"Дикая дивизия" ateina į pagalbą Ukrainai: Kadyrovas pasiuntė čečėnų specnazą į Ukrainą

Autorius: Mindė Šaltinis: http://ldiena.lt/... 2022-02-27 14:03:00, skaitė 1241, komentavo 108

Čečėnijos vadovas Kadyrovas, Ramzanas Achmatovičius, (KRA) Grozno centre surengė didžiulę čečėnų specialiųjų pajėgų, išvykstančių į karą, sueigą.

Aikštėje su savo šarvuočiais ir pėstininkų kovos mašinomis susirinko 12 tūkstančių geriausių čečėnų kovotojų, pasiruošusių įvykdyti bet kokį Rusijos vadovybės nurodymą. Beje, tai savanoriai iš „Pietų“, „Šiaurės“ batalionų, Čečėnijos nacionalinės gvardijos, OMON ir pan..

Čia atvyko ir Ramzanas Kadyrovas su savo vyriausiais sūnumis – Adomu, Eliu ir Achmatu, stovinčiais už savo tėvo su karine uniforma. Netoliese stovėjo Ramzano Achmatovičiaus brolis rusas - Visita (Viktoras) Kadyrovas.

idqF0EvhvlGG6_aIOyk3WzYiThtVUqSBqumcWApQHwSRPdMMY9JgDYC2wZwWKZt1fgsDasgYOcoMBdVvmCsh6_BxUHs9Qsc99cCbHcBiOlO9d24w-0KscjTHY99Nl9wmvlBigs7E

 

– "Siunčiame 12 tūkstančių kovotojų. Nors, jei prireiks, galime ir 70 tūkst pagal sąrašą pateikti. Visi tvirti, sveiki, net gripu neserga. Pasiruošę bet kokiai specialiai operacijai, bet kurioje teritorijoje. Jie nori apsaugoti mūsų  liaudį ir mūsų valstybę, nori būti kuo greičiau išsiųsti į Ukrainą“, – mitinge kalbėjo Čečėnijos lyderis. – Nes jie žino, kad ten prieglobstį rado žmonės, kurie kažkada kovojo prieš čečėnijos liaudį. O paskui jie pabėgo nuo atsakomybės į Europą."

TmubMUf1Vy8vZzJWsJY9SzSWv6KaufOIRhxUv8j2eGGJLaSFs87JSFgLijh2c9Kx7qWgjtKmaPQMI3YiUlCmmHpuEIybYXqa8iuxaRtNGwQPEchfGxBr-4P2S_FOOAGqciXNVmiB

 

Pasak Ramzano Achmatovičiaus, čečėnų kovotojai Ukrainoje bus pasiusti į pačius karščiausius fronto taškus. Tokio susitarimo, pagal vieną versiją,  jis pasiekė po neseniai įvykusio asmeninio susitikimo su Rusijos nacionalinės gvardijos vadu Viktoru Zolotovu.

- "Aš asmeniškai mačiau vaizdo įrašus, kuriuose mūsiškiams n nacionalistai metė iššūkius. Sakau jiems: jei norite susitikti su mūsų kariais, mielai kviečiame jus į susitikimą!"

- “Patiems ukrainiečiais iš mūsų pusės kuo maloniausi jausmai, ir, žinoma, neturime ko aiškintis su Ukrainos kariškiais. Visi klausimai yra išskirtinai tik banderovcams, nacionalistams ir teroristams, kurie po Čečėnijos Respublikos gyventojų žudynių pabėgo iš čia (Čečėnijos) ir ten (Ukraina) pasislėpė. Mes norime su jais išsiaiškinti. Dar kartą kartoju: mes labai gerbiame Ukrainos žmones, mylime šią šalį. Be to, niekas iš išorės jų taip neapsaugos, kaip mes“, – pabrėžė R. Kadyrovas.

Įdomu tai, kad Kadyrovas nepatvirtino gandų apie savo asmeninį buvimą Donbase. Bet jis to ir neneigė:

– "Aš esu Rusijos gvardijos generolas, neturiu teisės išduoti karinių paslapčių. Jei pasakysiu ką nors nereikalingo, būsiu už tai nubaustas (pokštas).

 

Pagrasino paimti Europą 

 

4ie7GL9VN1wrVP7atYI5Qc1DH3AxHxZtIYNIqihNL7GlW1rK05WkN7jPZEBsypkHf2weoceZnKQ1TF0QP1SJccmYl8JomVeDF8gIVWd6cUFhP2quNI6xr2xWiXdmM9bmXPtynIFi

 

Kadyrovas  taip pat skyrė kelis žodžius Europai – jam įprasta kietu ir tiesia maniera.

"Visas pasaulis stojo prieš mūsų valstybę. Tegul skelbia kokias nori sankcijas. Jie neturi tiek teritorijos, kiek mes turime regionuose, – aiškino Ramzanas Achmatovičius. - Mes paimsime visą Europą ir valdysime Europą! Achmat – jėga! Allahu Akbar!" (Achmatas Kadyrovas, Ramzano Kadyrovo tėvas, pirmasis ČeČėnijos prezidentas, religinis ir politinis veikėjas)

 

cc-KwZbESBcfUd7K6_ig0JbZdFE3E9L4niQoP14YgYtjtXvTJfGdHjtCQIfzS4WkIqXn-FCd8nHCb0apV-3iuiPA9S9eeXrHwrxaxlREQn_-2DK5yHCUZCp9L4ZoBV7KcKeyu0NW

 

Pareikalavo Zelenskio prašyti Putino atleidimo 

 

edIC-n23eSbaAVrIIQkSEzQGEZ1RkF1Ykh0o0-gNJOS3hRWYiOAHSzAswsWaCd8I7lFJ5fKCtU3D6L2vcwZmEC8B-xC-q373F4LWQhVTU4XsED5VSQYaUZHpIrYDt_O0u-Qzt7Nu

 

Atskirai Ramzanas Kadyrovas viešai kreipėsi į Vladimirą Zelenskį tiesiai iš aikštės.

"Kviečiu tave paskambinti ir paprašyti Vladimiro Vladimirovičiaus atleidimo. Kol dar esi dirbantis Ukrainos prezidentas..."

Pažymėtina, kad pats Zelenskis du kartus atsiprašinėjo Kadyrovo už tai, kad išdrįso savo jumoristinėje programoje panaudoti filmuotą medžiagą su Kadyrovu. 

 

Ką čečėnai veiks Ukrainoje, kur jie įsikurs ?

 

bXfIn7NCp6Dhsr4JFmvO8ZfQymnt8b2d4kdjDaQ8VL3K6A9fS4dKzGknuxWX1wwfSma7hdtR-HdL37zbXLpvm40pN2EDyJe7PhS_OCrelLKHXzBwx0o3dQobRH4LLYNzkrCWMXHo

 

Tikimasi, kad čečėnų kovotojai dalyvaus išlaisvinant Kijevą ir Mariupolį. Be to, gali būti ir taip, kad jiems vadovaus asmeniškai pats Kadyrovas.

 

VIlsKbAaJM-SVJmqT94j6UPM5sXr6e9RtbjLIc5Pj8UULDh4gDYSvQtnnt8ySyQuzlkE8zsEZmWposZuF_v-txqRQONkiBRpOCpRJMUk5qDyn4_E4GzJ39LDGDfS1XQh5KbVmdOA

 

Be viso to, čečėnams atiteks ir karo policijos funkcijos – tokios patirties jie įgijo Sirijoje. Jie užsiims išlaisvintos teritorijos apsauga, vietos gyventojų filtracija. Apskritai, totalus išvalymas su rytietiškai-kalnietišku koloritu yra jų arkliukas Jie atsijos nacikus-banderovcus, baudžiamųjų operacijų Donbase ir Odesoje dalyvius, taip pat tokius bjaurius ukrobanderovcų lyderius kaip Turčinovas, Parubijus, Avakovas, Kolomoiskis, Gončarenka, Gricenka, Geraščenka ir daugelis kitų (+400).

"Netrukus sulauksime malonių naujienų iš mūsiškių",– šypsodamasis pažadėjo Kadyrovas.

Beje, tam tikras skaičius čečėnų kovotojų akivaizdžiai jau yra vietoje – jų judėjimą pastebėjo Baltarusijoje, Belgorodo srities gyventojai.

 

Paskelbtas atlygis 

 

PBLyO-6PuBIcbRAAMiTyDRn66jlGunnphsmqRveO4jQwdjRkt4Uku2oeYsoU28yyMtKcxDkzqYlgty6Ko3QhBG5VJN_R7GVInXf5MG4sS0fF_w8SGyhXykC0zb8T5iYSfnheNjmR

 

Įdomu tai, kad pasirodė oficialiai nepatvirtinta informacija, kad Achmato-Chadži Kadyrovo (Ramzano Kadyrovo tėvo) labdaros fondas paskelbė apdovanojimą geriausiai kare pasižymėjusiems čečėnų kovotojams.

Taigi, už sunaikintą tanką numatoma iki 30 000 dolerių išmoka, o už pėstininkų kovos mašiną – iki 20 000 dolerių. O už kiekvieną nacionalistą – nemažiau 5000 dolerių.

 

Abejoja dėl vakarų sankcijų 

 

EiGLs-W7cMP9xVmPtsxpRrJf4-wbB0jhvvYsrB_mV_KX-3XDvKni_l4z-ccY84AQ3m039ERnigOObr3AK1IQPnSlZ7CUtO1QKDrSAyuTqYsTjQFLOH3JBJPLGp_mJZJV9xBdU96P

 

O štai dėl vakarų paskelbtų sankcijų veiksmingumo, Kadyrovui kyla didelių abejonių:

"- Net jei sankcijos ir bus įvestos, po mėnesio jas patys ir atšauks. Nes be Rusijos europietiška ekonomika negali egzistuoti. Turime ir kitų partnerių, kiniečių ir pan. Man pačiam taikomos visos galimas sankcijos ir gyvenu aš gana komfortiškai!

Dabar Kijevas, o toliau tie, kurie dar lis į mūsų šalį! Bus matyti“, – reziumavo Kadyrovas.

P.S.  5000 dolarų už banderovco ar ukro-fašisto galvą ! Gandai gandais, bet dūmų be ugnies nebūna. Nežinau ar buvo kada nors "demokratiniame" pasaulyje laisvai samdomiems galvų medžiotojams pasiūlytas dosnesnis užmokestis už nusikaltėlių naikinimą, esant tokiam jų kiekiui ir koncentracijai ? Čia juk beveik tas pats kas dalgiu šienauti, užuot ravėjus po vieną. Jei tai yra neoficialus kvietimas padėti apvalyti teritoriją nuo nacikų ir banderocų, tai galimai gali būti, kad iš viso pasaulio suplauks mėgėjai pamedžioti į tokią medžioklę, už kurią ne pats moki pinigus, o tau yra mokama. Juolab, kad ir talibai, visai šalia, atsikratę amerikosų, dabar matyt nėra labai darbais apsikrovę. Žinoma, jei tik Kadyrovo "Dikaja divizija" juos įsileis. Be to Kadyrovas aiškiai ir viešai pasakė - yra dar 70 000, jei reikės...

Benderovcams ir ukro-fašistams telieka tik melstis, kad "nereiktu", nes turėti reikalą su amžiais kariavusiais kalniečiais, čia jiems ne moteris ir vaikus žudyti.