Niurnbergas 2: liudija buvęs britų žvalgybos pareigūnas. Prof. V.Katasonovas

Autorius: Algimantas Lebionka Šaltinis: http://lebionka.blogspot.com/2... 2022-02-22 04:05:00, skaitė 497, komentavo 0

Niurnbergas 2: liudija buvęs britų žvalgybos pareigūnas. Prof. V.Katasonovas

"Pandemiją" inicijavo ne Pasaulio sveikatos organizacija, o Londono miestas.

Kaip jau rašiau, vasario mėn. prasidėjo tarptautinis teismo procesas, preliminariai vadinamas Niurnbergas 2. Oficialus jos pavadinimas - Didžioji žiuri. Visuomenės nuomonės teismas (Grand Jury. The Court of Public Opinion).

Teismo posėdį rengia teisininkų grupė, vadovaujama garsaus Vokietijos teisininko daktaro Reinerio Fuellmicho. Proceso tikslas - užkardyti nusikalstamus vyriausybės pareigūnų, tarptautinių organizacijų ir verslininkų veiksmus, įvykdytus prisidengiant "kova su COVID-19 pandemija".

Pirmajame etape nustatyti šeši įtariamieji: Christianas Drostenas, Vokietijos virusologas ir Virusologijos instituto vadovas, Anthony Fauci, JAV prezidento vyriausiasis patarėjas medicinos klausimais ir Nacionalinio alergijos ir infekcinių ligų tyrimų instituto direktorius, Tedrosas Gebreyesusas, PSO vadovas, Billas Gatesas, didžiausio JAV filantropinio fondo vadovas, JAV finansų holdingo bendrovė "BlackRock" ir JAV farmacijos korporacija "Pfizer".

Pirmasis Didžiosios žiuri posėdis įvyko vasario 5 d., o antrasis - vasario 15 d. ir truko daugiau nei šešias valandas. Susitikimo vaizdo įrašą rasite čia.

Pirmasis pranešėjas buvo Alex Thomson iš Jungtinės Karalystės, kuris kalbėjo vasario 15 d. Jo pasisakymai ir atsakymai į klausimus truko apie valandą ir kai kam buvo netikėti. Pirma, B. Thomsonas kalbėjo ne apie mediciną ir "pandemijas", o apie didžiąją pastarojo pusantro šimtmečio politiką. Antra, Alexas Thomsonas yra buvęs britų žvalgybos pareigūnas.

Kalbėtojas prisistatė: "Mano vardas Alexas Thomsonas ir aštuonerius metus dirbau Didžiosios Britanijos ryšių žvalgybos agentūroje GCHQ, kuri yra NSA partnerė. Ten buvau sekretoriumi buvusios Sovietų Sąjungos klausimams ir transkribuodavau perimtą medžiagą visomis kalbomis, įskaitant rusų ir vokiečių. Pastaruoju laikotarpiu taip pat buvau GCHQ tarpdisciplininės cheminių, biologinių, radiologinių ir branduolinių grėsmių grupės narys." B. Thomsonas teigia, kad JAV ir Jungtinės Karalystės anglosaksų žvalgybos ir karinės institucijos labai domėjosi ne tik galimais tiesioginiais masinio naikinimo ginklų panaudojimo padariniais, bet ir tuo, kaip šie ginklai gali būti panaudoti nematomam masiniam poveikiui sveikatai.

Alexas Thomsonas įvardija pagrindinį centrą, kuris sukėlė įvykius kodiniu pavadinimu "pandemija". Ne, tai ne Pasaulio sveikatos organizacija. Tai Londono Sitis. "Teigiu, kad būtent Londono Sitis, britų imperijos finansinė širdis, yra dominuojanti jėga pasaulyje", - sako Alexas Thomsonas. Dabartinis pasaulis pradėjo formuotis apie 1870 m. Jau pusantro šimto metų tęsiasi tai, ką pranešėjas vadina "pasaulio monopolizavimu, kartelizavimu".

"Londono miestas... yra kvadratinė mylia pačiame centre to, kas dabar vadinama Didžiuoju Londonu... Londono miestas vis dar turi [ypatingą] teisinį statusą, atskirai nuo kitų 32 Londono rajonų, ir iš tikrųjų nėra Didžiojo Londono dalis... Jo privilegijos jau buvo įtvirtintos 1215 m. Magna Carta (Didžiojoje laisvių chartijoje). Jos savivalda niekada nebuvo kvestionuojama. Daug kartų savo istorijoje ji turėjo Didžiosios Britanijos karūnos valdžią, taigi ir didelį žemės plotą", - pažymi Tomsonas. Jis atkreipia dėmesį į tai, kad mažai kas atkreipė dėmesį į konstitucinį perversmą Didžiojoje Britanijoje 1870-ųjų pradžioje, kai miestas pagaliau ėmė kontroliuoti karūną (britų monarchus). Tiems, kurie abejoja slapto perversmo faktu, Thomsonas nurodo Walterio Badgerio knygą "Anglijos konstitucija" (1873 m.).

Maždaug nuo 1870 m. miesto finansinis kapitalas įtvirtina savo viešpatavimą pasaulyje. Miestas kontroliuoja ne tik Didžiąją Britaniją, bet ir visą Sandraugą. Konkrečiai Londono miesto valdymo organas yra Slaptoji taryba. Vienas galingiausių Londono Sičio bankų HSBC atsirado dar Kinijos prekybos opiumu laikais. Tiek HSBC, tiek kiti Sičio bankai nuo pat pradžių vertėsi nešvariu verslu, o jų vadovai ir savininkai buvo žinomi nusikaltėliai.

Miesto finansinio kapitalo dominavimas buvo pagrįstas pinigais, skolomis ir nusikalstamos prekybos (opiumu, vergais, ginklais) finansavimu. Tačiau jau tada, Tomsono nuomone, miesto finansų magnatai suprato, kad jų pinigų galia yra ribota laike ir kad jie turi galvoti apie rytojų. Finansinę galią turi pakeisti galia, pagrįsta anglosaksų valdovų mentaliniu pranašumu prieš visas tautas (įskaitant jų pačių), gebėjimu kontroliuoti masių sąmonę, apriboti kitų tautų galimybes pasinaudoti mokslo ir technologijų pažanga.

Anglų rašytojas, dailininkas ir meno teoretikas Johnas Ruskinas (1819-1900) suvaidino ypatingą vaidmenį formuojant Londono, kaip pasaulio centro, psichologiją ir ideologiją. Dėstydamas Oksforde jis iš universiteto katedros skelbė doktriną, kad britų elitas privalo eksportuoti savo pasaulėžiūrą į visas pasaulio šalis. Jo mokinys ir pasekėjas buvo Sesilis Džonas Rodsas (Cecil John Rhodes, 1853-1902), būsimasis britų imperializmo ideologas, kuris pasakiškai praturtėjo Pietų Afrikoje kasdamas deimantus. 1891 m. jis Didžiojoje Britanijoje įkūrė slaptą Apskritojo stalo draugiją, kad parengtų ir įgyvendintų planą, kaip įtvirtinti britų valdžią pasaulyje. Vėliau aplink šį slaptą branduolį buvo įkurtos antrojo rato organizacijos - Apskritojo stalo grupės, apimančios Jungtines Amerikos Valstijas ir septynias kitas šalis. Rodso stipendijų fondas buvo įsteigtas siekiant rengti studentus, galinčius vykdyti Didžiosios Britanijos politiką įvairiose šalyse ir žemynuose. Oksfordo, Kembridžo ir kituose Didžiosios Britanijos universitetuose buvo verbuojami perspektyvūs jaunuoliai. Lordas Arnoldas Toynbee (1889-1975) ir lordas Alfredas Milneris (1854-1925) buvo ištikimi Rhodeso pasekėjai.

Savo pranešime Alexas Thomsonas citavo net profesionaliems istorikams nežinomus šaltinius. Visų pirma jis citavo Cecilio Rhodeso slaptus dienoraščius. Štai viena iš citatų: "Kodėl gi mums neįsteigus slaptos draugijos, kurios tikslas būtų vienas - britų imperijos plėtra ir viso necivilizuoto pasaulio pajungimas britų valdžiai?" ir "atkurti... Jungtines Amerikos Valstijas ir sukurti anglosaksų rasę, priklausančią vienai imperijai". Iš platesnio dienoraščio fragmento konteksto tampa aišku, kad žodžiais "Jungtinių Valstijų atkūrimas" Rhodesas turėjo omenyje iki 1776 m. Naujojo pasaulio, kaip Britų imperijos dalies, statuso atkūrimą.

Štai dar viena ištrauka iš Rodso dienoraščių: "Tikrasis to [slaptos draugijos įkūrimo] tikslas ir paskirtis - išplėsti britų valdžią visame pasaulyje. Britų kolonizuoti visus kraštus, kur pragyvenimo šaltinis yra pasiekiamas energija, darbu ir verslumu, o ypač britų kolonistams užimti visą Afrikos žemyną, Šventąją Žemę, Eufrato slėnį [dabartinį Iraką], Kipro salą ir Kendiją [Kretą], visą Pietų Ameriką, Ramiojo vandenyno salas, kurios iki šiol nepriklausė Didžiajai Britanijai, visą Malajų salyną, priklausantį Kinijai ir Japonijai, ir galutinai atkurti Jungtines Valstijas kaip neatskiriamą Britų imperijos dalį.

Alexo Thomsono nuorodos į amerikiečių bankininko Normano Doddo (1899-1987) raštus yra labai įdomios. 1953 m. Doddas buvo vyriausiasis JAV Kongreso nario Carrollo Reece'o vadovaujamo Specialiojo komiteto neapmokestinamiesiems Amerikos fondams tirti (paprastai vadinamo Reece'o komitetu) tyrėjas. Normanas Doddas turėjo galimybę susipažinti su slaptais dokumentais ir sužinojo daug netikėtumų apie didžiausius Amerikos "labdaros" fondus - Carnegie, Rockefeller, Ford. Šių fondų steigėjai buvo Rodo idėjų pasekėjai, jie kovojo už vieningą anglosaksų imperiją. Kad anglosaksai užkariautų pasaulį, jų nuomone, reikėjo pakeisti kitų necivilizuotų tautų protus. O geriausia priemonė tam galėtų būti karas. Karai buvo ne tik teritorijų užkariavimo priemonė. Rodo pasekėjai manė, kad svarbiau yra psichinis tautų pavergimas. 1909 m. Carnegie fondas, kaip išsiaiškino Normanas Doddas, slapta iškėlė klausimą, kaip įtraukti Jungtines Valstijas į karą. Rokfelerio ir Fordo fondai atliko svarbų vaidmenį rengiantis Antrajam pasauliniam karui ir įtraukiant Jungtines Valstijas į jį. Pasak jų, šis karas turėjo prisidėti prie bendros anglosaksų dvasios ir taikos kūrimo.

Pagrindinė Alexo Thomsono idėja - pusantro šimto metų Londono Sitis yra anglosaksų imperijos, kuri idealiu atveju apimtų visą planetą, sukūrimo ir įgyvendinimo plano rengimo ir įgyvendinimo centras. Iki XX a. pabaigos pagrindinė anglosaksų pasaulinės ekspansijos priemonė buvo Londono Sičio bankų pinigai. Jie rengėsi karams, revoliucijoms, ekonominėms krizėms ir kitiems sukrėtimams. Šie perversmai atnešė neišmatuojamą pelną Sičio bankininkams, tačiau jų pagrindinis tikslas buvo net ne teritoriniai laimėjimai ir pinigai, o žmonių mąstymo keitimas. Anglosaksų elitas turi jaustis aukštesne rase, o likusieji turi būti paversti nežmonėmis. Šiandien senojo tipo teritoriniai užgrobimai pasitraukia į dešimtą planą. Pinigai kaip priemonė - antrajam. Pagrindinė priemonė - bet koks visų tų, kurie nepriklauso pasauliniam elitui, protinio išsivystymo smukdymas. Plačiąja prasme - pakeisti žmonių mąstymą. Pasirodo, tam nebereikia astronominių pinigų sumų. Žmonėms tereikia pažadėti, kad jie gali tapti turtingi, o pinigai turi būti svarbiausias jų tikslas.

Pranešimo pabaigoje, atsakydamas į klausimus, Alexas Thomsonas paaiškino ryšį tarp savo pusantro šimtmečio geopolitinės apžvalgos ir dabartinės situacijos pasaulyje dėl "COVID-19 pandemijos". Atsakymų esmė tokia: "pandemija" yra dūmų uždanga, kuria siekiama pridengti pasaulinės anglosaksų imperijos sukūrimo plano įgyvendinimą, o šis planas gimė XIX a. pabaigoje slaptuose Cecilio Rhodeso apskritojo stalo susitikimuose. XX amžiuje šis planas buvo įgyvendinamas rengiantis karštiems karams, pirmiausia dviem pasauliniams karams, ir juos vykdant. Šiandien prieš žmoniją vyksta nepaskelbtas, bet dar žiauresnis ir niekingesnis karas.

Norėčiau pridurti, kad šis karas yra ne mažiau mirtinas nei du XX a. pasauliniai karai. Apskaičiuota, kad per dvejus "pandemijos kontrolės" metus perteklinis mirtingumas pasaulyje (mirčių skaičiaus perviršis, palyginti su laikotarpiu iki "pandemijos") viršijo 20 mln. žmonių. O mirčių perteklius yra tik ledkalnio viršūnė. Pirma, žmonių, nukentėjusių nuo "skiepų", skaičius pasaulyje skaičiuojamas šimtais milijonų. Antra, "pandemijos" organizatoriams pavyko pasiekti reikšmingų pokyčių daugelio žmonių sąmonėje, kurie skaičiuojami milijardais. "Niurnbergo II" proceso organizatoriai tikisi, kad jiems pavyks sustabdyti šiuos pokyčius.

Šaltinis: https://www.fondsk.ru/news/2022/02/19/njurnberg-2-byvshij-oficer-britanskoj-specsluzhby-daet-pokazanija-55591.html