Kovid-tribunolas, arba Niurnbergas-2. Prof.V.Katasonovas

Autorius: Algimantas Lebionka Šaltinis: http://lebionka.blogspot.com/2... 2021-12-23 05:21:00, skaitė 744, komentavo 4

Kovid-tribunolas, arba Niurnbergas-2. Prof.V.Katasonovas

Žemiau pateikiamas vertimas prof.Valentino Katasonovo straipsnio, paskelbto 2021-12-22 portale Fondsk.ru.

https://www.fondsk.ru/news/2021/12/22/kovid-tribunal-ili-njurnberg-2-55160.html

Apie medikus ir teisininkus, kovojančius su nusikaltimais žmoniškumui

Ne kartą rašiau, kad daugelyje šalių kova su vadinamąja pandemija vyksta akivaizdžiai pažeidžiant konstitucijas, įstatymus ir pagrindines žmogaus teises. Vis daugiau žmonių šį reiškinį apibūdina kaip "kovido fašizmą".

Pirmieji prieš šį reiškinį pasisakė sąžiningi ir drąsūs gydytojai, kurie parodė, kad "kova su kovidu" yra dūmų uždanga, kuria siekiama pridengti valdančiųjų sluoksnių tikslus, toli gražu nesusijusius su medicina ir sveikatos apsauga. Žymus prancūzų gydytojas, virusologas ir Nobelio premijos laureatas Liukas Antuanas Montanjė (Luc Antoine Montagnier) teigė, kad asmenys, paskiepyti vadinamosiomis vakcinomis (iš tikrųjų tai eksperimentiniai preparatai), po dūrio negyvens ilgiau kaip trejus metus.

Net jei Luc Montagnier gerokai padidino grėsmę, užsiimantys statistiniais duomenimis apie skiepus ir jų poveikį, teigia, kad jau 2021 m. mirštamumas nuo vakcinų injekcijų visame pasaulyje bus matuojamas milijonais žmonių mirčių. Pagal vieną pastarąjį tyrimą JAV, iki spalio pabaigos nuo kovido vakcinos mirė apie 200 000 žmonių.

Daugelio šalių valdžios institucijų vykdomi konstitucijų, įstatymų ir žmogaus teisių pažeidimai lemia paskiepytų žmonių mirtis ir neįgalumą, kitų kategorijų žmonių "perteklines mirtis" (mirtis su įprastinėmis diagnozėmis dėl to, kad įprastinėmis ligomis sergantiems žmonėms atsisakoma suteikti medicininę pagalbą, motyvuojant "kovido" pacientų prioritetu), uždarymą į uždaras patalpas, elektronines koncentracijos stovyklas (QR kodai) ir kt.

Greta medikų pasisako ir teisininkai. Pateiksiu tik vieną pavyzdį.

Daugiau nei 1 000 teisininkų ir daugiau nei 10 000 medicinos ekspertų komanda pradėjo didžiausią istorijoje teismo procesą, pavadintą "Niurnbergas-2 Kaltinimai pareikšti Pasaulio sveikatos organizacijai (PSO), kuri inicijavo pasaulinę psichozę, vadinamą kovidų pandemija, ir Pasaulio ekonomikos forumui (WEF), kuriam vadovauja Klausas Schwabas. Ilgas kaltinimų abiem organizacijoms ir jų vadovams (taip pat kitoms tūkstančiais gijų su jomis susijusioms organizacijoms ir vadovams) sąrašas opozicijos žiniasklaidoje apibendrintas trumpai: nusikaltimai žmoniškumui.

Komandai vadovauja daktaras Reineris Fuellmichas (Dr. Reiner Fuellmich), vokiečių-amerikiečių teisininkas, vienas įtakingiausių Europoje. Be kita ko, jis laimėjo daugiamilijoninę sukčiavimo bylą prieš "Deutsche Bank". Jis taip pat laimėjo daugiamilijoninę sukčiavimo bylą prieš "Volkswagen" dėl duomenų apie dyzelinių automobilių variklių toksiškumą klastojimo (ši 2015 m. istorija buvo pavadinta "Dieselgate").


Dr. Reiner Fuellmich

Raineris Fuellmichas yra vienas iš 2020 m. gegužės mėn. įkurto Vokietijos "Corona" tyrimų komiteto (German Corona Investigative Committee – GCIC), sutrumpintai vadinamo Corona komitetu (Corona Committee), steigėjų. Oficialią komiteto interneto svetainę rasite čia. Nuo 2020 m. vidurio komitetas priima pranešimus apie sukčiavimą ir kitus teisės pažeidimus, prisidengiamus "kova su koronavirusu". Iš Vokietijos ir daugelio kitų šalių komitetui iš karto buvo pateikta daugybė pranešimų.

Pirmojoje partijoje pranešimų dominavo duomenys apie apgaules, surištas su PGR-testais. Paaiškėjo, kad koronaviruso pandemijos nebuvo, buvo tik melagingų PGR-testų pandemija. Po to sekė banga pranešimų apie beprasmiškus ir niokojančius lokdaunus. Raineris Fuellmichas taip komentuoja iš šių ataskaitų susidariusį vaizdą: "Pavyzdžiui, Švedijos, kurioje laikomasi nesikišimo principo, ir Didžiosios Britanijos, kurioje taikomi griežti apribojimai, sergamumo ir mirtingumo statistika yra panaši. Tą patį nustatė ir Amerikos mokslininkai skirtingose valstijose: sergamumas nesiskiria, nepriklausomai nuo to, ar valstybė taiko griežtus draudimus, ar ne."

2021 m. dauguma pranešimų buvo susiję su vadinamosiomis kovidinėmis vakcinomis. Pasak Fuellmicho, preparatai, naudojami kovai su kovidu "neturi nieko bendra su skiepais, bet yra genetinių eksperimentų dalis". Komitetas turi daugybę pranešimų apie suklastotus klinikinius šių vaistų tyrimus, taip pat pranešimų apie korupciją valdžios institucijose, kurios išduoda leidimus šiuos preparatus vartoti.

Dr. Raineris Fuellmichas surengė daugiau kaip 150 interviu su ekspertais, tokiais kaip profesorius Luc Montagnier ir buvęs "Pfizer" viceprezidentas Mike Yedon, ir priėjo prie išvados, kad "visa tai neturi nieko bendro su sveikata". Pasak žymaus vokiečių teisininko, pandemijos organizatoriams svarbu tik pinigai ir valdžia. Tai užkulisiniai pandemijos organizatoriai ir rėmėjai. Šią pasaulinio elito grupę, anot Fuellmich, sudaro maždaug 3 000 itin turtingų žmonių.

Kita grupė - vieši asmenys, marionetės. Kaip pavyzdį advokatas pateikia vokiečių virusologą Christianą Drosteną, kuris "moksliškai" pagrindė PGR testų naudojimą COVID-19 atvejams nustatyti (iš tiesų šie testai negali būti naudojami šiam tikslui - apie tai įspėjo jų kūrėjas Cary Mullis). Į marionečių grupę įeina PSO direktorius Tedrosas Adhanomas Gebreisusas, Roberto Kocho instituto direktorius veterinarijos gydytojas Lotharas H. Wheeleris, JAV prezidento vyriausiasis patarėjas "pandemijos" klausimais, epidemiologas Anthony Fauci ir kiti.

Jei "Didžiojo perkrovimo" planas žlugs, jo iniciatoriai nedvejodami išduos šias šestiorkes ir pasodins juos į teisiamųjų suolą. Labai panašiai į tai, kas vyko ketvirtą ir penktą XX amžiaus dešimtmečiais. Anglo-amerikiečių elitas sukūrė planą, kaip įtvirtinti valdžią pasaulyje, pradedant Trečiuoju reichu, užgrobusiu Europą ir SSRS. Tačiau anglosaksų elitui Vokietijos naciai buvo tik pėstininkai dideliame geopolitiniame žaidime. Planas nepavyko, ir pėstininkai (marionetės) atsidūrė Niurnbergo teisiamųjų suole.

Fuellmichas norėtų, kad Niurnbergo-2 teisme būtų teisiami ne tik pėstininkai, bet ir jų globėjai. Vokietijos "Corona" tyrimų komitetas turi labai rimtų dokumentų, susijusių su pasaulinio sukčiavimo organizatoriais ir sumanytojais. Tačiau kaltinimai PSO, WEF ir jų vadovams Dr. Gebreisusui ir Prof. Schwabui vis dar rengiami.

Eksperimentinių preparatų naudojimas skiepijimui, kuriam pritarė PSO, Fuellmichas įvertino kaip šiurkštų 1949 m. Ženevos konvencijos dėl civilių asmenų apsaugos karo metu 32 straipsnio pažeidimą: "Draudžiami sužalojimai ir medicininiai ar moksliniai eksperimentai, kurie nėra būtini žmogaus gydymui". Pagal 147 straipsnį biologinių eksperimentų su žmonėmis atlikimas yra sunkus Konvencijos pažeidimas. Masinis "eksperimentinių" vakcinų naudojimas pažeidžia visas dešimt pagrindinių Niurnbergo kodekso nuostatų, kurias Niurnbergo tribunolas priėmė 1947 m. rugpjūčio mėn. pasibaigus Niurnbergo teismo procesui prieš nacių gydytojus. Fuellmicho ir kitų teisininkų nuomone, už tokį šiurkštų Kodekso (ir kelių kitų tarptautinių sutarčių) pažeidimą Covid naciams (tiems, kurie organizavo ir vykdė masinį eksperimentinių preparatų naudojimą su žmonėmis) gresia mirties bausmė. Tokio naudojimo mastas prilygsta Trečiojo reicho gydytojų, bendradarbiavusių su naciais, padarytiems nusikaltimams.

Be pranešimų apie teisinio pobūdžio pažeidimus, Vokietijos korona tyrimų komitetas gauna ir politinio pobūdžio informacijos, kuri atskleidžia užkulisinę problemos pusę. Fuellmichas ypač pabrėžia, kad iš pradžių pasaulinis elitas rengė planą, kaip iki XXI a. vidurio įvykdyti "Didįjį pertvarkymą". Tada buvo nuspręsta paspartinti "nuostabaus naujojo pasaulio" kūrimą ir pradėti įgyvendinti planą 2030 m. Po kurio laiko pradžia buvo perkelta į 2020 m. Pradžią davė PSO signalas: "pandemija COVID-19".

Fuellmichas įsitikinęs, kad toks skubėjimas gali būti pražūtingas "pandemijos" ir "didžiojo persitvarkymo" organizatoriams: "Manau, kad būtent dėl šio skubėjimo jie daro tiek daug klaidų. Pavyzdžiui, vakcinos gamintojai nesitikėjo, kad bus tiek daug šalutinių poveikių ir mirčių."

Fuellmicho grupė yra labai išreikšto tarptautinio pobūdžio. Vokietijos Karona tyrimų komitetas yra jo branduolys, tačiau su juo dirba teisininkai visuose žemynuose. Nacionalinės grupės veikia sinchroniškai ir savo šalių teismams teikia maždaug tokius pačius ieškinius; iki šiol ieškiniai jau pateikti trijuose žemynuose.

Viena iš pastarųjų naujienų apie Fulmih grupės darbą atkeliauja iš Varšuvos. Lapkričio viduryje darbą pradėjo parlamentinė komisija piktnaudžiavimams aplink Covid-19 tirti. Dr. Fuellmichas atvyko į Lenkiją padėti komisijai atlikti tyrimą. Jau yra pirmieji rezultatai. Fuellmicho paveikta komisija nusprendė pradėti projektą "Niurnbergas 2.0". Darbo grupę, kuri rengia tribunolą, sudaro Seimo narys, vienas iš Laisvės ir nepriklausomybės konfederacijos vadovų Grzegorzas Braunas, buvęs Europos Parlamento narys Miroslawas Piotrowskis, Europos Parlamento narys Pawelas Skuteckis, garsus Lenkijos teisininkas, ekonomistas ir politikas Jacekas Wilkas. Jiems padeda grupė teisininkų: Arkadiuszas Tetela, Krzysztofas Lopatowskis ir Jarosławas Litwinas. Parlamentinės komisijos darbas baigėsi gruodžio 5 d. paskelbus Varšuvos deklaraciją prieš naująjį totalitarizmą. Štai šio dokumento fragmentas: "Mūsų pareiga priešintis valdžiai, kuri piktnaudžiauja savo įgaliojimais, lygiai taip pat, kaip būtina kovoti prieš visų formų diktatūrą. Protestuojame ne tik prieš įvairias persekiojimo formas, bet visų pirma prieš neįvardytą tironišką valdžią, kuri dabar valdo finansų, žiniasklaidos, policijos ir politikos pasaulį. Žmogaus orumas, tiesa ir prigimtinis įstatymas neturi visiškai pralaimėti naujajam totalitarizmui. Tvirtai laikykimės svarbiausių žmogiškųjų vertybių. Susivienykime, išsaugokime drąsą ir būkime aktyvūs. Mes tikrai laimėsime!"