Aurimas Guoga: Kodėl atšaukė paklusnumą?

Autorius: Aurimas Guoga Šaltinis: https://minfo.lt/aktualijos/st... 2022-02-08 03:03:00, skaitė 401, komentavo 2

Aurimas Guoga: Kodėl atšaukė paklusnumą?

Taigi, dėl ko toks staigus ir netikėtas persivertimas?

Visi kaip vienas kurie mėgino paaiškinti stebuklingą Pišo pasikeitimą aiškino artėjančiu Konstitucinio teismo nagrinėjimu. Neva teisėjai būtų paskelbę, jog paklusnumas neteisėtas.

Aš turiu problemų su šia versija. Kas jums sakė, kad nutarimas būtinai būtų Pišui nepalankus? Nejau negirdėjote, kad KT tarnauja kuoktservatoriams? Tai kodėl šį kartą turėjo teisti sąžiningai?

Be to, Pišas po nepalankaus sprendimo galėjo paprasčiausiai pareikšti, kad Konstitucinis teismas tapęs Sveikatos teisės instituto padaliniu ir kad ji neleis trukdyti teisėjams jai toliau gelbėti gyvybes.

Mano versija, kad tai susiję su dviem kitomis aplinkybėmis.

Pirma, neseniai paklusnumas, o taip pat ir antsnukiai, atšaukti Jungtinėje Karalystėje. Kokia priežastis? Turbūt ne paskutinę vietą suvaidino gausaus nukentėjusių nuo susileidimo žmonių ieškinys teismui, kur jie prašė pasidomėti ar masinis žmonių nuodijimas "vakcinomis" nėra nusikalstama veika.

Po šito Britanijoje nuodijimo centrai buvo mikliai uždaryti, antsnukiai nebeprivalomi. Dar po kelių dienų tai padarė Danija. Tik po to Pišas. Taigi jis ir vėl nieko neimprovizuoja.

Antra aplinkybė. Niekas į susileidimo centrus nebevaikšto. Prieš jų uždarymą visoje Lietuvoje suleisdavo 100 - 200 dozių per dieną, o norinčių gauti pirmąją tai reikėdavo laukti vieno kelias dienas. Atkreipkite dėmesį: tai ne vieno nuodijimo centro, o visos šalies mastu.

Jeigu tokie popieriai, koronos afera būtinai tapo nuostolinga. Tokios pajamos palyginti su kiek reikia išleisti politikams, propagandistams, gydytojams ir "ekspertams" - gyvas nuostolis.

Sugretinkite tai su pirmuoju argumentu, t.y. kad gresia kaltinimai nusikaltimais žmogiškumui, ir galime suprasti kodėl Pišo užsakovai nutarė visa tai paskubomis parišti.

Jei taip, farmamafininkai skubiai susirinko manatkes ir paliko Pišą žinotis.