Visas „Ekspertai.eu“ tinklalapio turinys kovo 7 d. bus užšaldytas, kol paaiškės pažeidimai

Autorius: Ekspertai.eu Šaltinis: https://www.ekspertai.eu/visas... 2022-03-06 02:28:00, skaitė 197, komentavo 2

Visas „Ekspertai.eu“ tinklalapio turinys kovo 7 d. bus užšaldytas, kol paaiškės pažeidimai

Straipsnyje minimų įmonių logotipai.

Ekspertai.eu informuoja, kad visuomeniniame tinkle facebook jau savaitę neleidžiama talpinti ekspertai.eu publikacijų, o tos kurios buvo kažkada patalpintos ir jomis kas nors dalinosi – visos ištrintos.

Visuomeninė bendruomenė facebook (Lietuvoje atstovaujama delfi.lt bei 15min.lt ir pan.) atskleidė, kad ekspertai.eu skelbiama informacija „grubiai pažeidžia šios bendruomenės standartus“.

Ekspertai.eu taip pat informuoja, kad interneto paslaugų firma „Interneto vizija“ kovo 4 d. tinklalapio valdytojus perspėjo, kad kovo 7 d. 16 val. gali būti, kad firmos teikiamų „paslaugų veikimas bus automatiškai anuliuotas“. T. y. tinklalapis ekspertai.eu nuo to laiko niekam nebebus pasiekiamas.

„Gautas skundas, kad Jūs naudojatės paslaugomis nesilaikydami sutarties sąlygų. Prašome nedelsiant pašalinti sutarties pažeidimo aplinkybes ir pranešti apie tai. Nepranešus apie pažeidimo pašalinimą iki nurodyto termino, paslaugų veikimas bus automatiškai anuliuotas“, - informuoja minėti paslaugos teikėjai.

Pasak „Interneto vizijos“, „ekspertai.eu platinama informacija nėra suderinama nei su mūsų įmonės vertybėmis, nei su sutarties sąlygomis“.

„Pašalinkite sutarties pažeidimo aplinkybes iki Kovo 7, 2022 16:00 ir praneškite apie tai“, - prašo firma „Interneto vizija“.

Informuojama, kad „nepranešus apie pažeidimo pašalinimą iki nurodyto termino, paslaugos veikimas bus automatiškai anuliuotas“.

„<..> Pažeistas sutarties sąlygų 3.2.3. punktas: Nenaudoti domeno neteisėtais tikslais <..> Turite pašalinti ekspertai.eu turinį iš šio serverio“, - reikalauja „Interneto vizija“.

Deja, peržiūrėjus įvairius dokumentus susijusius su „Interneto vizija“, nepavyko aptikti šios firmos deklaruojamų vertybių, dėl ko, galimai, ekspertai.eu skelbiama informacija staiga galėjo pažeisti ilgametės sutarties sąlygas su šia firma.

Todėl pirmadienį, kovo 7 d. ekspertai.eu bus priversti užšaldyti visą, per beveik 15 veiklos metų tinklalapyje sukauptą turinį, kad prie jo negalėtų prieiti absoliučiai niekas, kol bus išsiaiškinta, kokios firmos „Interneto vizija“ vertybės bei sutarties sąlygos buvo pažeistos.

Ekspertai.eu atsiprašo už būsimus nesklandumus.

Taip pat atkreipiame dėmesį, kad analogiškų perspėjimų iš firmos „Interneto vizija“ sulaukė ir pasaulio saityno vaizdų vaga „PressJazz TV“. Jei nebus pašalinti pažeidimai, firmos „Interneto vizija“ paslaugos teikimas tinklalapiui „PressJazz TV“ taip pat bus anuliuotas.

Apie visa tai plačiau apie tai (ir ne tik apie tai) pasikalbėsime tiesioginėje „PressJazz TV“ laidoje kovo 7 d. nuo 15 val., kurią žiūrėti bus galima čia:

Sėkmės visiems. KARUI STOP! KARO PROPAGANDAI STOP!

P. S. Kai ekspertai.eu ir „PressJazz TV“ neveiks, mus žiūrėti galėsite šiose vaizdo įrašų platformose:

dailymotion.com/ekspertai ar youtube.com/c/ekspertaiTV.