Eglutės žaislai 1951 ir 2021 metais: nuo komunizmo iki globalizmo

Autorius: Algimantas Lebionka Šaltinis: http://lebionka.blogspot.com/2... 2021-12-29 00:30:00, skaitė 874, komentavo 15

Eglutės žaislai 1951 ir 2021 metais: nuo komunizmo iki globalizmo

G.Hegelis: "Istorija kartojasi du kartus: pirmą kartą kaip tragedija, antrą kartą kaip farsas."

Vaikinas aš pagyvenęs, tokie ir mano eglutės žaisliukai. Tarp jų yra keli likę iš pokario, su sovietine simbolika, pagaminti apie 1951 metus. Vieną iš jų aš ir nufotografavau šį rytą. Tai padariau palyginimui su QR-kodiniais žaisliukais, kuriuos pagamino Vilniaus Salomėjos Neries vardo gimnazijos moksleiviai. Juos vakar parodė ir globalistinė LRT.

https://www.sneries.vilnius.lm.lt/2021/12/16/skenuok-kaledas-eglute-ir-qr-koduose-pasleptos-mintys/

AVvXsEhEAJwAltbGZ6bF0BfbfrrxkpP1pE-fYmq0bdc_QnMMAFI3Qrd0h5fpYRfgMddBX-iYWxLRzmoerB0fMF3yM9iQ5EVJxnclCUJJYZ2Hz2v-u9YCQpnev5fwh4jvBW-u-maRLLrkVF6FEtSTGdfkKm9ted_V0Pby7AY71fvoyCUnzU6gbPdYVff8YHrv=w520-h377

Tai kodėl, skykit mieli Draugai, ir man nepriminus praeito šimtmečio analogiško sovietinio idiotizmo?

Anuomet šie ideologizuoti žaisliukai, kuriuose vaizduojamas TSRS herbas - "kūjis ir pjautuvas" buvo pasak Georgo Hegelio „tragedija“ ant eglutės, o dabar jų ideologiniai analogai su QR-kodais - tapo „farsu“.

Ir niekuo globalistinis-švabinis-sorošinis-covidinis idiotizmas nesiskiria nuo sovietinio-marksistinio-komunistinio-stalininio idiotizmo: tokie patys polit-korektiški žaisliukai, tokie patys žodžio laisvės draudimai, tokios pačios sutryptos žmogaus teisės, tos pačios Karlo Markso „Kapitalo“ idėjos tik persakytos daug už jį kvailesnio Klauso Švabo „Covid-19: Great Reset“ pavidalu!

Dr.Olga Četverikova puikiai papasakojo, kam kovidinio genocido diegėjai naudoja QR-kodus, kad tai Švabinio genocido įrankiai.

Kai buvau mažas, senelė Ona taip man aiškino sovietinio kūjo ir pjautuvo reikšmę: komunistai daužo žmonėms galvas su kūjais, kad padaryti juos besmegeniais, o tuomet su pjautuvu galvas nupjauna.  Žiauru, bet teisinga. Tam pačiam tikslui šiandien yra naudojami ir QR-kodai.

https://www.youtube.com/watch?v=xZ85SmApIwA

Plamenas Paskovas (Bulgarija) labai profesionaliai Ukrainos auditorijai papasakojo, kaip vyko kovidinis genocidas 2020 ir 2021 metais, kada jį Pasaulio Bankas numato užbaigti.

https://www.youtube.com/watch?v=AUFlUWKr4No

Ant Kalėdinės eglutės Kabo švabinės girliandos, QR-kodai reiškia mirtį, lėta mirtį kančiose...

 https://www.youtube.com/watch?v=Uoi5r4y0zPc