Algimantas Rusteika: Visiems iki vieno paaiškėjo, kad politinės valios priverstiniam skiepyjimui net medikams nėra ir nebebus

Autorius: Algimantas Rusteika Šaltinis: https://minfo.lt/aktualijos/st... 2022-01-25 20:19:00, skaitė 697, komentavo 5

Algimantas Rusteika: Visiems iki vieno paaiškėjo, kad politinės valios priverstiniam skiepyjimui net medikams nėra ir nebebus

Visiems iki vieno paaiškėjo, kad politinės valios priverstiniam skiepyjimui net medikams nėra ir nebebus, ką bekalbėt apie "visą populiaciją". Iki šiol ignoruota ir patyčiomis apipilstoma visuomenė, tylioji nepolitizuota medikų, seniai supratusių kas vyksta, bendruomenė atsitiesia ir netylės. Artėjant "galimybių paso" svarstymui Konstituciniame Teisme, vis labiau dėl pandeminių idiotizmų svyruojant prezidentūrai ore pakibo atsakomybės klausimas.

Vakar praktiškai visi iki vieno "nepriklausomi" ekspertai, vykdę ilgalaikį politinį užsakymą nepaliaujamai gąsdinti visuomenę ir "profesionaliai" siūlyti vis naujas piliečių diskriminavimo formas, viešai staiga ėmė abejoti "pandemijos suvaldymu" ir "galimybių paso" galimybėmis.

Žiurkės bėga iš skęstančio laivo. Niekaip, jokiomis manipuliacijomis nebepavyksta paslėpti statistikos, vienareikšmiškai rodančios "pasaulinės pandemijos suvaldymo" virtimą pasauline farmacijos korporacijų kova su sloga. 

SAM puslapyje visa Lietuva juoduoja, "atvejų" skaičiai šauna į padanges. Tačiau tam, kad visuomenė nepastebėtų, jog jokios grėsmės sveikatos apsaugos sistemai nėra ir skaičiai atrodytų baisūs, iš puslapio pašalinta didžioji dalis ligoninių pajėgumo informacijos. Turėdamas išsisaugojęs anksčiau dar skelbtus šiuos duomenis tiesiog palyginsiu skaičius.

Iš pateiktos statistikos sausio 21 d. matyti, kad užimtos 982 COVID-19 skirtų lovos (be RITS, t.y. be reanimacijos ir intensyvios terapijos). O kiek tų lovų išviso - neskelbiama. Pažiūrėjus anksčiau dar neslėptus skaičius sužinome, kad jų 1403 ir jokios tragedijos per šį "rekordinį atvejų šuolį" nėra. Analogiškai užimta: lovų su deguonies tiekimu 907 iš 1266, RITS lovų su DVP aparatais 58 iš 191, užimta High-flow deguonies sistemų 27 iš 98.

Vienintelis ligoninių pajėgumų skaičius, kuris dar pateikiamas - RITS COVID-19 skirtos lovos. Nurodoma jų kritinė riba 240, tačiau užimta tik 91. Visi šie skaičiai aiškiai rodo, kad didžiuliais mastais augant "atvejų" skaičiui, ligoninių apkrovimas nedidėja, o imant procentais nuo nustatytų viruso nešiotojų skaičiaus - tokiu pat didžiuliu greičiu mažėja hospitalizacijos laipsnis.

Ir tai nenuostabu. Per paskutines 7 dienas iš atliktų antikūnų imuniteto tyrimų 86 procentai yra teigiami, t.y. praktiškai didžioji visuomenės dalis yra koronavirusą turėję organizme ir simptomiškai ar be simptomų persirgę. Naujų virusų buvimas turinčio imunitetą žmogaus noriaryklėje yra normalus reiškinys ir po privalomų ir brangių PGR tyrimų nustačius šį faktą visiškai nereiškia, kad jis yra ligonis.

PGR testų 33 proc. jau yra teigiami, t.y. kas trečias žmogus yra viruso nešiotojas. Esant tokiam omicron atmainos plitimo greičiui, kurį dar kartais padidins A.Dulkio leidimas be saviizoliacijos dirbti praktiškai visiems valstybės tarnybos "besimptomiams" darbuotojams, turintiems teigiamą testą ir platinantiems virusą, kiekvienam aišku, kad per savaitę ar pusantros visi iki vieno šį virusą gaus ir dar po savaitės 99 proc.visuomenės bus ja persirgusi.

Ir kur tada reikės dėti tuos 2,97 mln. jau užsakytų vakcinų, kurios, kaip žadama, apsaugos jau ir nuo omicron atmainos, kurias Lietuvai pagamins ir patieks tik rugsėjį, jei po mėnesio būsime visi juo net nejusdami persirgę?

Pandemijos isterija baigiasi ir to nemato tik aklieji ir šiaip valatkos. Jei ne baudžiamoji, tai bent politinė atsakomybė už šią aferą neišvengiama ir ji anksčiau ar vėliau ateis. Dabar bukalaurių vyresnybė karštligiškai ieško atsakymo - kaip su mažiausiais nuostoliais išeiti iš situacijos?

Patogiausia jiems būtų paskelbti, kad "suvaldė pandemiją" galimybių pasais ir skiepais. Bet šis variantas nepraeis, nes "atvejų" skaičius rekordinis ir koks gi čia "suvaldymas"? O jei pasakysi, kad omicron nepavojinga ir "pandemija" savaime nuslops - tai kaip atrodys visa ta sanitarinė-policinė diktatūra ir institucinė prievarta?

Kaip pasiteisinsi dėl tos mėnesiais kartotos nekompetencijos ir melo? Kas atsakys dėl sulaužytų likimų, sužlugdytų verslų, prarastų darbų, kovidinėje beprotybėje negydytų-nugydytų artimųjų mirties?