Nesuprantantiems kas vyksta, reikėtu dar kartą pasidomėti istorija

Autorius: Viktoras Jašinskas Šaltinis: https://www.facebook.com/strat... 2022-03-13 08:11:00, skaitė 637, komentavo 3

Nesuprantantiems kas vyksta, reikėtu dar kartą pasidomėti istorija

Nekalti apribojimai veda prie dar griežtesnių. Segreguojami kitątikiai, slopinama opozicinė žiniasklaida, demagogams prieštaraujanti nuomonė turi būti sunaikinta, prisidengiant tariama grėsme ir pseudo patriotiniais pretekstais.

Bet kokia opozicija niekinama, naikinama ir diskredituojama, pasitelkiant pigiai perkamus sistemos klapčiukus, kurių tarpe yra ir taip vadinami opozicionieriai, bandantys atsargiai prisiplakti prie valdančiosios klasės, tikėdamiesi trupinių nuo stalo.

Pasinaudodami svetimu skausmu ir krauju, prisidengdami nepaprastąja padėtimi, prisitaikeliai menkystos padarys viską, kad prastumti tai, ko nepavyko pernai, kai žmonės sukilo.

Pažiūrėsime, kiek "vertybinių" politikų išlaikys neperlaužtą stuburą. Ar pasiduos LT išdavikams ir pakels ranką prieš Tautos valią? Stebėsime ir komentuosime. Duok dieve jiems sveiko proto!

Jų atsakomybėn, tiesiogine ta žodžio prasme, atsigula Lietuvos likimas. Jei jie pasiduos pražūtingoms "vakarietiškoms" vertybėms, mums šakės! Kito varianto nėra.

Tai jau buvo ir vyko prieš šimtą metų. Istorija nemeluoja ir neklysta. Yra trys keliai: totalus pasaulinis karas, diktatūra arba sveiko proto derybos. Sveiko proto deryboms duodu 1%.