"Achemos" streiklaužiai ir jų stiliaus ikona – jaunoji milijonierė Viktorija Lubytė

Autorius: Marius Jonaitis Šaltinis: https://www.facebook.com/mariu... 2022-02-13 23:17:00, skaitė 3583, komentavo 7

Besitęsiant Achemos darbininkų streikui verta pasidomėti kas valdo tą įmonę. Pagrindiniu smuiku groja Lidija Lubienė, tačiau po 11-12% akcijų turi ir dvi Lubio dukros.

Viena jų (nuotraukoje matote) - Viktorija Lubytė. Jai dabar 24 metai.

Viktorija Lubytė, milijoniere tapusi, kai sulaukusi 18 metų įgijo teisę disponuoti paveldėtomis daugiau nei 12 proc. „Achemos grupės“ akcijų. V. Lubytei dirbti nereikia – jos turtas kasmet didėja dėl „Achemos grupės“ išmokamų milijoninių dividendų. Turto vertė – 127 mln. eurų (2020 metų pabaigos duomenis, 37 vieta Lietuvos turtingiausiųjų sąraše).

Viktorija gerai leidžia laiką, tą galite pamatyti jos Instagram paskyroje kurioje yra 48 000 sekėjų. Įdomu, ar tarp jų daug Achemos darbininkų? https://www.instagram.com/viktorija_l/?hl=en

Spėju, kad ne. O be reikalo. Kaip mat nustotų tikėti pasakomis apie sunkius įmonei laikus:))

Lubytė taškosi pinigėliais. Dar daugiau, užsienyje pasakoja kaip ji užsiima filantropine veikla. Rūpinasi skriaudžiamais gyvūnėliais ir vaikais iš skurdžių šeimų.

Tačiau Achemos darbininkais ir jų vaikais nesirūpina. Fui jie! Lai draskosi tie darbininkai per kelis darbus šeimos sąskaita.

Viktorija pasakoja spaudai kaip myli Londoną kuriame dažnai lankosi. Kaip ir San Tropezą, Majamį, Kaliforniją ir dar balažin kur. Tačiau Lietuvos nelabai myli. Kruopščiai peržiūrėjau jos instagram nuotraukas ir radau tik vieną nuotrauką iš Lietuvos (Vilniaus). Daryta prieš 6 metus. Kas tada nutiko? Ogi merginai suėjo 18 metų, tad galėjo disponuoti jai priskirtom akcijom bei pretenduoti į dividendus (atvyko susitvarkyti teisinių niaunsų). Kam jiem ta Lietuva? Fui.

2020 metais Achemos akcininkai išsidalino 24 milijonus eurų dividendų.

Babkes kala Lietuvos darbininkai, na o akcininkai tūsinasi užsieniuose.

Ir kai darbininkai neapsikentę vis labiau pingančios jų darbo jėgos eina streikuoti tai koncerno samdyti direktoriai juos apšaukia „nekonstruktyviais“ ir keliančiais „radikalius“ reikalavimus.Hmm, mano kukliu suvokimu yra nekonstruktyvu ir radikalu kai mergiotės, kurios nė piršto nepakrutino įmonėje, valdo tokius milžiniškus, darbininkų sunkiu darbu, uždirbtus turtus.

Vis tik skaudėjo! Po mano vakarykščio jaunosios Lubytės paviešinimo - https://www.facebook.com/marius.../posts/10159573874302170 kaip Viktoria (beveik Secret) leidžia „savo sunkiai uždirbtus“ pinigus į kuriuo kėsinasi niekšai bei tinginiai darbininkai, susvyravo jos Instagram įtakotukės karjera.

Mergaitė savo 48 000 instagramuko profiliuką padarė privatų, tad jos menkai pridengtą šikniuką matys tik išrinktieji! O aš buvau užblokuotas, kad nematyčiau naujųjų buržujų šoping-traveling and f**king

O Achemos grupės darbininkai gali bandyti dalyvauti loterijoje ir siekti tapti Viktorijos sekėjais instagram! Laimingieji matys kaip panikė keliauja, prekinasi bei linksminasi pasinaudojusi jų darbo vaisiais.

https://www.instagram.com/viktorija_l/?hl=en

Ypač tą turi daryti durneliai streiklaužiai kurie vardan momentinio uždarbio aukoja tiek savo tiek ir kolegų gerbūvį.

But who cares? Just smile and take fun!


Po sunkaus darbo – pelnytas atlygis. Atia, mažučiai!