Kreipimasis į Lietuvos Prezidentą Gitaną Nausėdą dėl LRT vadovės nušalinimo

Autorius: Algimantas Lebionka Šaltinis: http://lebionka.blogspot.com/2... 2021-12-13 20:28:00, skaitė 830, komentavo 14

Kreipimasis į Lietuvos Prezidentą Gitaną Nausėdą dėl LRT vadovės nušalinimo

Jūsų ekselencija Prezidente Gitanai Nausėda,

Moralinė, ekonominė ir politinė situacija Lietuvoje tapo nepakenčiama, todėl kviečiu Jus nedelsiant imtis nekontroliuojamo valstybės laisvo kritimo į bedugnę užkardymo.

Kviečiu Jus, nedelsiant inicijuoti LRT generalinės direktorės M. Garbačiauskaitės Budrienės pašalinimą iš užimamų pareigų.

Už mokesčių mokėtojų pinigus išlaikomą LRT tapo organizacija, kuri skleidžia melą, tapo vienos politinės jėgos – nusikalstamos „dėdulės šaikos“ politiniu įrankiu, ji nuolatos žemina Prezidento autoritetą visuomenėje.

Vaiko mirtis – didžiausia nelaimė, kokia gali ištikti žmogų. Apie tai rašė dar Antikos rašytojas Plutarchas (kn. „Septynių išminčių puota“), tai prieš 16 metų patirė ir mano šeima. Todėl aš ypač jautriai reaguoju į gruodžio 12 dieną daug kartų LRT paskleistą melą apie „pirmojo vaiko mirtį nuo koronaviruso“.

https://www.lrt.lt/mediateka/irasas/2000189882/panorama-registruota-pirma-vaiko-mirtis-nuo-covid-19-virusas-ligonineje-neitartas

Jau tą pačią dieną Lietuvos visuomenė perskaitė nelaimingos vaikelio motinos Dovilės Gestautienės paaiškinimus, gydytojo prof. Eduardo Vaitkaus komentarus. Su šiais šokiruojančiais faktais visuomenę supažindino dienraštis „Respublika“:

https://www.respublika.lt/lt/naujienos/lietuva/kitos_lietuvos_zinios/mirusio-kudikio-mama-apie-priezasti-suzinojome-tik-is-zurnalistu-ir-tik-po-3-menesiu/

Paaiškėjo, kad šeimos nelaime, įvykusia per gydytojų aplaidumą ir nekompetenciją dar prieš 3 mėnesius, pasinaudota reklamai masinės vaikų vakcinacijos nuo koronaviruso pilnai neištirtais ir vaikams mirtinai pavojingais žmogaus genomą modifikuojančiais preparatais. Tai padaryta pažeidžiant LR įstatymus, negavus tėvų sutikimo dėl jų vaiko ligos ir mirties aplinkybių paviešinimo.

20211213_054936.jpg

Prieš kelis mėnesius Aukščiausias Izraelio Rabinų teismas išklausė grupės specialistų parodymus, tarp kurių buvo vienas žymiausių pasaulio vakcinų kūrėjų prof. Mike Yadon, JAV prezidento Donaldo Trampo gydytojas Vladimiras Zelenko, ir nutarė:

image.png

Išklausęs kviestų ekspertų grupę, atsižvelgdamas į beprecedentį spaudimą žmonėms visame pasaulyje su tikslu priversti juos vakcinuotis, ir atsižvelgdamas į kompleksą pavojų išplaukiančių iš naudojimo moksliškai reikiamu būdu nepatikrintų preparatų, rabinų teismas nutarė:

1. Nurodytų preparatų naudojimas kategoriškai neleistinas bet kokiu pavidalu ir neleistinas vertimas juos naudoti, ir tuo labiau neleistinas jų naudojimas vakcinuoti vaikus. Žala nuo tokios vakcinacijos gali žymiai viršyti žalą nuo pačios ligos ir kategoriškai neleistina daryti eksperimentus su žmonėmis.

2. Teismas kreipiasi į pasaulio visuomenę ir kviečia viso pasaulio žmones nebūti abejingais šiems įvykiams, nestovėti ant žmonių kraujo ir padaryti viską, kad neleisti tokio beteisiškumo.

Bendrininkavimas ar abejingumas negali būti atleisti nei Dievo, nei žmonių.

Teismas kviečia viso pasaulio žmones dėti visas jėgas ir priemones, ir esant būtinybei viską paaukoti, kad užkirsti kelią tam, kas neleistina bet kokia forma.

Rabinų teismo nutarimą pasirašė rabinai: Cvi Grienhauz, Moisha Mardenheim, Jom Michaeli, Teismo sekretorius Jacob Josiph.

Prezidente, imkitės valstybės gelbėjimo, neleiskite žudyti pačios jauniausios lietuvių tautos kartos, nebūkite tarp tų nusikaltėlių, kurie trypia Lietuvos Konstituciją, visuotinai pripažintas žmogaus teises, vykdo nusikaltimą prieš žmoniškumą, seka gydytojo-fašisto Mengele pėdomis.

Aš kviečiu Jus kuo greičiau atstatydinti susikomprometavusią Ingridos Šimonytės vyriausybę, vedančią Lietuvos valstybę į ekonominę katastrofą.

Aš kviečiu Jus inicijuoti pirmalaikius Seimo rinkimus, nes ši valdančioji dauguma yra baisesnė ir žalingesnė už pačius baisiausius mano Tėvynės išorės priešus.

Ši moralinių ir lytinių iškrypėlių Seimo dauguma siekia nugirdyti mūsų tautą, paversti mus narkomanais, sunaikinti prigimtinę Šeimą, sunaikinti šalies ekonomiką, praskolinti valstybę globaliam finansiniam kapitalui. 

Šiandien tapome labiausiai išmirštančia tauta pasulyje, pas mus pati didžiausia infliacija ES, mūsų žmonės padaryti didžiausiais skurdžiais euro zonoje.

Reikia įrodymų? Geriausias įrodymas - LRT laida „Maltiečių sriuba“. 

https://www.lrt.lt/mediateka/irasas/2000189889

Ar Jūs, Prezidente, matėte šią laidą? O jei matėte, ar galite pažvelgti į akis šiems seneliams. Jiems, skirtingai nuo Lukašenkos turistų, mūsų pasieniečiai nemėto maisto paketų, šiltų drabužių ir sausų batų, valdžia jiems nenuomoja butų, neaprūpina sotaus ir nerūpestingo gyvenimo. Savo žmonėms valdžia rodo špygą, nes jie ne „pabėgėliai“, jiems restoraninis maistas nepriklauso, jie džiaugiasi lėkšte ubago sriubos! Ju teisių negina raskevičiai ir bakai. Jų teisių niekas negina, o Jūs, prezidente, privalote ginti Lietuvos vargdienių teises, nes šie vargdieniai Jus rinko. Jūs privalote ginti Lietuvos valstybę ir trypiamas jos piliečių teises!

Pagarbiai, biomedicinos dr. Algimantas Lebionka

15 min.nuotrauka