Niurnbergo tribunolas bus ir satanistui kovido kulto nariui sauliui skverneliui

Autorius: Ave Maria Šaltinis: https://www.corona-schadensers... 2022-01-23 01:51:00, skaitė 1096, komentavo 15

Niurnbergo tribunolas bus ir satanistui kovido kulto nariui sauliui skverneliui

God Has Mercy, I Don't (Ave Maria saulius skvernelis)

Mūsų taip vadinama valdžiukė pradeda nebesusitarti tarpusavyje. Pradeda jai nebepavykti prastumti fašisto-komunistinių (gal geriau sakyti hitleriškai stalinistinių) įstatymų ir todėl tikėtina, dar šį pavasarį ar vasarą Pišiausybė subyrės. Arba įvyks (labiau tikėtina) kėdžių persistumdymas - narkomanų partiją pakeis milicininko sąšlavynas. Kuris jei ir skiriasi kuo nuo narkomanų partijos, tai tik tuo, jog yra gudresnis, turi savo simpatikų net kaimuose ir yra labiau patyręs - tiek melavime, tiek Lietuvos pardavinėjime. O kadangi gudresnis, tai ir pavojingesnis.

Vakarykštėje OpTV laidoje Janutienė sakė, jog Skvernelis nebalsavo už privalomą medikų marmaliavimą tik todėl, kad esą jo (Skvernelio) nepaprašė. Dabar Skvernelis gali vaizduoti gerą - žėkit, už prievartą nebalsavau... Bet tai tik žongliravimas žodžiais.

Prisiminkime, kas buvo valdžioje, kai buvo užpirkta keliolika milijonų dozių marmalo? Prisiminkime, kas buvo valdžioje, kai slaptame posėdyje buvo aptarta "pandemija", ko pasekoje prasidėjo lokdaunas, buvo uždraustas naudoti "Ivermektinas" (Verygos nurodymu), buvo uždrausti skrodimai mirusiems "nuo kovydo" (taip paslepiant galus).

Prisiminkime, po "konservų" pokalbio su kuo 2021.08.10 buvo atvežti orkai ir "kilo riaušės". Prisiminkime, kad Skvernelis su savo naująja sąšlavų krūvele pasisako už karantinus, už masinį "skiepijimą". Ir galų gale prisiminkim, kas pasikvietė Švabą į Lietuvą ir kas panaudojo jėgą 2009 metų "riaušėse".

Taigi, nors ir norime, kad pišdulkiai eitų velniop, tačiau reikia dėti visas pastangas, kad į valdžią nepatektų ir Skvernelis su savo sąšlavynu.

Michaelas Flynnas: "Naujoji pasaulio tvarka" netrukus bus atskleist