglis su Kristupu rimtu tonu aiškina,kaip jie šaudys Titovą.

Išsiųs Kristupas savo šeimą į saugią vietą ims kalašnikovą į rankas ir eis šaudyti klaipėdos rusų tik ,kad Vilniaus inteligentų vaikas Kristupas kariuomenėje netarnavęs ,jei ir laikęs šautuvą rankoj,tai tik žaislinį tarybinį šautuvuką vaikystėj.

Nu tiek nesijuokiau.

https://youtu.be/BeoIdx33E1I

Nąglis pareiškė,kad Račkovai moka Kremlius .Kremlius pasak jo yra įdarbinęs ir dešimtis visokiausių blogerių,kurie turi po 20 facebook paskyrų,o kuris vatnykų vadas pats pavojingiausias dar nenusprendė.

Svarsto ar tai Eduardas Vaitkus ar Rolandas Paulauskas .Nu ir bando už tą palojimą tikėtis kokio nors valstybinio finansavimo.

Nąglis pareiškė,kad sukūrė partiją,ir po to gavosi taip,kad iš 24 skyrių 20 pro putiniški.

Net nežinau kaip ta jo 86 toji kuriama partija vadinas,gal surinks kokius 20 balsų per visą Lietuvą .Kaimynus,gimines aplėks,dar Kristupas kažkiek parašų surinks,žiūrėk ir visas 50 balsų susidarys.

Kadaise Puteikis varė solidžiai .2014 metais Prezidento rinkimuose buvo ketvirtas su 9 procentais balsų,bet nusivažiavo kaip ir Zigmis.

Kristupas savo laiku,kalė rimtas kriminalines laidas .Dar galvojau kaip toks jaunas,o taip profesionaliai padaro.

Vietoj to,kad tęsti tai ką geriausia moka,bandė lysti į politiką ,pradėjo piarintis portalėliuose kaip ŽMONĖS su savo žmona,vaikais,kas visiškai netiko nei jo įvaizdžio kūrimui,nors gal viduramžio krizė Kristupui atėjo .

Kristupas savo laidoje kalė tiesiai šviesiai,kad visi tie vatnykai yra politikos paraštėse,bet kad patys konservatoriai,Valinskas,Ramanauskas,Tapinas Kristupą pizdavoja,kad susidėjo su Janutiene ir nugrimzdo į patį dugną.

Šiaip jau Janutienė nekenčia Rusijos,tai kaip supratau tiek Janutienė tiek sisteminiai konservatoriai kaip šuneliai ant dviejų kojų prieš šeimininką JAV ambasadą vizgina uodegą,dėl numesto kaulo.

Ir jiems atsirado du konkurentai Nąglis su Kristupu .Jie aršiai,su dideliu užsidegimu trimituos,kad Ukrainai reikia padėti dar labiau,ir abu eis šaudyti vatnykų.

Dar sakė,Šeimų Marše trys trečdaliai yra už valdančiuosius,konservatorius,supraskite pro kmyniški,pro gėjiški ,o ketvirtadalis pro Putiniški .

Belieka prisijungti Orlauską su iš jo burnos vis iškrintančiais dantų protezais jūs jau trys muškietininkai.

Laukiu naujų Kristupo ir Nąglio jumoristinių laidų Giedrės Gorienės kanale .

Suprantu Nąglį .Visą gyvenimą dirbo biudžetinėse įstaigose,nėra dirbęs privačiam kapitale,nes nieko nemoka dar tik 57 metai,darbo rinkai per senas,o iki pensijos dar dvylika metų .

Į užsienį tai nevažiuos .Per senas ir jokios užsienio kalbos išskyrus vatnykinę nemoka.

Kristupui irgi ne pyragai .Žmoną visą laiką išlaikė kartu su šeima .Žmona jokios specialybės neturi ,televizininkų raborkėse Valinsko chebra jį išmetė lauk ,o šeimai valgyt ant stalo kažką padėti tai reikia .