M.G.Maksimalietis kviečia A.Dulkį eksperimentams

Autorius: minfo.lt Šaltinis: https://minfo.lt/sveikatinguma... 2022-01-04 19:49:00, skaitė 680, komentavo 4

M.G.Maksimalietis kviečia A.Dulkį eksperimentams

Psichoterapeutas M.G.Maksimalietis savo feisbuko puslapyje pakvietė Sveikatos apsaugos ministrą Arūną Dulkį trims eksperimentams. Kviečiame susipažinti, kokie tai eksperimentai. 

Pirmas eksperimentas: alkoholio poveikis žmogaus kraujui

M.G.Maksimalietis rašo

„Gal atsirastų koks tikintis mokslu profesorius, o gal ir pats SAM ministras sutiktų su manimi kartu sudalyvauti laboratoriniame eksperimente? Pabandytume užpilti alkoholio ant žmogaus kraujo ir per mikroskopą nufilmuotume, kas vyksta su raudonųjų kūnelių apsauginiu riebaliniu sluoksniu ir tuomet galėtume viešai paskelbti išvadas, iš kur žmogaus kraujyje atsiranda trombai?.. Gal tada žmonės suprastų, kad ne viskas šioje satanistų valdomoje sistemoje yra įtraukiama į švietimą? Gal tada suprastume, kad farmamafija valdo „demokratines valstybes, o ne patys žmonės..?

Kviečiu jus, Arūnai Dulky, šiam viešam eksperimentui!

Antras eksperimentas: alkoholio poveikis žmogaus lytinėms ląstelėms

M.G.Maksimalietis kviečia A.Dulkį antram eksperimentui

„Arūnai Dulky, o gal atliktume ir dar vieną bendrą laboratorinį tyrimą kartu?!.. Galėtume užpilti alkoholio ant vyro spermos arba ant moters kiaušinėlių ir pažiūrėję per mikroskopą bei nufilmavę, kokia reakcija įvyktų, galėtume paskelbti išvadą, iš kur naujose gyvybėse genetiniai pokyčiai atsiranda, tai yra, kodėl gimsta vaikai su neišsivysčiusiais organais ar galūnėmis - farmamafijos klientai nuo prigimties?.. Gal tada žmonės suprastų, kas realiai valdo valstybę ir kad farmamafijos valdomu mokslu aklai tikėti negalima?..

Arūnai Dulky kviečiu šiam viešam eksperimentui, išlaidas apmokėsiu!

Trečias eksperimentas: Aukšto kraujospūdžio gydymas be vaistų

Kviesdamas SAM ministrą trečiam eksperimentui, M.G.Maksimalietis rašo

„Arūnai Dulky kodėl žmonėms aklai tikintiems mokslu bei besigydantiems aukštą kraujo spaudimą psichotropinėmis tabletėmis nepaaiškinate, kad jie niekada tokiu būdu nepagydys aukšto kraujo spaudimo, kad vaistai tik slopina sveikatos sutrikimo simptomą, o ne realiai šalina tokios simptomatikos priežastį?.. Tie vargšai žmonės su tokiu sveikatos sutrikimu dabar negali nevartoti išrašomų psichotropinių tablečių, nes kitu atveju jiems gresia insultas, o jūs taip ir nepasiūlote prevencinio gydymo šalinančio aukšto spaudimo priežastis!..

Sveikatos ministre, ar jūs to nežinojote prieš priimdamas tokias atsakingas pareigas?!.. Tada sekantis klausimas kyla, kam jūs dirbate?!.. Farmamafijai ar žmonėms?!..

Iš savo darbo praktikos, bei nepriklausomų nuo farmamafijos studijų žinau, kokiu dažniausiu atveju būdu vykdyti prevencinį - realų aukšto kraujo spaudimo gydymą… 

SAM MINISTRE, AR SUTIKSITE DALYVAUTI IR ŠIAME VIEŠAME EKSPERIMENTE?..

Kaip manote, mieli minfo.lt skaitytojai, ar Sveikatos apsaugos ministras Arūnas Dulkys išdrįs priimti psichoterapeuto M.G.Maksimaliečio mestą iššūkį? Eksperimentai lengvai padaromi - rezultatai atskleistų tiesą, tik ar ta tiesa rūpi ministrui? Ar jam rūpi mūsų visų sveikata?..