Kas vakarą Lietuvą, jos verslą, politiką ir žmonių gyvenimus apgaubia didelė, smirdinti konservatoriška 3,14zda

Autorius: Algimantas Rusteika Šaltinis: https://www.facebook.com/algim... 2022-02-08 16:54:00, skaitė 881, komentavo 11

Kas vakarą Lietuvą, jos verslą, politiką ir žmonių gyvenimus apgaubia didelė, smirdinti konservatoriška 3,14zda

Kas vakarą gerai įsiklausykit ir išgirsit, kaip bjauriai šliurpsėdama Lietuvą, jos verslą, politiką ir žmonių gyvenimus apgaubia didelė, smirdinti konservatoriška 3,14zda. Investicijos ir tiekimai stoja, įmonės bėga į užsienį, geležinkeliai ir uostas tampa nuostolingais, pradeda atleisti darbuotojus - grandininė reakcija prasideda. Volas vėl pervažiuos per tūkstančių žmonių ir šeimų likimus, bet argi manot, kad kam tas rezervato kontoroje rūpi?

Ir tai tik pradžia, nes šios bukalaurų šiukšlės net nemano ką nors keisti ir nors vieną savo pridirbtą nesąmonę atitaisyti - jie, kaip ir TSKP CK, neklysta niekada ir pasirinktu valstybės naikinimo keliu eis iki pergalės. Artėjančios geopolitinės audros ir trilijonų tuščių pinigų sukeltos pasaulinės krizės, kurių neišvengiamumo beveik niekas nebeneigia, akivaizdoje tai, šiukšlių žodžiais tariant, "geriausia, kas galėjo ištikti Lietuvą".

Kas bus, žlungančios imperijos provincijoje pritrūkus pinigų visuomenės apgaudinėjimo ir visuotinio vogimo mechanizmams suktis? Per šios dienos TV jau prasidėjo parengiamasis informacinis protų 3,14simas. Bukalaurinės žmogos ištrauks seną, gerą, užingridų nuzulintą iki koktumo plokštelę, kurią dabar suks, "kol po trijų metų galėsit išsirinkti geresnius".

Taip taip, jie "kovos su šešėliu". Jau kažkokia apvytusi VMI madam net konkrečiai įvardijo - garažėliai, turgūs, kioskeliai, smulkios įmonės, TV ekranams rodant bobutę prie turgaus pardavinėjant kažkokias žoleles - štai jie, tikrieji valstybės priešai! Visi tie, kurie dar nesubankrutinti monopolijų, kurie dar nepabėgo ir be kelių nusuktų nuo sanitarinio-policinio režimo eurų neišgyventų ir papildytų pašalpinių gretas.

Tai jiems išgaudyti ir likviduoti numatyta ištisa programa iki 2030 metų, kuri kainuos keliskart daugiau, negu duos pajamų. Bukalaurai dar apmokestins jų senus opelius ir golfus, kad susimokėję keliskart padidėjusias elektros ir šildymo kainas būtų dar laimingesni ir nevažinėtų kur nereikia. Ir jei išorinis okupantas kasmet statė mokyklas ir ligonines, tai vidinis okupantas kasmet uždarinės mokyklas ir ligonines, ir - kaip netikėta! - tai ne sutaupys, o kainuos 800 milijonų. Ir viskas tik brangių Lietuvos žmonių gerovei!

Nesijaudinkit, niekas austėjos bizniukų, parduodant milijoninį sklypą už vieną eurą ir nusukant mokesčius, maksimų, minimų ir kitų monopolistų, įregistravusių verslus neapmokestinamuose rojuose, interesų nepalies. Ir kontrabanda plauks kaip plaukusi šimtais milijonų, nuo 2019 metų jos mastas padidėjo 3 (taip, TRIS) kartus ir toliau auga, o muitinės rengeno aparatas Kenoje kaip sugedo 2016 metais, taip iki šiol taisomas ir naujo niekas nenuperka - o kam? Ir viešieji pirkimai centre ir kiekviename rajonėlyje, kur išplaunami milijonų milijonai, ir šimtai NVO biudžeto erkių prie ministerijų - ten visi mokesčiai sumokami ir valstybė klesti!

Ar kam nors, išskyrus kelis tūkstančius mitinguotojų ar pasišventėlius palapinėse, šios valstybės likimas dar rūpi? Politinės klasės seniai nebėra, pilietinė visuomenė sunaikinta ir supriešinta, žvaigždutės plastmasinėmis šypsenomis ir gyvieji numirėliai ekranuose meluos, šoks ir dainuos daineles maro metu. Ėriukų tylėjimas tvarto gilumoj yra mūsų kalba ir viltis, kad ne mane šiandien išsives, ar ne? Nes taip gyventi verta!