Didžiojoje Britanijoje meluojama, kad 90 proc. ligoninėse esančių – nemarmalizuoti

Autorius: Algimantas Lebionka Šaltinis: http://lebionka.blogspot.com/2... 2021-12-09 17:49:00, skaitė 654, komentavo 12

Didžiojoje Britanijoje meluojama, kad 90 proc. ligoninėse esančių – nemarmalizuoti

Stebina, kaip vienodai yra meluojama visuomenei apie tai, kad intensyvios terapijos skyriuose pilna neskiepytų asmenų: tiek Didžiojoje Britanijoje, tiek ir Lietuvėlėje su jos tuščiagalviais „pandemijos“ vadybininkais, „duomenų mokslininkais“ Kvailiais-Kvailevičiais.

Portle Off-guardien rašoma: „tapo įprasta sakyti, kad intensyviosios terapijos skyriuose "pilna" neskiepytų žmonių, bet ar tai tiesa?“

Televizijos laidų vedėjai ir naujienų antraštės visoje Jungtinėje Karalystėje kalba apie ligonines, kurios yra pilnos neskiepytų Covid 19 pacientų.

Prieš kelias dienas daktarė Hillary Jones, duodama interviu Lorraine Kelly, teigė: "90 proc. ligoninėje esančių žmonių yra neskiepyti". Tą patį savo laidose teigė žurnalistas Kevinas Maguire'as Jeremy: „Neskiepyti žmonės užpildo ligoninių lovas, jie yra intensyviosios terapijos skyriuose ir užima brangius išteklius - ligoninių laukiančiųjų sąrašai ilgėja, nes ligoninėse yra tiek daug neskiepytų žmonių".

Tuo tarpu anoniminis "gydytojas" parašė straipsnį laikraščiui "The Guardian", kurį pripildė bevardžiais anekdotiniais įrodymais ir emocinga antrašte: „mano kantrybė su jais jau senka".

Intensyviosios terapijos skyriai nėra "pilni" neskiepytų kovidinių pacientų, jie net nėra pilni kovidinių atvejų. Tiesą sakant, jie apskritai nėra pilni.

Pagal praėjusios savaitės pačios NHS England lovų statistikos duomenimis, Anglijoje yra 4330 laisvų intensyviosios terapijos lovų, iš kurių 894 (21 %) naudojamos kovidų pacientams, 2608 (60 %) nekovidų pacientams ir 828 (19 %) buvo tuščios.

Taigi, Anglijos kritinės slaugos lovos nėra užpildytos net 90 %, jau nekalbant apie tai, kad 90 % jų užima neskiepyti Kovid pacientai. Tikras neskiepytų skaičius yra 35,4 proc.

Remiantis Jungtinės Karalystės sveikatos apsaugos agentūros duomenimis (šio dokumento 31 puslapis), šių metų 44-47 savaitėmis į ligoninę "su kovidu" buvo paguldyti 6639 pacientai. Iš šių 6639 asmenų 2355 buvo neskiepyti.

Taigi neskiepyti žmonės net nesudaro daugumos kovid atvejų, jau nekalbant apie didžiąją dalį į intensyviosios terapijos skyrių patekusių pacientų apskritai.

Taigi, net ir remiantis oficialia statistika, kuri yra nuolat išpūsta, kad "pandemija" atrodytų bauginanti, šis teiginys yra neteisingas.

Net neatsižvelgiama į tai, kad, pasak Anglijos visuomenės sveikatos organizacijos, "Covid hospitalizacija" yra kiekvienas asmuo, paguldytas į ligoninę dėl bet kokios priežasties per 28 dienas nuo teigiamo Covid testo. Tai gali apimti žmones, kurie paguldomi į ligoninę dėl ko nors kito ir kurių testo rezultatas yra teigiamas.

Off-Guardien pažymi, kad lovų skaičių DB nuo 1980 m. sumažino daugiau nei perpus, nors per tą laiką išaugo gyventojų skaičius.

Visa tai, manau, yra „Covid-19:Great Reset“ pagal visų tautų ir kontinentų nusikaltėlį Klausą Švabą ir jo patronus iš Rotšildų „Goldman Sachs“ banko. Todėl ir sekamos tos pačios pasakos, taikomata ta pati genocido metodika. 

https://off-guardian.org/2021/12/06/coronavirus-fact-check-13-icus-are-filled-with-the-unvaccinated/

Mano publikacijos Telegram: https://t.me/lebionka ir VK: https://vk.com/id460381786