Kaip išlydi lėktuvus

Autorius: Mindė Šaltinis: http://ldiena.lt/naujas... 2022-03-03 17:56:00, skaitė 271, komentavo 2

Kaip išlydi lėktuvus

Toliau cituojamas Europos lizingo kompanijų asociacijos pirmininkas (IBA prezidentas) Filas Seimūras: "1. Grąžinti 520 bortų! O kaip tai padaryti? Rusai pasakė – kadangi jūs mums atsisakote lizinguoti – tai patys ir pasiimkite! Kaip nuvežti į Rusiją 520 lėktuvų ekipažų, jei Rusijos, Baltarusijos ir Ukrainos dangus uždarytas? Mes gi negalime įskristi! 2. Kada tik įvyks bortų perdavimas Rusijos oro uostuose - lėktuvai iškart nustos būti rusiškais.

Tačiau ne rusiškas lėktuvas negali skraidyti Rusijos erdvėje – ji juk uždaryta! Mes negalėsime išskristi! 3. Lizingo kompanijos yra lizingo nutraukimo iniciatorės. Paskaičiavus pirmines sanaudas baudoms - visi mes iš karto bankrutuojame. Lengviau yra bankrutuoti, nei pasiimti tuos. Tai pigiau. 4. Praėjo vasaris, ir Rusija turi sumokėti mėnesines lizingo įmokas. Rusija sutinka - bet negali apmokėti, nes atjungtas SWIFT. Mes turėsime mokėti baudas rusams už lizingo nutraukimo, bet pas mus nėra pinigų - jie neatėjo! 5. Net jeigu mes ir pasiimsime šituos lėktuvus - tai ką su jais daryti?

Mums jų nereikia, niekam jų nereikia ir parduoti juos yra neįmanoma!!!!! 6. USA kol kas neatšaukia savo „Boingų“. Jei Europa pasiims rusiškus lėktuvus, tada USA parūpins Rusijai savo „Boing“ ir taps Nr. 1 aviagamintoju pasaulyje, sužlugdydamos tiek europinį lizingą, tiek ir „Airbus“. Vien tik dėl vienos šitos naudos USA vertėjo pradėti karą Ukrainoje."

Kaip sakoma - vaizdelis visai ne koks. Tačiau šūduose skęstantis subombarduoto 72 ЦИПсО rūsyje chachalis, apsimetęs maskviečiu, pasakys, kad visas pasaulis su jais, kad „Boing“ taip pat įveda sankcijas lėktuvams, remdamasis kažkokiomis keistomis publikacijomis, kuriuos remiasi kažkokiu smulkaus žurnaliūgos iš Vašingtono Twitteriu.

Ir tai yra gryna tiesa, chebryte, neklausykite IBA prezidento Filo Seimūro, jis nieko nesupranta apie lėktuvus, klausykitės kokio nors xoxolo iš sudvisusio padvalo ar apsišykusio delfirastinio jorkšyrinio elfašunio, šeriamamo iš kruvinų sorosinių fondų. Arba su suskystėjusiomis smegenimis tapinoidinių malinauskų, miliučių, makarauskaičių, ramanauskų ir t.t..