Didžiausių kenkėjų sąraše A.Kubiliaus neįveikė net anūkas G.Landsbergis

Autorius: „Vakaro žinių" Elito naujienos Šaltinis: https://www.respublika.lt/lt/n... 2022-02-23 15:08:00, skaitė 379, komentavo 2

Didžiausių kenkėjų sąraše A.Kubiliaus neįveikė net anūkas G.Landsbergis

„Nauja visuomenės apklausa parodė, kad prasčiausiai vertinamas Lietuvos politikas šiuo metu yra užsienio reikalų ministras Gabrielius Landsbergis. Jis labai stengėsi kenkti valstybei, bet visgi dar nenuveikė tiek, kiek visų laikų antirekordininkas Andrius Kubilius. Pastarasis kenkėjų reitinge išlieka nenugalimas." , - ironizuoja dienraštis „Vakaro žinios" „Elito naujienose".

Užsienio reikalų ministras tęsia šlovingas giminės tradicijas. Daugumos Lietuvos gyventojų meile niekada negalėjo pasigirti ir jo senelis patriarchas, o Gabrielius kėsinasi tapti dar labiau nekenčiamu politiku. Jį teigiamai vertina tik 12,8 proc. apklaustųjų, neigiamai - 71,5 proc. Kitas su tokiais reitingais tyliai verktų kamputyje ir visuomenei stengtųsi apskritai nesirodyti, bet Gabrieliaus laukia daug darbo. Jam reikia aplenkti Kubilių, kuris, eidamas premjero pareigas, buvo dar nemėgstamesnis. Užduotis atrodo ypač sunki, beveik neįvykdoma. Juk Kubilius - tikras kenkimo Lietuvai meistras, o dar ir premjeru buvo didelės krizės metu. Kita vertus, tada buvo tik viena krizė, kai krizių prie dabartinės konservatorių Vyriausybės - nors vežimu vežk. Taigi nereikia nuvertinti jaunojo Landsbergio, jis turi šansų. Mes tikime tavimi, Gabrieliau. Tikime, kad sugebėsi pridirbti dar daugiau.