Vytautas Landsbergis ir mėšlas

Autorius: Anonimusas Šaltinis: https://www.ziniuradijas.lt/la... 2022-02-01 14:16:00, skaitė 527, komentavo 4

Vytautas Landsbergis ir mėšlas

Pasimėgaukime šitomis įdomiomis patriarxo įžvalgomis.

Vytautas Landsbergis:

Dezinformacijos tikslas yra pavergti tavo protą. Paversti tave kvailiu. Tikinčiu, svarstančiu mėšlą.

Ar tikrai tai visai meslas? O gal ten yra gabalėlių, kuriuos galima išrinkti ir valgyti?

Guliverio kelionėse yra viena iš kelionių į skraidančią salą. Ir aš atsimenu ten aprašytą mokslo akademiją. Ir toje mokslo akademijoje – ypatingas skyrius mokslininkų, kurie tyrinėja mėšlą, ir jiems iš viešųjų išviečių miesto, kasdien atveža dvi statines, ir jie nagrinėja, tyrinėja ir išrenka mažus gabalėlius, kuriuos galima dar kartą valgyti.

Mes neturime pasimesti dezinformacijoje. Mes ją turime padėti į šalį ir net nenagrinėti.

Kam peckiotis rankas su mėšluotu popieriumi? Tau atnešė kokius laikraščius, ar tenai Rusijos oficialių kanalų pranešimus ir tu imi į rankas ir tepliojiesi ir dar teplioji savo samonę. Pasaugok ją!

Turėjau tokią idėją, kvalifikuoti, sukurti instituciją, kuri įgaliota kvalifikuoti, duoti savo verdiktą, tam tikroms programoms ar tam tikriems kanalams, ir ant kiekvieno uždėti perspėjimą - Kremliaus mėšlas, ir kad žmogus matytų – dabar jį maitina Kremliaus mėšlu.

Durnalistė: Na išties įdomu jūsų klausytis, bet laidai skirtas laikas baigėsi. Dėkoju jums dar kartą, kad atvykote pas mus į studiją. Šiandieną mūsų svečias buvo profesorius Vytautas Landsbergis. https://www.ziniuradijas.lt/laidos/greiti-pietus/ar-esame-sekmes-valstybe