Nor-Sultano miestas - masonų sostinė. Dievo pirštas Kazachstanui už velnio garbinimą

Autorius: Algimantas Lebionka Šaltinis: http://lebionka.blogspot.com/2... 2022-01-26 16:41:00, skaitė 550, komentavo 2

Nor-Sultano miestas - masonų sostinė. Dievo pirštas Kazachstanui už velnio garbinimą

Pirmąją savaitę po Naujųjų prasidėjo revoliucija Kazachstane. Sukilimas vyko daugelyje Kazachstano miestų ir pareikalavo dešimčių žmonių aukų: kaliems pareigūnams buvo nupjautos galvos. Sukilėliai niokojo valstybinius pastatus, policijos nuovadas, ginklų parduotuves. Jie užiminėjo strateginius objektus: oro uostus, geležinkelio stotis, bankus. Padėtį pavyko stabilizuoti sausio 9 d. įvedus Rusijos, Baltarusijos, Armėnijos ir kitų Kolektyvinio saugumo sutarties organizacijos KSSO (rus. ОРГАНИЗА́ЦИЯ ДОГОВО́РА О КОЛЛЕКТИ́ВНОЙ БЕЗОПА́СНОСТИ) šalių karines pajėgas. Jos į Kazachstaną atvyko Kazachstano prezidento Kasimo-Jomarto Tokajevo prašymu ir apsaugojo svarbiausius Kazachstano valstybinius ir strateginius objektus, padėjo Kazachstano pusei palaikyti teisėtvarką.

Sausio 11 d. Kazachstano prezidentas Kasym-Jomartas Tokajevas paskelbė apie KSSO misijos pabaigą ir pajėgų išvedimą. Nuo taikos palaikymo pajėgų dislokavimo iki pranešimo apie misijos pabaigą praėjo tik keturios dienos. Prezidento pranešime buvo sakoma, kad taikos palaikymo misija Kazachstane sėkmingai baigta, o karių išvedimas prasidės sausio 13 d. Jis truks ne ilgiau kaip 10 dienų (1).

AVvXsEifObrxsOEEIdZ0XcjWzpdH7VfRH7jeneWyYZNi5UzqKsHizzQWIoD6e-igLv_6cgzKZ7i5MQnabLNwUk3oo_E_CUAjpqvVPAJ39EnwGwN58NF5PPs_XfSx9ZKDgjSalbTfOpY7k8HDwjzwXWD6s4kk1QDuOj2cVB4b04jcGbEzMcNGFmxg-7L2mXL8=w489-h335

Dabar žinoma, kad „spalvotoje revoliucijoje“ dalyvavo ne tik valdžia nepatenkinti kazachai, bet ir iš užsienio atvykę profesionalūs teroristai, praėję pasirengimą Sirijoje, Irake, Afganistane. Buvo čia teroristų ir iš Kinijos uigūrų autonominio regiono. Uigūrai gyvena ir Kazachstane.

Pranešama, kad tarp žuvusiųjų yra 19 policininkų ir karių, o iš viso per susirėmimus Kazachstane žuvo 225 žmonės. Kaip nurodė respublikos generalinė prokuratūra, kai kurie žuvusieji buvo "ginkluoti banditai, dalyvavę teroristiniuose išpuoliuose, užpuolę pastatus ir teisėsaugos pareigūnus (2).

Iki šios dienos nustatytos 4578 aukos, iš kurių 4353 buvo sužeisti, įskaitant 3393 saugumo tarnybų narius. Tuo metu, kai buvo paskelbta nepaprastoji padėtis, į šalies morgus buvo atvežti 225 žuvusieji."

AVvXsEhxdlWokPQf9QB4K0lgrX6L_QG4Vjl90JnSlGz-6BzETL4PesV9C750mQqjUjQ2cuM7beRBDDo7v7qY-hCG6-zdtLL8snX5TEzwHbJdnts8QvG1YuubXx5bYSE1yX_msed3CccJAaxizLMYk9puZWfd6ptA_-9WseDERQTENi6UF_QfM13r3w_qtVKh=w552-h335

Kokia velniava vyko Kazachstane?

Sukilimo priežasčių daug: Vakarų noras sutrukdyti Kinijos "Šilko keliui" į Europą, Kazachstano uranas, nafta, dujos ir gausybė kitų iškasenų, noras pakiaulinti Rusijai.

Nursultanas Nazarbajevas vadovavo Kazachstanui daugiau kaip 30 metų ir net 2019 m., atsistatydinęs iš prezidento posto, iki 2022 sausio sukilimo jis vadovavo šalies Saugumo tarybai, partijai "Nur Otan" ir Kazachstano liaudies asamblėjai. Į valdžią ir valstybinių bendrovių valdybas jis atvedė dukterį, kitus gimines, prisivogė milijardinį turtą.

Pagrindinė sukilimo Kazachstane priežastis, manau, yra tai, kad Ilgametis Kazachstano vadovas, uzurpavo visą valdžią šalyje, alino gyventojus, o sostinę jis pavertė tarptautine satanistų-masonų irštva.

Netruko laukti Dievo piršto.

Astana - naujoji masonų sostinėNor-Sultano miesto pastatai rodo okultinę N. Nazarbajevo ir už jo stovinčių asmenų idėją (3). 


Astanos herbo monograma stebėtinai tiksliai atkartoja masonų garbinamo demono Bafometo galvos kontūrus


Normanas Fosteris. Naujasis daktaras Frankenšteinas ir jo sukurtos stiklinės pabaisos, beveidė naujojo globalizuoto vergų pasaulio architektūra

Straipsnyje rašoma (3):

Astanos naujosios architektūros apžvalgą pradėkime nuo piramidės formos Taikos ir harmonijos rūmų. Taikos piramidės apačioje yra 61,80339887 m kraštinės ir 61,80339887 m aukščio aikštė.

Normanas Fosteris teigė, kad pastate nėra jokių atpažįstamų religinių simbolių, o tai leidžia darniai sujungti religijas. Iš tikrųjų piramidė yra okultinės religijos - Saulės kulto - šventykla. Ji įkūnija įšventintųjų žinias ir masių neišmanymą. Šiandieninis elitas, įšventintas į okultizmą (satanizmą), naudoja piramidę kaip savo galios šiuolaikiniame pasaulyje simbolį.


Pasaulinės vyriausybės salė piramidės viršuje

Šioje chasidų Tanioje taip pat sakoma: "Nežydų sielos yra kilusios iš kitų, visiškai nešvarių "klipatų", kurie neturi jokio gėrio... Ir visą gėrį, kurį daro pagonys, jie daro tik sau. Ir kaip Gmaroje komentuojamas posakis "Tautų gailestingumas yra nuodėmė": "Visi teisingi ir gailestingi pasaulio tautų darbai daromi tik iš tuštybės" (Šneur-Zalmanas, rabinas iš Liados miesto. Likutei Amarim (Tania) / Redagavo profesorius G. Branoveris. Jeruzalė, 1999 m. С. 45).

Chabado sekta taip sustiprėjo, kad net paskyrė savo prezidentą vadovauti šaliai JAV. Primenu, kad Trumpo svainis ir dukra yra Chabado nariai. Taigi pagalvokite, ką jie ruošia žmonijai tokiomis sąvokomis. Jų Vakarų judaizmo broliai talmudistai šiuo požiūriu ne ką geresni, sprendžiant iš jų religiją tyrinėjančių straipsnių.

Beje, Astanoje yra didžiausia sinagoga visoje Vidurinėje Azijoje.

Ištarės ženklą, kaip jau minėta, sudaro aštuonkampė žvaigždė su apskritimu arba be jo. Deivės įsikūnijimas yra Veneros planeta. Ištar yra ta pati Babilono paleistuvė, dangiškoji paleistuvė. Ji turėjo androginiškų bruožų (ir vyriškų, ir moteriškų vienu metu), globojo prostitutes, heteras ir homoseksualus, plačiąja prasme - ištvirkimą, geismą ir draudžiamus malonumus. Pasak mitologijos, akkadų Ištar (šumerų Inana) yra dievo Baalo (Baalo) sugyventinė, šėtono bendravardė.

image.png

Ištar taip pat buvo vaisingumo globėja. Du kartus per metus, per pavasario ir rudens saulėgrįžą bei į sostą įžengus naujam valdovui, buvo atliekamas specialus ritualas. Pasak klinajinio rašto tekstų, Inana šią valandą ragino "suarti savo krūtinę", kad aplink ją augtų aukšta žolė, o šalia jos vešliai žydėtų sodai. Taip Ištar padovanojo karaliui ilgą ir garbingą valdymą, padaugino jo turtus ir užtikrino gausų derlių.

Šią tarnystę deivei lydėjo orgijos. Istorikų teigimu, jos garbei taip pat buvo vykdoma religinė prostitucija. Garbindamos deivę moterys kartą gyvenime atsiduodavo pirmam pasitaikiusiam vyrui, kuris už tai atsilygindavo atnešdamas išmaldą į šventyklą.

Šventajame Rašte sakoma: "O žvėris, kuris buvo ir kurio nėra, yra aštuntasis, septynių skaičiaus ir eis į pražūtį. (Apr 17, 11) Manau, kad oktagrama yra būsimos žvėries karalystės - aštuntosios Antikristo karalystės - simbolis.

image.png

XX a. pradžioje daugelis masonų nustojo slėpti savo kilmę iš judaizmo. Štai žydų masonas Gustavas Karnelis 1902 m. šventiniame pranešime B'nai B'rith ordinui rašė:

"Laisvųjų mūrininkų idėjos atėjo iš judaizmo. Jų įkūrėjas buvo didysis karalius Saliamonas, kuris, numatydamas didelį Izraelio klestėjimą, svarbiausią apeigų dalį sukūrė statydamas Saliamono šventyklą. Žodžiai ir pavadinimai taip pat dažniausiai perimti iš žydų.

image.png

image.png

image.png

image.png

Panašūs teismai jau įsteigti Singapūre, Honkonge, Dubajuje, Abu Dabyje ir Katare. Tai jau visiška kolonizacija. Ką Anglijos teisė, musulmoniškoje šalyje teisėjai turėtų vadovautis islamo taisyklėmis, o ne užsieniečių įstatymais.

image.png

Nuoroda:

1.https://www.rbc.ru/politics/11/01/2022/61dd162f9a794783f88c7571

2.https://www.gazeta.ru/politics/2022/01/15/14422453.shtml

3.https://pobasenki.ru/biblioteka/mirovaya-zakulisa/astana-novaya-masonskaya-stolitsa.html

4.https://pobasenki.ru/biblioteka/mirovaya-zakulisa/proekt-antihrist-o-kontse-vremyon.html