Senatoriaus Rono Johnsono apskritojo stalo diskusija apie skiepų poveikį. Prof.V.Katasonovas

Autorius: Algimantas Lebionka Šaltinis: http://lebionka.blogspot.com/2... 2022-02-01 15:49:00, skaitė 457, komentavo 0

Senatoriaus Rono Johnsono apskritojo stalo diskusija apie skiepų poveikį. Prof.V.Katasonovas

JAV kariuomenės sveikatos priežiūros pareigūnų teigimu.

2022 m. sausio 25 d. įvyko apskritojo stalo diskusija apie COVID-19 vakcinas, kurią surengė Viskonsino senatorius Ronas Johnsonas. Tarp dalyvių buvo tokie gerbiami medicinos ekspertai kaip kardiologas daktaras Peteris McCulloughas, daktaras Pierre'as Corey iš "Front Line COVID-19 Critical Care Alliance" (FLCCC Alliance), mRNA vakcinos technologijos kūrėjas daktaras Robertas Malone'as. Kalbėjo žymus teisininkas Tomas Renzas, kuris veda bylą prieš federalines valdžios institucijas dėl duomenų apie kovido vakcinacijos poveikio JAV klastojimą.

AVvXsEgTXXC_tsuKPQ1dHlnk2HYjPLmXQWUG5oV5AqZnzUaeaURM8x1utVsfzx6jNHjml5QCqOVxcJhoU33FYN9_yl5widfA1Y362wYvRim8xPe5KSxwHiiIGIk9FHnbhi3BAPN4j9mmMQA7u6dQQ2uryOUnpNMO7wuy1E5u7gqbKMrU7CHrXutUyokTmnEF=w520-h314
Ronas Johnsonas. Nuotrauka: commdiginews.com

Senatorius pakvietė dalyvauti apskritojo stalo diskusijoje JAV ligų kontrolės ir prevencijos centro (CDC) direktorę Dr. Rochelle Walenski, Baltųjų rūmų vyriausiąjį patarėją medicinos klausimais Dr. Anthony Fauci, laikinai einančią FDA (Maisto ir vaistų administracijos) direktorės pareigas Dr. Janet Woodcock, "Pfizer" generalinį direktorių Dr. Albert Burle ir "Moderna" generalinį direktorių Stefan Buncel. Visi penki atsisakė dalyvauti.

Sensacinga buvo Tomo Renco paskelbta informacija. Šią informaciją jis gavo iš trijų JAV gynybos departamento medikų. Advokatas nurodė savo šaltinių, kurie su tuo sutiko, pavardes. Tai pulkininkė leitenantė daktarė Theresa Long, daktaras Samuelis Sigoloffas ir oro pajėgų chirurgas pulkininkas leitenantas daktaras Peteris Chambersas. Advokatas, kalbėdamas apie senatorių Roną Johnsoną, sakė, kad, pirma, šie medikai yra pasirengę patvirtinti savo parodymus prisiekę; antra, remdamasis pateikta informacija, jis parengs ieškinį federalinėms institucijoms.

Dr. Teresa Long pranešė, kad tikrino pilotų sveikatą. Jos teigimu, po skiepų pilotai patiria širdies sutrikimų ir lėtinio nuovargio sindromą. Tai pražūtinga pilotams ir visiems lėktuve esantiems žmonėms. M. Long kreipėsi į vadovybę, kad įspėtų apie pavojų pilotų sveikatai ir gyvybei, ir siūlė bent jau informuoti skiepijamus asmenis apie skiepų riziką, tačiau visi jos raginimai buvo ignoruojami.

Thomas Renzas atskleidė Pentagono projekto "Salus" duomenis. Projekto metu buvo renkami duomenys apie kariuomenės pensininkus - vyresnius nei 65 metų amžiaus žmones, kurie buvo paskiepyti nuo kovidų; 2021 m. rugsėjo pabaigoje jų buvo 5,6 mln. Ataskaitoje nurodoma, kad per vieną rugsėjo savaitę 71 proc. naujų kovidų atvejų ir 60 proc. hospitalizacijų, kuriose buvo diagnozuotas COVID-19, buvo tarp visiškai paskiepytų asmenų. Tomas Renzas mums priminė: Bideno administracijos pareigūnai teigė, kad kilo "neskiepytų žmonių pandemija", tačiau dokumentai rodo ką kita.

Apskritojo stalo dalyvius ir stebėtojus sudomino duomenys apie šalutinį skiepų poveikį, kuriuos Renzui pateikė informatoriai. Jei 2020 m. skundų dėl neurologinių ligų skaičius buvo 82 000, 2921 m. jis išaugo iki 863 000.

Vėžio atvejų skaičius išaugo 300 proc. Nuo penkerių metų vidurkio (2016-2020 m.), kuris buvo 38 700 per metus, per pirmuosius 10 2021 m. mėnesius jis išaugo iki 114 645. Šie skaičiai atkreipė ekspertų dėmesį, nes manoma, kad JAV Sveikatos ir žmogaus teisių departamento sukurta VAERS sistema neatspindi tikrojo neigiamo kovidinių vakcinų poveikio masto. O karinės medicinos duomenys pateikia visą, nesumeluotą vaizdą: vos per vienerius skiepijimo metus (net ne per visus metus) sergamumas vėžiu padidėjo tris kartus.

Trys karo medikai, nusprendę paskelbti duomenis apie skiepų poveikį kariams, teigia, kad juos labai nustebino aukščiausios JAV ginkluotųjų pajėgų vadovybės pozicija. Juk tai ne tik medicininis, bet ir karinio saugumo klausimas. Advokatas Tomas Renzas atvirai pareiškė, kad gynybos sekretoriaus Lloydo Austino veiksmai, kuriais jis verčia kariškius skiepytis, yra nusikaltimas.

Pabandykime pritaikyti sausio 25 d. apskritojo stalo diskusijoje pateiktus statistinius duomenis, kad įvertintume vakcinacijos poveikį visame pasaulyje. Skaičiavimams imkime konservatyvų variantą, kad vėžio atvejų skaičius per metus padidės 500 proc. ("vėžio multiplikatorius"). Toliau panagrinėkime pasaulinius sergamumo ir mirtingumo nuo vėžio duomenis, pateiktus tyrime "Pasaulinė vėžio statistika 2020". Ją parengė Amerikos vėžio draugijos ir Tarptautinės vėžio tyrimų agentūros ekspertai. Darbe analizuojamas sergamumas ir mirtingumas nuo 36 vėžinių susirgimų 185 šalyse. Tyrimo duomenimis, 2020 m. pasaulyje bus užregistruota apie 19,3 mln. naujų vėžio atvejų ir beveik 10 mln. mirčių nuo vėžio. Nustatytas statistinis ryšys: mirčių skaičius sudaro apie 50 % vėžio atvejų skaičiaus.

Dar neturime duomenų apie praėjusių metų sergamumo ir mirtingumo nuo vėžio statistiką. Galima daryti prielaidą, kad 2021 m. duomenys viršys 2020 m. duomenis dėl "skiepijimo faktoriaus". Tačiau vėl pasirinkime konservatyvų variantą ir darykime prielaidą, kad skaičiai nepasikeitė. "Bazinį" metinį susirgimų skaičių (19,3 mln.) padauginkime iš 5 ("vėžio susirgimų multiplikatorius"). Gauname 96,5 mln. atvejų. Tačiau kadangi praėjusių metų pabaigoje pasaulyje visiškai arba iš dalies paskiepytų žmonių buvo tik pusė šio skaičiaus, šį skaičių dalijame iš dviejų. Gauname, kad kasmet pasaulyje bus 48,25 mln. vėžio susirgimo atvejų po vakcinacijos. O atsižvelgiant į tai, kad mirtingumas sudaro apie pusę visų atvejų (Tarptautinės vėžio tyrimų agentūros skaičiavimai), gauname, kad mirčių nuo vėžio skaičius bus 24 mln. Atsižvelgiant į tai, kad bazinis metinis mirtingumas nuo vėžio yra 10 mln., gauname, kad "perteklinis mirtingumas" (mirčių nuo vėžio padidėjimas) gali siekti 14 mln. atvejų visame pasaulyje. 2,4 karto per vienerius metus!

Suprantu, kad mano skaičiavimai yra nepatikimi, tačiau jie taip pat parodo katastrofos mastą.

Senatoriaus Rono Johnsono apskritojo stalo metu nebuvo pateikta jokių duomenų apie "vakcinos faktoriaus" poveikį sergamumui ir mirtingumui nuo širdies ir kraujagyslių ligų (bent jau žiniasklaidoje šia tema nebuvo jokios informacijos). Būtent šios ligos užima pirmąsias vietas pasaulio mirtingumo statistikoje. Amerikos širdies asociacija (AHA) išsamiai įvertino "skiepijimo faktoriaus" poveikį sergamumui ir mirtingumui nuo širdies ir kraujagyslių ligų. Dr. Stevenas Gundry, šios asociacijos narys, kalbėdamas 2021 m. lapkričio 12-14 d. Bostone vykusiame AHA susitikime, teigė, kad mRNA vakcinos daugiau nei dvigubai padidina širdies priepuolio riziką per penkerius metus nuo antrojo skiepo.

Kariuomenės medikai orientuojasi į paskiepytus kariškius, o civiliai medikai - į paskiepytus sportininkus (apie futbolo žvaigždžių mirtis žiniasklaida praneša beveik kasdien). AHA prognozuoja, kad 2022 m. vietoj 8,9 mln. mirčių nuo širdies ir kraujagyslių ligų per metus (PSO 2020 m. duomenys), mirčių nuo širdies ir kraujagyslių ligų skaičius padidės. (PSO duomenimis, 2020 m.), jų bus 71,2 mln.!

Norėčiau priminti, kad, PSO duomenimis, 2020 m. pabaigoje pasaulyje dėl įvairiausių priežasčių (ne tik ligų, bet ir nelaimingų atsitikimų, savižudybių ir kt.) mirė apie 58 mln. žmonių. Pasirodo, kad 2022 m. mirtingumo nuo širdies ir kraujagyslių ligų perviršis gali viršyti bendrą 2020 m. mirtingumą pasaulyje! Jei prie to pridėsime perteklinį mirtingumą nuo vėžio (mano skaičiavimais, 14 mln.) ir apskaičiuosime perteklinį mirtingumą nuo kitų ligų, tai 2022 m. žmonija dėl vakcinacijos gali patirti tokių nuostolių kaip niekada istorijoje.