Šiaulių policijos apklausa dėl „neteisėto“ referendumo parašų rinkimo ir filmavimo

Autorius: BūkimeVieningi.lt Šaltinis: https://bukimevieningi.lt/siau... 2022-02-04 04:50:00, skaitė 604, komentavo 23

Šiaulių policijos apklausa dėl „neteisėto“ referendumo parašų rinkimo ir filmavimo

2022 01 12

Šiauliuose yra toks prekybos centras „Bruklinas“, o jame dirba referendumininkų „siaubas“ – vadybininkė Jurga Norvaišienė. Ši ponia visomis išgalėmis bandė trukdyti rinkti parašus privalomajam referendumui dėl 100 000 parašų kartelės sumažinimo. Šiauliečiai, renkantys parašus, šalia šio prekybos centro esančią aikštelę apvažiuoja, nes žino, kad iš jos bus išprašyti.

Su tokiais ponios savivaliavimais nesutiko parašus renkantis Vaidas Žemaitis Lekstutis ir jo komanda. Atvykę į šią aikštelę, jie sulaukė „Bruklino administratorės“ (bent taip save ji prisistatė), kuri bandė išvyti lauk parašų rinkėjus iš viešos automobilių stovėjimo aikštelės. Iš pradžių bandė išprašyti pati, paskui atsiuntė apsauginį ir galiausiai iškvietė policiją. Tuomet visais būdais bandė įtikinti atvykusius pareigūnus išvyti lauk parašų rinkėjus… Kaip visa tai vyko, pamatysite žemiau esančiame vaizdo reportaže.

2022 02 03

Po kurio laiko Vaidas sulaukė skambučio iš Šiaulių policijos, nes ta pati ponia Jurga Norvaišienė, pasirodo, parašė pareiškimą, kuriame pareiškė, kad Vaidas aikštelėje elgėsi neadekvačiai, neteisėtai rinko parašus (nesuderinus su ja) ir ją filmavo. Kaip viskas vyko policijoje, kviečiame pažiūrėti vaizdo reportažą.

BV inf.